ne vem več kaj in kako naprej :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:33

pozdravljene!
mogoče se me boste člani/ce foruma spomnile, ko sem nekoč pisala in spraševala za mnenja, ko mi je bil neznansko všeč fant od mojega bivšega s katerim sva bila v zvezi po njegovo par dni (zame to ni bila zveza ampak ok)..

no smisel in bistvo pogovora sedaj ni tole... s tem fantom sva postala par, bila sem najsrečnejša punca na svetu vse dokler se niso začele težave... veliko sva se prekregala, veliko sva dala čez, uspešno sva prebrodila vse probleme in sedaj sva skupaj že 7 mesecov, a vendar se sem ter tja še zgodi da se skregava. problem je v tem ker sva oba zelo eksplozivna in hočeva imeti vsak svoj prav. njega ljubim, želim si živeti še naprej z njim, ob njem, ampak boli me to da ko se skregava me zmerja, kar močno boli saj besede lahko bolijo bolj kot dejanja in v takih trenutkih ne vem več ali si ga res zaslužim ali ne? včasih me tudi zgrabi in odrine stran ali pa začne poditi iz stanovanja!

vedno trdi kako me ima rad, med drugim me je tudi zaročil na zelo lep in romantičen način, vendar ko se skregava on ni on, čisto se spremeni...
nevem kaj naj več naredim, da mu rečem naj tega ne dela, naj se zadrži ne pomaga, sem že večrat načela debato na to temo, vedno obljubi da tega ne bo več počel, ampak vedno obljubo tudi prelomi...

nevem ali naj spakiram pa grem stran ali naj vztrajam?
poudarjam še da ne vem če bi prenesla to ločitev ker v lepih trenutkih ki jih je ogromno v sebi vem da je to to in da ga nikoli nočem zapustiti..

rada bi slišala vaša mnenja..
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:36

ups, mal narobe sem napisala tale stavek: fant od mojega bivšega
se popravljam: prijatelj od mojega bivšega fanta, ki je sedaj moj fant :)) da ne bo pomote
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2011 19:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jun. 2011 19:38

dvomljivka napisal/-a:ampak boli me to da ko se skregava me zmerja

včasih me tudi zgrabi in odrine stran ali pa začne poditi iz stanovanja!

Da se ne boš pritoževala, ko boš prvič "padla po stopnicah" ;) Ker tole nikamor drugam ne pelje.

kar močno boli saj besede lahko bolijo bolj kot dejanja in v takih trenutkih ne vem več ali si ga res zaslužim ali ne?

Ha??? Pogubljena si!

Itak si se že odločila, da ne moreš brez njega, whatever. Punca, žalostno, zelo. Ljubezen pa taka, da takole dela s tabo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jun. 2011 19:40

dvomljivka napisal/-a: sedaj sva skupaj že 7 mesecov

boli me to da ko se skregava me zmerja, kar močno boli saj besede lahko bolijo bolj kot dejanja in v takih trenutkih ne vem več ali si ga res zaslužim ali ne? včasih me tudi zgrabi in odrine stran ali pa začne poditi iz stanovanja!

me je tudi zaročil..

Že 7 mesecv sta skupaj? A se ti hecaš da je to že? To je prej šELE, kot že!
V 7 mesecih sta se uspela zaročit, ja bravo! :roll: Prvo bi ga spoznala, pol bi se zaročila.

Ali si ga zaslužiš? Si resna? Vprašanje je ALI SI ON ZASLUŽI TEBE??? On si te ne zasluži!

Meni njegovo obnašanje v stilu, podenja iz stanovanja, odrivanja in podobnega, ne diši na srečno zvezo niti na to da se bo kdaj spremenil.
Če po komaj 7 mesecih zedeve ne štimajo, ne bodo nikoli štimale!
Zadnjič spremenil čuftika, dne 19. Jun. 2011 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jun. 2011 19:43

ima ta prijatelj od bivšega kakšnega prijatelja??? :D
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:45

ja res je zaročil me je, ampak saj zaroka ne pomeni da bi se kmalu poročila, s tem je želel izkazat svojo ljubezen do mene baje?!

napisala sem samo svoje občutke, da si ne predstavljam življenja brez njega, verjamem da je marsikatera dala kakšne podobne probleme čez, zato pa sprašujem za mnenja in nasvete...

sama se zavedam tudi da če bo šlo tako naprej bo prej ali slej konec, hkrati se pa zavedam da človek v jezi marsikej reče za kar mu je potem žal (ponavadi se tudi on vedno opravičuje in vidi se da mu ni useeno)

hudo mi je in res ne vem kaj in kako, bolj ko razmišljam bolj sem v domih glede vsega...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2011 19:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:50

sirova štručka napisal/-a:Pa kaka ljubezen, vidva sta dva norca, ki mislta, da se ljubita, se pa še pogovarjat ne znata. Daj vrni mu prstan, pa pojd stran.

po čem sklepaš da se ne znava pogovarjat? najbrž ne bi rešila vseh prejšnjih težav brez pogovora... problem je samo v tem sedaj, da ne vem kako naj mu dopovem naj se zadrži in naj se ne zadira name ko se kaj skregava... to po mojem mnenju še ne pomeni da se ne znava pogovarjati.

prosila sem samo za mnenja, ali pa če je imel kdo kdaj podobne težave in kaj je storil, ne pa za kritike :/
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jun. 2011 19:50

dvomljivka napisal/-a: saj zaroka ne pomeni da bi se kmalu poročila, s tem je želel izkazat svojo ljubezen do mene baje?!

hkrati se pa zavedam da človek v jezi marsikej reče za kar mu je potem žal (ponavadi se tudi on vedno opravičuje in vidi se da mu ni useeno)

Ne, on se te je želel sam zazihrat, da bi bila večno njegova, ker ti je nataknil en fuc*** prstan.

To kar si napisala glede zaroke je res, ampak v normalni zvezi, tvoja pa je daleč od tega.

Seveda se ti opraviči potem ko se neprimerno obnaša, saj ga je strah (upravičeno) da boš odšla.

Daj, končaj zvezo in reši sebe iz tegale šmorna.

Dodajam, jz te ne morem pohvalit, ne tebe, ne njega, ne vajino zvezo. Če nočeš kritik, potem ne odpreš temo, ki je javna. Kaj si mislila da ti bomo rekli?
Vajina zveza je super? Vse se bo razrešlo samo od sebe?
Zadnjič spremenil čuftika, dne 19. Jun. 2011 19:53, skupaj popravljeno 2 krat.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:53

čuftika napisal/-a:
dvomljivka napisal/-a: saj zaroka ne pomeni da bi se kmalu poročila, s tem je želel izkazat svojo ljubezen do mene baje?!

hkrati se pa zavedam da človek v jezi marsikej reče za kar mu je potem žal (ponavadi se tudi on vedno opravičuje in vidi se da mu ni useeno)

Ne, on se te je žele sam zazihrat, da bi bila večno njegova, ker ti je nataknil en fuc*** prstan.

To kar si napisala glede zaroke je res, ampak v normalni zvezi, tvoja pa je daleč od tega.

Seveda se ti opraviči potem ko se neprimerno obnaša, saj ga je strah (upravičeno) da boš odšla.

Daj, končaj zvezo in reši sebe iz tegale šmorna.

tole sedaj ti dam pa čisto prav, nikol nism razmišljala na tak način, drugi ki v to štalo niste vpleteni ponavadi vidite situacijo popolnoma drugače kot jaz sama
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jun. 2011 19:53

dvomljivka napisal/-a:po čem sklepaš da se ne znava pogovarjat? najbrž ne bi rešila vseh prejšnjih težav brez pogovora... problem je samo v tem sedaj, da ne vem kako naj mu dopovem naj se zadrži in naj se ne zadira name ko se kaj skregava... to po mojem mnenju še ne pomeni da se ne znava pogovarjati.

Koliko si pa stara, da si tako naivna?

Verjem, da če se že v prvih mesecih obnaša takole, da bo postajalo le še hujše, ne boljše. In ne, nikakor mu ne boš dopovedala, da se naj zadrži :wink:

In to zadiranje je precej dober znak ne-pogovarjanja :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 19:59

*mala* napisal/-a:
dvomljivka napisal/-a:po čem sklepaš da se ne znava pogovarjat? najbrž ne bi rešila vseh prejšnjih težav brez pogovora... problem je samo v tem sedaj, da ne vem kako naj mu dopovem naj se zadrži in naj se ne zadira name ko se kaj skregava... to po mojem mnenju še ne pomeni da se ne znava pogovarjati.

Koliko si pa stara, da si tako naivna?

Verjem, da če se že v prvih mesecih obnaša takole, da bo postajalo le še hujše, ne boljše. In ne, nikakor mu ne boš dopovedala, da se naj zadrži :wink:

In to zadiranje je precej dober znak ne-pogovarjanja :wink:

jaz sem sicer 2 leti stareša od njega, mogoče tudi on še ni dovolj zrel za resno zvezo čeprav je bil v prešnji zvezi 2 leti... mam jih pa 23...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 20:02

Po opisanem sodeč vidva sploh ne funkcionirata skupaj, nista kompatibilna, nonstop se kregata, tolk slabše da sta oba eksplozivni osebi... za moje pojme to nikamor ne pelje + dečko je očitno malček grob na čase - že zdaj pri par mesecih, kaj šele se zna zgodit čez par let? Bog ne daj kaj hujšega. Jaz bi spakirala na tvojem mestu, ti si še očitno naivno zaljubljena in ti je pač težko odit ampak glede na to, da tu pišeš si očitno tud sama v dvomih in se zavedaš, da to ni to kar ti hočeš.
Yada, yada, yada...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2011 20:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov