Čudna situacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Icepeak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
Resnično bi potreboval nasvet kaj storiti glede zadeve, ki se mi trenutno dogaja. No pa začnimo.
Pred cca. 1 mesecom sem končal vezo dolgo 5 let. Veza ni vodila nikamor in je bilo tako še najbolje. Nato pa sem spoznal punco. Zadeva je bila od začetka popolnoma nedolžna oz. sva imela skupni interes pri nekem športu.
Že pri drugem videnju pa je med nama nastopila neka huda kemija. Dejansko, ko sva skupaj se nemoreva zadržati niti 3 minute, da nebi prišlo do poljubov itd.. Imava ogromno skupnih stvari. Do sedaj nisem verjel, da taka punca sploh obstaja oz. da jo bom kdaj srečal. Tudi ostale zadeve v postelji so fantastične.
Problem je pa sledeč.Mogoče me boste sedaj spljuvali, glede na to kaj počnem vendar vseeno. To dekle ima fanta Pravi, da ni srečna z njim vendar, da neve kako naj konča. Tukaj se tudi jaz zavedam, da je mogoče tole samo utvara, ampak, da je še vedno zelo navezana na tipa oz. ga ima rada. Vseskozi govori, da bi bila ful rada z mano ampak, da neve kaj in kako ter podobne zadeve.
Torej sedaj sem se znašel v nekem začaranem trojčku. Zadevo bi že zdavnaj končal, ker tudi jaz sem zeloo proti takemu početju vendar, se imava res tako super, ko sva skupaj, da tega ne želim izgubiti. Resnično še nisem občutil take kemije z nobeno punco do sedaj.
Po drugi strani pa sem star 25 let in počasi tudi jaz razmišljam, da bi si ustvaril družino itd.. Bojim se, da bom tukaj samo izgubil kakšno leto potem pa bil spet na začetku in razočaran. Pa še to.. Punca je starejša od mene tako, da nebo kdo mislil, da govorimo o nekih dekletih okoli 20ga.
Resnično sem v grozni situaciji in nevem kaj naj naredim. Že večkrat sem jo vprašal kaj bova in še vedno tavam v temi.
Pred cca. 1 mesecom sem končal vezo dolgo 5 let. Veza ni vodila nikamor in je bilo tako še najbolje. Nato pa sem spoznal punco. Zadeva je bila od začetka popolnoma nedolžna oz. sva imela skupni interes pri nekem športu.
Že pri drugem videnju pa je med nama nastopila neka huda kemija. Dejansko, ko sva skupaj se nemoreva zadržati niti 3 minute, da nebi prišlo do poljubov itd.. Imava ogromno skupnih stvari. Do sedaj nisem verjel, da taka punca sploh obstaja oz. da jo bom kdaj srečal. Tudi ostale zadeve v postelji so fantastične.
Problem je pa sledeč.Mogoče me boste sedaj spljuvali, glede na to kaj počnem vendar vseeno. To dekle ima fanta Pravi, da ni srečna z njim vendar, da neve kako naj konča. Tukaj se tudi jaz zavedam, da je mogoče tole samo utvara, ampak, da je še vedno zelo navezana na tipa oz. ga ima rada. Vseskozi govori, da bi bila ful rada z mano ampak, da neve kaj in kako ter podobne zadeve.
Torej sedaj sem se znašel v nekem začaranem trojčku. Zadevo bi že zdavnaj končal, ker tudi jaz sem zeloo proti takemu početju vendar, se imava res tako super, ko sva skupaj, da tega ne želim izgubiti. Resnično še nisem občutil take kemije z nobeno punco do sedaj.
Po drugi strani pa sem star 25 let in počasi tudi jaz razmišljam, da bi si ustvaril družino itd.. Bojim se, da bom tukaj samo izgubil kakšno leto potem pa bil spet na začetku in razočaran. Pa še to.. Punca je starejša od mene tako, da nebo kdo mislil, da govorimo o nekih dekletih okoli 20ga.
Resnično sem v grozni situaciji in nevem kaj naj naredim. Že večkrat sem jo vprašal kaj bova in še vedno tavam v temi.
Bu!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če bi hotela pustit fanta in bit s tabo, bi ga že Če bi jo tak skrbelo zanj, ga nebi varala.
Sprijazni se s tem občasnim ljubimkanjem, al pa prekini.
Nikamor tole ne pelje.
Sprijazni se s tem občasnim ljubimkanjem, al pa prekini.
Nikamor tole ne pelje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Za nos te vleče in te ma za seks, tkole na stranskem tiru.
Če bi ji bil tako zelo všeč in bi čutila isto "kemijo" kot ti, bi fanta že pustila in bila s tabo. Tako da ali ti laže in si ji pač samo ljubček, ali pa je prpa in si ne upa sprejeti odgovornosti pri koncu zveze.
V obeh primerih se vprašaj, če bi mel tako žensko za punco.
(plus, če s tabo vara svoje fanta, grem stavit, da bo varala tudi tebe)
Če bi ji bil tako zelo všeč in bi čutila isto "kemijo" kot ti, bi fanta že pustila in bila s tabo. Tako da ali ti laže in si ji pač samo ljubček, ali pa je prpa in si ne upa sprejeti odgovornosti pri koncu zveze.
V obeh primerih se vprašaj, če bi mel tako žensko za punco.
(plus, če s tabo vara svoje fanta, grem stavit, da bo varala tudi tebe)
Because I can.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Dej ji teden dni časa, da proba rešt stvari in zaklučt s fantom. Če ji ne bo uspel, potem veš, da je čas da se pobereš, v svojo "knjižico" pa zapišeš to princesko kot še eno izmed tistih
- Icepeak
- Sramežljivka
Mr. Simpaticus napisal/-a:Dej ji teden dni časa, da proba rešt stvari in zaklučt s fantom. Če ji ne bo uspel, potem veš, da je čas da se pobereš, v svojo "knjižico" pa zapišeš to princesko kot še eno izmed tistih
Jah tudi jaz tako razmišljam vendar se mi zdi, da se bo tale teden razvlekel vsakič, ko se vidiva.
Tananda saj meni se isto zdi. Mislite, da bi mi govorila stvari o svojih čustih do mene, če bi se ji šlo samo za sex? Dvomim..
Jaz še vedno mislim, da je tako navezana, da neve kaj naj. Ter trenutno živi pri tipu in je mogoče v strahu, da če bi se odselila in potem zadeve nebi laufale tako kot sedaj..
Bu!
-
Jah kaj nej ti rečem, to je pa na teb a ne. Če se boš pustu, pol boš kmal lahko sam sebe definiral kot "ljubico" .
Je pa razumljivo, da noče pustit tipa s katerim je že tok časa, s katerim skupi živi, ima neko sigurnost, itd...Ampak če je šla že tok daleč da ga je prevarala, potem nej ma še tok jajc pa mu pove in nadaljuje življenje s tabo ali brez, kokr vama/ji bo pač sedl. Sej vem da je enostavno govort, ampak situacija tud zate ne bo dolg rožnata, ker se boš slej kt prej navezu in pol boš uradno ti v kurcu.
P.S. pa uradno mislm da je to zate(sicer te ne poznam) prehitr, da greš spet v novo vezo po petih letih. Kokrkol pravš da si jo prebolel, če si jo res, pol sta imela čudno vezo(brez zamere). Bod mal na free, poštimi si glavo, na koncu(čez neki mescov) ugotoviš, da pa le ni tok slabo.
Je pa razumljivo, da noče pustit tipa s katerim je že tok časa, s katerim skupi živi, ima neko sigurnost, itd...Ampak če je šla že tok daleč da ga je prevarala, potem nej ma še tok jajc pa mu pove in nadaljuje življenje s tabo ali brez, kokr vama/ji bo pač sedl. Sej vem da je enostavno govort, ampak situacija tud zate ne bo dolg rožnata, ker se boš slej kt prej navezu in pol boš uradno ti v kurcu.
P.S. pa uradno mislm da je to zate(sicer te ne poznam) prehitr, da greš spet v novo vezo po petih letih. Kokrkol pravš da si jo prebolel, če si jo res, pol sta imela čudno vezo(brez zamere). Bod mal na free, poštimi si glavo, na koncu(čez neki mescov) ugotoviš, da pa le ni tok slabo.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Icepeak napisal/-a:Mislite, da bi mi govorila stvari o svojih čustih do mene, če bi se ji šlo samo za sex? Dvomim..
hahaha. ja, rabi čustveno podporo nekoga, ker doma tega nima zadost. nima pa jajc tipa pustit. ona je ena tistih, ki ne zna bit sama in ne more končat zveze preden nima novega zazihranega. ima pa tudi relativno 'nizke' moralne standarde.
meni se ne zdi fer nekomu izpovedovat ljubezen, k drugemu pa hodit spat. ne glede na razloge. jbg, čudno je in nekaj je za moje pojme narobe s človekom, ki to počne.
ps. kako bi si tukaj razlagal tisti rek: dejanja govorijo glasneje kot besede?
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Se bo pa tebe naveličala bo pa tebe varala pa k drugmu šla, al kako ... ?
Daj jo pred ultimat, takoj ... Ne pa čakat en tedn, ki se razvleče v več in več tednov ...
Naj se pa k teb preseli ))))) Joke ...
Lej, nevem če to kam pelje... Raje si uzam na izi, kot so že povedal pred mano pa bod mal free ...
Sej veš .... Ni ženske = ni pravilnika ...
Daj jo pred ultimat, takoj ... Ne pa čakat en tedn, ki se razvleče v več in več tednov ...
Naj se pa k teb preseli ))))) Joke ...
Lej, nevem če to kam pelje... Raje si uzam na izi, kot so že povedal pred mano pa bod mal free ...
Sej veš .... Ni ženske = ni pravilnika ...
- Icepeak
- Sramežljivka
Mr. simpaticus.. Zadnja veza je bila polomija mojega življenja. Še sedaj mi ni jasno kaj sem počel toliko časa s tisto punco. Vse kar sva imela je bila navezanost in zato nisem mogel iti naprej. Se mi pa je že zadnje 2 leti v vezi vse zdelo bv in sem jo dejanskp že prebolu med vezo.. Če me razumeš..
Še predobro se zavedam, da bo hudo, ko se bo zadeva še bolj razcvetela. Ravno zaradi tega razmišljam kaj naj naredim.
Ima kdo kako idejo kako punco punco postaviti pred dejstvo brez nekih " odloči se ali pa se ne vidiva več" ? Vrjetno ne obstaja drugačen način kajne, da se razjasni kaj želi..
Študiram, da bi naredil teden dni pavze in bi takoj videl, če je res kaj čustev vpletenih z njene strani ali je vse skupaj samo lari-fari..
Še predobro se zavedam, da bo hudo, ko se bo zadeva še bolj razcvetela. Ravno zaradi tega razmišljam kaj naj naredim.
Ima kdo kako idejo kako punco punco postaviti pred dejstvo brez nekih " odloči se ali pa se ne vidiva več" ? Vrjetno ne obstaja drugačen način kajne, da se razjasni kaj želi..
Študiram, da bi naredil teden dni pavze in bi takoj videl, če je res kaj čustev vpletenih z njene strani ali je vse skupaj samo lari-fari..
Zadnjič spremenil Icepeak, dne 16. Jun. 2011 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Bu!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Mogoče se ji pa po glavi plete kaj bodo drugi govorili o njej, če se vse skupaj razve ko pusti fanta in da ma že drugega. Ampak po mojem, da je punca še sama čist zmedena in niti sama prav neve kaj bi rada po drugi strani ji pa paše na dveh stolih sedet ker dobi kar hoče. Ti si ji pač zanimiv in verjetno nekaj svežega po dolgem času resne zveze. Deluješ dokaj razumen človek, jaz bi se na tvojem mestu odkrito pogovorila z njo, povej tako kot si nam, postavi jo pred dejstvo, daj kak teden časa da razmisli... če se pa ne bo razjasnila pa pojdi naprej, ni vrag da ne najdeš kakšno drugo sebi primerno.
Yada, yada, yada...
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Icepeak napisal/-a:Ima kdo kako idejo kako punco punco postaviti pred dejstvo brez nekih " bodi z mano ali pa se ne vidiva več" ? Vrjetno ne obstaja drugačen način kajne, da se razjasni kaj želi..
Am, rečeš, da si ti za razliko od nje pošten in ti ni prijetno, ko oba skupi nategujeta njenega tipa, ki ga vara? Da naj si poštima stvari v osebnem življenju in v glavi, potem pa bosta videla, kako bo šlo naprej?
Itak s sodelovanjem pri stvari vzpodbujaš njo k varanju.
Res ne vem, kaj ljudje vidijo na takem osebku. Ki lahko sedi na dveh stolčkih in to odkrito prizna samo tisti strani, pred katero nima nobenih odgovornosti. Meni to pove ogromno o človeku. In pove mi same negativne stvari.
Because I can.
-
Te razumem, če pač ni šlo ni šlo. Škoda da si tam izgubljal čas, ampak kar je je.
-Če ji boš dal mir in boš po tej "pavzi "ugotovil, da so čustva iz njene strani prisotna boš na istem kot si zdj. Še vedno bo uradno s fantom, še vedno ne boš vedu kako stvar rešt, tko da s tem pomoje ne boš velik rešu.
-Jz bi na tvojem mestu naredu naslednje:Reku bi ji, da ti je z njo zlo lepo, da se ti zdi da sta se ujela, ampak da pač nisi take vrste tip, da bi na tak način razdiral razmerja, da pač "tvoja" ženska ne more sedet na dveh stolih hkrati. Rečš, mojo cifro maš, če boš kdaj samska in če bom jz frej pa se lahk kej zmenva...pol je pa vse na njej, pa še ti boš izpadu za mal bolj normalnega oz. poštenga
-Če ji boš dal mir in boš po tej "pavzi "ugotovil, da so čustva iz njene strani prisotna boš na istem kot si zdj. Še vedno bo uradno s fantom, še vedno ne boš vedu kako stvar rešt, tko da s tem pomoje ne boš velik rešu.
-Jz bi na tvojem mestu naredu naslednje:Reku bi ji, da ti je z njo zlo lepo, da se ti zdi da sta se ujela, ampak da pač nisi take vrste tip, da bi na tak način razdiral razmerja, da pač "tvoja" ženska ne more sedet na dveh stolih hkrati. Rečš, mojo cifro maš, če boš kdaj samska in če bom jz frej pa se lahk kej zmenva...pol je pa vse na njej, pa še ti boš izpadu za mal bolj normalnega oz. poštenga
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Se podpišem pod zadnji odgovor ... Popolnoma se strinjam in tukaj ni več kaj debatirat ...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Tko kot so ti že punce rekle, postavi jo pred dejstvo ti ali njen fant , seveda v primeru da si zvezo z njo sploh želiš. Ker glede na to da svojega fanta vara s tabo, ne vem zakaj v bodoče tebe ne bi varala s nekim tretjim?!
Razumem da si dvojo dolgoletno zvezo prebolel še ko si bil v njej, ampak ti ne glede na to ne bi škodil kak mesec samskega življenja, vsaj pomoje.
Drugač pa imam kolega, ki je bil v podobni situaciji kot tip, s tem da je on tut mel punco in da jo je tudi varal z njo, ki je varala svojega tipa. No, sedaj sta ona dva skup, srečna, ampak jz ne bi hotela zveze s tipom, ki je drugo varal z mano. To veliikoooo pove o človeku.
Razumem da si dvojo dolgoletno zvezo prebolel še ko si bil v njej, ampak ti ne glede na to ne bi škodil kak mesec samskega življenja, vsaj pomoje.
Drugač pa imam kolega, ki je bil v podobni situaciji kot tip, s tem da je on tut mel punco in da jo je tudi varal z njo, ki je varala svojega tipa. No, sedaj sta ona dva skup, srečna, ampak jz ne bi hotela zveze s tipom, ki je drugo varal z mano. To veliikoooo pove o človeku.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
ok, clovek, daj tlele razlozi, kaj je na tisti zenski, tolk posebnega, da se ti hoces vezati z njo, ceprav ima ona tipa, ki ga vara? Kako pa ves, da ga sam s tabo prevara/la? kaj te tebe mika tlele pri njej, da jo hoces celo za zvezo? Te mika to, da je zenska pokvarjena?
zakaj nisi si zbral, kako samsko punco?
zakaj nisi si zbral, kako samsko punco?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov