Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Justicija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2011
Mene pa zanima, na kaj gledate, ko iščete tipa? Katere so tiste najpomembnejše lastnosti? Kakšne kriterije imate pri izbiri?
Sama sem končala 5-letno zvezo pred skoraj enim letom in bi bil mogoče čas, da se spet spravim malo v iskanje. Lepo mi je bilo biti nekaj časa samska, ko ni bilo nobenega prilagajanja in nič. Je pa velikokrat tudi bedno, ko imajo vse frendice tipe in se počutim skoraj outsider-ka.
Pa tudi čas je, da pri svojih 25 letih končno spoznam nekoga s katrim se bom zares razumela. Enostavno si želim bljižine nekoga. Ampak kaj, ko je tako težko spoznati kakšnega, s katrim bi se ujela. Končanje zveze je bila zame zelo boleča stvar in ne mislim še enkrat skozi kaj podobnega. Seveda imam zato kriterije, pod katere enostavno ne grem. Problem pa se pojavi, ker enostavno ne spoznavam tipov, ki bi imeli razčiščene stvari v glavi. Vsi bi bili samo ff.
Imam občutek, da je večino folka pri teh letih že poparčkanih in imam že malo bad filing, ko sama nikogar ne spoznam. Če pa že, so totalno nezreli, čudni ali pa jim že na čelu piše, da so največji jebači. Vsi tisti ˝normalni˝, preprosti tipi pa so že zdavnaj zasedeni.
Je pri teh letih sploh še katera samska tu gor?
Če je, se lahko zmenimo in gremo skupaj malo med družbo in v ˝lov˝ za tistimi normalnimi
V moji družbi so vsi zasedeni in enostavno ne dobim nobene, ki bi šla z mano in bi bila za take fore
Sama pa seveda ne grem
Pa še eno vprašanje imam. Ima katera izkušnje z iskanjem na spletu? Pa s tem ne mislim ona-on in te stvari ampak spoznavanje preko raznih forumov ali pa klepetalnic. Včasih je bilo veliko tega. Tudi bivšega sem spoznala na tak način. Zdaj pa so na teh chatih samo še najstniki.
Sama sem končala 5-letno zvezo pred skoraj enim letom in bi bil mogoče čas, da se spet spravim malo v iskanje. Lepo mi je bilo biti nekaj časa samska, ko ni bilo nobenega prilagajanja in nič. Je pa velikokrat tudi bedno, ko imajo vse frendice tipe in se počutim skoraj outsider-ka.
Pa tudi čas je, da pri svojih 25 letih končno spoznam nekoga s katrim se bom zares razumela. Enostavno si želim bljižine nekoga. Ampak kaj, ko je tako težko spoznati kakšnega, s katrim bi se ujela. Končanje zveze je bila zame zelo boleča stvar in ne mislim še enkrat skozi kaj podobnega. Seveda imam zato kriterije, pod katere enostavno ne grem. Problem pa se pojavi, ker enostavno ne spoznavam tipov, ki bi imeli razčiščene stvari v glavi. Vsi bi bili samo ff.
Imam občutek, da je večino folka pri teh letih že poparčkanih in imam že malo bad filing, ko sama nikogar ne spoznam. Če pa že, so totalno nezreli, čudni ali pa jim že na čelu piše, da so največji jebači. Vsi tisti ˝normalni˝, preprosti tipi pa so že zdavnaj zasedeni.
Je pri teh letih sploh še katera samska tu gor?
Če je, se lahko zmenimo in gremo skupaj malo med družbo in v ˝lov˝ za tistimi normalnimi
V moji družbi so vsi zasedeni in enostavno ne dobim nobene, ki bi šla z mano in bi bila za take fore
Sama pa seveda ne grem
Pa še eno vprašanje imam. Ima katera izkušnje z iskanjem na spletu? Pa s tem ne mislim ona-on in te stvari ampak spoznavanje preko raznih forumov ali pa klepetalnic. Včasih je bilo veliko tega. Tudi bivšega sem spoznala na tak način. Zdaj pa so na teh chatih samo še najstniki.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- Justicija
- Sramežljivka
Saj ne, da MORAM! Tudi sama HOČEM
Tudi sama v raznih barih nisem imela uspeha. Sem pa vseeno odprtega duha kar se tiče krajev
Ta način razmišlanja ˝ne išči, bo že samo prišlo˝ se mi zdi tako klišejski. Sama drugače razmišljam. Samo od sebe se ne bo zgodilo nič, če sama ne naredim nekaj v tej smeri.
Ne prepuščam se usodi ampak svojo usodo jemljem v svoje roke
babygirly, si mogoče pomislila, da sva na istem ravno zaradi tega, ker sva čakali, da bo prišlo samo od sebe? Naveličana sem čakanja
Tudi sama v raznih barih nisem imela uspeha. Sem pa vseeno odprtega duha kar se tiče krajev
Ta način razmišlanja ˝ne išči, bo že samo prišlo˝ se mi zdi tako klišejski. Sama drugače razmišljam. Samo od sebe se ne bo zgodilo nič, če sama ne naredim nekaj v tej smeri.
babygirly, si mogoče pomislila, da sva na istem ravno zaradi tega, ker sva čakali, da bo prišlo samo od sebe? Naveličana sem čakanja
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
hehe. par reči mi je ful hecnih. npr.- svojega bivšega sem spoznala v klepetalnici, sedaj so tam sami najstniki- mimogrede, kaj si pa bila ti takrat? zrela dama?
in da ne dobiš prijateljice, ki bi šla s tabo na "lov". a se hecaš? a si ti ko si imela fanta, delala samskim usluge in hodila z njimi druge tipe lovit? kaj si pa fantu rekla?
ah ja. jaz imam kar nekaj samskih prijateljic cirka 25. ne bom lagala- imajo problem. tak kot ti. fajni imajo punce, ostanejo čudaki.
sicer pa tako spet ni ane. imam tudi par moških prijateljev z istimi problemi. ženske zasedene ali nemogoče za prenašat. zanimivo je, da pa jaz lahko za vse rečem da so res fajn. tako da so še šanse. itak da so!
ampak ne moreš pa pričakovati, da boš šla zdaj en vikend ven med 15letnike in nabasala na idealnega 26letnega moškega, ki se bo vate zaljubil na prvi pogled. tak išče 17 letnico da jo razdeviči.
in da ne dobiš prijateljice, ki bi šla s tabo na "lov". a se hecaš? a si ti ko si imela fanta, delala samskim usluge in hodila z njimi druge tipe lovit? kaj si pa fantu rekla?
ah ja. jaz imam kar nekaj samskih prijateljic cirka 25. ne bom lagala- imajo problem. tak kot ti. fajni imajo punce, ostanejo čudaki.
sicer pa tako spet ni ane. imam tudi par moških prijateljev z istimi problemi. ženske zasedene ali nemogoče za prenašat. zanimivo je, da pa jaz lahko za vse rečem da so res fajn. tako da so še šanse. itak da so!
ampak ne moreš pa pričakovati, da boš šla zdaj en vikend ven med 15letnike in nabasala na idealnega 26letnega moškega, ki se bo vate zaljubil na prvi pogled. tak išče 17 letnico da jo razdeviči.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ne sekiraj se saj nas je več takih. Sama nikoli nisem načrtno iskala fanta ker se mi to preprosto ne zdi pravi način. Mi deluje že skoraj obupano in na koncu ko se najde vse skupaj prisiljeno, samo da je. Se strinjam s tem kar je babygirly* napisala, dosti se druži z ljudmi na tak način boš zmeraj koga novega spoznala, mogoče tud koga ki ti bo všeč ker v klubih dvomim, da boš našla kakega resnega še posebej ker se mi zdi da je dosti mladih pod 25.
Sama se tud včasih vprašam, če bom sploh našla še kdaj kakega normalnega glede na to kaj vse slišim in preberem itd., ampak zaenkrat se niti ne sekiram, ziher da se še najde kaj. Trenutno mi paše bit, da sem sama čeprav mi občasno manjka bližina nekoga, še posebej ko vidim in poslušam kolegice ki imajo vse resne tipe. Mene bolj moti, da okolica oz. ljudje pričakujejo da bom v zvezi in se pol čudijo kak je lahko simpatična punca pri 24 samska. Najbolj me pa dvigne ko se mi kao kolegice al znanke čudijo in mi po možnosti one iščejo tipa ker ene so pač take, da preprosto ne znajo bit brez njih. Za sebe upam, da kdaj spoznam kakega ki mi bo odgovarjal do takrat pa bom uživala sama.
Sama se tud včasih vprašam, če bom sploh našla še kdaj kakega normalnega glede na to kaj vse slišim in preberem itd., ampak zaenkrat se niti ne sekiram, ziher da se še najde kaj. Trenutno mi paše bit, da sem sama čeprav mi občasno manjka bližina nekoga, še posebej ko vidim in poslušam kolegice ki imajo vse resne tipe. Mene bolj moti, da okolica oz. ljudje pričakujejo da bom v zvezi in se pol čudijo kak je lahko simpatična punca pri 24 samska. Najbolj me pa dvigne ko se mi kao kolegice al znanke čudijo in mi po možnosti one iščejo tipa ker ene so pač take, da preprosto ne znajo bit brez njih. Za sebe upam, da kdaj spoznam kakega ki mi bo odgovarjal do takrat pa bom uživala sama.
Yada, yada, yada...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Justicija napisal/-a:
točno tako.
ampak do določene meje. pač moreš se gibat tam kjer lahko koga spoznaš in potem ko spoznaš, moreš vedet kaj hočeš.
pa zakaj ne greš sama v lov? jaz grem sama. samo ne pol komu rečt, da si pršla lovit. ti reč da si se pršla naplesat.
drgač pa. ne nikoli gledat in se interesirat za take tipe, ko so že dolgo časa samski. recimo tip ki je že 5 let samski dobro veš, da ne išče punce. on je samski že tolko časa, ker mu tako paše in tudi zgleda da dosti sexa, da se mu ni treba vezat. ne izbirat tipov, ki so bili večino svojega lajfa samski. oglej si enega, za katerega lahko izveš, da je imel več punc. da veš da je hodu s to, pa z uno, pa s tretjo. tak bi hodu najbrž tud s tabo, ko bi se dala dol. ne osvajat takih, ko so že dolgo samski, ker kao niso še spoznali prave in ne poskušaj takim bit fatalna ženska. to so finte.
tud take, ko so bli z eno 5 al 7 let, pust na mir - tej majo pa svoje travme.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Justicija napisal/-a:Saj ne, da MORAM! Tudi sama HOČEM
bolj ko se boš trudila in 'iskala' tipa, težje ga boš dobila. prav tako se hitro naredi, da se boš pri takem razmišljanju zaletela - spoznala boš tipa ki bo na prvo žogo kul, po kakšnem letu (mogoče celo prej, mogoče kasneje) pa boš ugotovila da ga v štartu sploh nisi dobro spoznala, in če bi ga na začetku dobro spoznala, mogoče sploh ne bi bila z njim.
ne zaleti se z glavo skozi zid. naredi se ''dostopno''; veliko flirtaj, včasih je pametno narediti tudi prvi korak. bodi veliku zunaj, ukvarjaj se s hobiji (mogoče šport, karkoli) in bodi tam pozorna na potencialne, ker s takimi imaš ziher saj 1 skupno točko če ti bo kdo všeč, se mu nasmej, mal poflirtej in če boš dobila pozitiven feedback, naredi prvi korak.
ne sekiraj se, samskih fantov je veliko, tudi pri tvojih letih (ki btw niso nevemkakšna leta, te pa razumem da rabiš bližino). se najdejo čist super fantje - jz sm mojga spoznala ko je bil 26 star, pa je bil že dolgo samski.
glede kriterijev - kriteriji se razlikujejo od osebe do osebe. sama najbolj veš, kaj ti ustreza in kaj ne, za katerimi načeli stojiš in katere vrednote podpiraš. veš, kaj rada počneš in najti moraš nekoga, ki se bo v čim večih točkah ujemal s tabo (ni pa to noben pogoj!).
pa veliko sreče meni so bla ta obdobja zmer ful zabavna, faza ko ti je nekdo več, pa prvi dejt pa tko. to so bli zame najlepši časi
Our passion is our strength <3
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Takšno posploševanje da glava boli. "Bo že prišel, ko boš najmanj pričakovala" ni mišljeno, da bo princ na belem konju oz. v bemflu sedmici nekega dne pridirkal na tvoj dovoz in potrkal na vrata češ ti si njegova sanjska ženska. Ta fraza je mišljena, da nekoga spoznaš medtem, ko živiš po svoje, seveda moraš it tudi kam ven. In ne vem, zakaj mate eni toliko problemov s tem, da zunaj na žuru ne moreš najti nikogar resnega. Potem takem tudi za vas lahko tipi mislijo, da ste neresne, ker ste na tistem placu. Je pa tudi odvisno na kakšne žure oz. lokale nekateri zahajate. Če greste v nek pajzl bogu za leđima, je bolj malo verjetno, da boste spoznali koga sebi primernega, razen, če je res tako naključje, da je pač ob tisti uri že vse zaprto in se dve družbi napotita tja itd. Nikoli ne reci nikoli.
Je pa logično, nič novega nisem odkrila (nekaterim najbrž še vedno ne razjasnila, ker živijo znotraj nekih kalupov), da več ko zahajaš ven, pa četudi samo nekam na pijačo s kolegico, več je možnosti, da nekoga spoznaš. Btw, celo to, da če greš s kolegom ali kolegi ven, da ne moreš spoznati fanta, ni res. Jaz sem v obdobju, ko sem bila samska, konstantno zahajala ven s kolegi, pa je večkrat pristopil kakšen tip zraven, ker mu še vedno ni dalo miru, če sem samska ali ne.
Je pa logično, nič novega nisem odkrila (nekaterim najbrž še vedno ne razjasnila, ker živijo znotraj nekih kalupov), da več ko zahajaš ven, pa četudi samo nekam na pijačo s kolegico, več je možnosti, da nekoga spoznaš. Btw, celo to, da če greš s kolegom ali kolegi ven, da ne moreš spoznati fanta, ni res. Jaz sem v obdobju, ko sem bila samska, konstantno zahajala ven s kolegi, pa je večkrat pristopil kakšen tip zraven, ker mu še vedno ni dalo miru, če sem samska ali ne.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Justicija napisal/-a:babygirly, si mogoče pomislila, da sva na istem ravno zaradi tega, ker sva čakali, da bo prišlo samo od sebe? Naveličana sem čakanja
Saj ti ni treba "čakati" na nekoga, da pride v tvoje življenje, tako kot so punce že napisale, več možnosti imaš, če se veliko družiš, če se ukvarjaš s čim, kar tebe veseli in je potem možnost, da na teh krajih spoznaš koga, ki ima podobne interese, itd.
Prav tako ni nič hudega, če zmenkuješ, spoznavaš ljudi, pa četudi med temi fanti ni "tapravega", raje to, kot da pričakuješ, da bo "padlo z neba".
Je pa to obremenjevanje s tem, da hočeš/moraš spoznati nekoga, škodljivo in dejansko odbija ljudi, sama sem občutila to na lastni koži, ko sem npr. šla na pijačo s kakim fantom, ki jih šteje nekaj preko 30 in je čutiti v zraku, da človek pod nujno hoče neko žensko, ker je že toliko star, ker so vsi njegovi vrstniki poročeni/imajo otroke.
Se je pa težko obvladovati, ko te prevzamejo misli, da si samska, da si želiš neke bližine, ko poleg vsega pritiska tudi okolica, vem, kako je.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
delusional napisal/-a:tud take, ko so bli z eno 5 al 7 let, pust na mir - tej majo pa svoje travme.
^^podpis pod tole...so true
- Justicija
- Sramežljivka
claire napisal/-a:hehe. par reči mi je ful hecnih. npr.- svojega bivšega sem spoznala v klepetalnici, sedaj so tam sami najstniki- mimogrede, kaj si pa bila ti takrat? zrela dama?
Res je Pozabim se spomniti, da sem tudi jaz bila najstnica pred šestimi leti Pa vseeno. Včasih so bili tam tudi starejši. Zdaj pa jih ni več
To, da se prijateljice ne odpravijo z mano na ˝lov˝ pa razumem.
Ni bilo mišljeno v tem smislu. Niti ne pričakujem, da bi šle z mano. Za te stvari pa res nimam prave družbe
delusional napisal/-a:
točno tako.
ampak do določene meje. pač moreš se gibat tam kjer lahko koga spoznaš in potem ko spoznaš, moreš vedet kaj hočeš.
pa zakaj ne greš sama v lov? jaz grem sama. samo ne pol komu rečt, da si pršla lovit. ti reč da si se pršla naplesat.
drgač pa. ne nikoli gledat in se interesirat za take tipe, ko so že dolgo časa samski. recimo tip ki je že 5 let samski dobro veš, da ne išče punce. on je samski že tolko časa, ker mu tako paše in tudi zgleda da dosti sexa, da se mu ni treba vezat. ne izbirat tipov, ki so bili večino svojega lajfa samski. oglej si enega, za katerega lahko izveš, da je imel več punc. da veš da je hodu s to, pa z uno, pa s tretjo. tak bi hodu najbrž tud s tabo, ko bi se dala dol. ne osvajat takih, ko so že dolgo samski, ker kao niso še spoznali prave in ne poskušaj takim bit fatalna ženska. to so finte.
tud take, ko so bli z eno 5 al 7 let, pust na mir - tej majo pa svoje travme.
Ampak, če se odpiše vse te, ki si jih naštela ne ostane nobenih več
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Morfej napisal/-a:la_estrella napisal/-a:delusional napisal/-a:tud take, ko so bli z eno 5 al 7 let, pust na mir - tej majo pa svoje travme.
^^podpis pod tole...so true
Ne pa ne
izkušnje pač
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ammm, 25 let ne pomeni 30.
kaj pa če si pr 30ih še samski?
še zmer, boljše samski pr 25, kot pa pri teh letih v zvezi že 4 leta in te mika, da bi mela še kako avanturo. kaj pa pol?
kaj pa če si pr 30ih še samski?
še zmer, boljše samski pr 25, kot pa pri teh letih v zvezi že 4 leta in te mika, da bi mela še kako avanturo. kaj pa pol?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov