Kaj si naj mislim....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 12. Jul. 2011 22:25

Zdravo!
Mene pa zanima kaj si mislite vi? Torej imam 1 problem,ki me žere in nikak ne morem izvedet. Pred dobrima 2 letoma me je kolega vprašo če bi prišla k njemu prespat. Seveda sem se se strinjala in sem prespala tam. Ko sva se vlegla sva se začela poljublat pa božat....seveda nisva sexala, ampak od tistega trenutka kaj sem bila pri njemu se ne videva več če prav bi se jaz rada,kr mi je dober kolega in se rez razumeva, pa tud ne piševa si več oz če sem mu že kdaj kaj napisala mi je odgovoro. Naj povem tud,da sem mu že ene par krat napisala če bi se dobla in je odpiso: ja. Seveda pol jaz nisem nič več odpisala,kr sem misla da mu gnjavim s tem in sem si misla,da bo pa on kaj mogoče napiso kdaj bi se dobla,ampak ni blo nič. 1 krat sva se pa menla prek msn-ja in sva se malo skregala pa mi je reko,da zmeraj nekaj prvo rečem pol pa tega ne naredim....to je blo zarad tega,kr sem mu več krat napisala da bi se dobla pol pa ni blo nič iz tega, ampak tud jaz sem njemu 1 krat napisala,da ko bo mel čaz naj javi pa je napiso,da bo pa tud ni blo nič iz tega,Na zadnje Marca se mi zdi pa me je klico,ampak se nisem javla,kr nisem slišala zvonenja in sem pol čez kakšno uro mu napisala sms zakaj me je klico in ni blo odgovora. Seveda sem si misla,da bo mogče drug dan mi poslal sms ampak ni blo nič. Zato sem jaz njega komaj čez 1 teden poklicala in ga vpršala zakaj me je ta krat klico,namesto da bi ga takrat nazaj poklicala... .pa še takrat ko sem ga poklicala sem se izgovorila,da morm hitro prekinit,kr se mi mudi. Ne vem rada bi se pogovrila z njim ampak vem,da on tega ne bi htel. Jaz pa zmeraj če sva se dobla al pa če sem kaj rabla sem mu zmeraj sms poslala nikoli ga nisem poklicala mi zdi kot,da bi on rajši vido,da bi ga p0klicala pa ga vprašala če ma kdaj čas. Ampak enostavno ne morem,kr blokado dobim pred sabo sem ga pa že več krat misla pa mi še ni uspelo. Kr men je pa recimo lažje al prek sms-ov al pa,da se v živo pogovoriva,da bi pa se prek telefona pa jaz enostavno ne morem!Aja sem še pozabla povedat tud,da zmeraj ko sva se dobivala sma delovala kot par...torej objemala sva se,poljublala pa tud za roko me je skoz primo če sva šla kam. Sva pa bla pred leti skupaj ko sva bla stara tam nekje 11-13 let. Zdaj sva pa oba že tud nekaj časa že polnoletna. In me res zanima kaj ni bi to pomenlo, mogoče da sem mu ušeč....
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 12. Jul. 2011 22:48

ah verjem da če bi mu bla usec bi kej naredu, od tega je pa ze pravis 2 leti...mislim da bo najbolš če pozabis na tega tipa..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jul. 2011 0:20

o bog!

a v 2 letih ni blo nobenga druzga kandidata za f**?

lej, pomojem ti je zameru, ker se takrat nista dala dol in je on mogu s trdim zaspat. šlo se mu je sam za to, in ker tega ni blo, te potem ni več klical ali pisal, da bi se dobila.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Jul. 2011 8:13

Kaj? Skupaj pri 11 letih? :D :lach: A to sta skupi pobarvanko barvala :)
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 13. Jul. 2011 8:49

Nisem napisala,da ni blo kandidata že dve leti za sex.

Nič mi ni zamero,kr sploh doben od naju ni htel tega...

in ne dot nisva pobarvanke barvala ja
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 13. Jul. 2011 11:23

po moje tud on ravno ne ve, kaj bi sam s seboj... Zakaj bi ji potem pod nos metal, da se vedno zmenta pol pa se nikol ne dobita... če bi se mu čist jebal, bi jo po moje vrgu na ignor, pa je to to... Ja lej preko sms-ov res ne boš mogla reševat problemov. sej si dovolj stara da ga pokličeš rečeš, maš zdejle čas? Ajd pejt greva neki spit!!!! Pa stvar "rešita" tako al drugače. vsaj vedla boš pri čem si.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 13. Jul. 2011 11:36

Menim, da si priložnost zamudila. Takrat, ko si se hotela dobit z njim bi morala do konca izpeljat zadevo in napisat kdaj, kje ne pa da ga ignoriraš po tem ko ti je napisal ja! Meni bi to delovalo kot da se kdo igračka z mano. In zgleda je on tudi opazil, da "zmeraj nekaj rečeš, potem pa tega ne narediš".
Jaz ti svetujem da greš dalje, če pa ne pa se saj izogni korespondence preko mobitela.. povabi ga na pijačo ampak ne z frazo 'ko boš imel čas', ampak navedi točen dan.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 13. Jul. 2011 11:53

Točno tako!
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 13. Jul. 2011 12:16

dot napisal/-a: A to sta skupi pobarvanko barvala :)

Respect! :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 14. Jul. 2011 16:41

Tudi jaz bi znorela, da bi me nekdo skoz vabil na pijačo, potem pa nič. Bi klicala, pa me pokliče čez 1 teden nazaj. Po moje bi te nekam poslala.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 14. Jul. 2011 17:24

^^ True.. So true.. :zustimm:
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 14. Jul. 2011 17:40

Čista zmeda, ti ne veš kaj si on misli in hoče od tebe, on pa prav tako ne ve, al ga zajebavaš al kaj. Ali se dokončno zmenita da se dobita in razjasnita stvari med vama ali pa pozabi na njega.. neke umesne vrjante ni.
Uporabniški avatar
BadAss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BadAss » 14. Jul. 2011 17:41

wow, sam domišljije pa maš:) skor da vsak dan že postrežeš s težko berljivo zgodbico
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 14. Jul. 2011 18:06

BadAss napisal/-a:wow, sam domišljije pa maš:) skor da vsak dan že postrežeš s težko berljivo zgodbico

sem že hotla js napisat :)
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 14. Jul. 2011 23:40

Zakaj ga sploh sprašuješ če bi se dobil s tabo, če veš da maš pol "blokado" da bi se dalje zmenila za kraj.. Pa če bi mu gnjavla pol ti on nebi odgovoru z ja. mislim no... :hmph:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov