Dragi, a greva kam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ga pa enkrat pusti, ko reče da se mu ni, pa pojdi sama s kolegi malo v življenje. Mogoč bo potem ugotovil, da bi njemu tud mal pasal svež zrak in se ti bo naslednjič pridružil.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz ga štekam, ne delam fizično pa sem vseeno čez teden zapečkarica in se mi zvečer ne da nikamor - najraje sem doma, če pa pride moj k meni paše toliko bolje. Ven hodim redko čez teden, večinoma samo vikende.
Če dela fizično bi pa sploh rela da bi ti morala malo popustiti, če je utrujen je pač utrujen.
Če dela fizično bi pa sploh rela da bi ti morala malo popustiti, če je utrujen je pač utrujen.
-
nanamiša - Cosmofrik
ampak njemu se ne da niti med vikendi. Men bi dopizdilo, da mi tip ne bi hotel it iz stanovanja. Tudi moj dela fizično. Bolj bo ležal doma, slabš bo...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Se strinjam z nanomišo.Delaš, da živiš in ne obratno.Mlada sta, verjetno ne bosta vse dneve ležala na kavču in bolj kot ne gledala v luft.
In kaj on poreče na to, da bi ti kam šla?Razen tega, da je utrujen in da mu za nič ni...
In kaj on poreče na to, da bi ti kam šla?Razen tega, da je utrujen in da mu za nič ni...
The world is as you are.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Zakaj pa bi se on moral prilagajat tvojemu načinu življenja in hodit vn iz stanovanja s tabo, medtem ko recimo ti nočeš skoz bit notri z njim in se tako njemu prilagodit? Si notri, ko tebi paše, torej to ni prilagajanje.
Pejd ven, živi svoj lajf, ne posiljuj partnerja z vlečenjem ven, če mu ni do tega. Kot si sama že opazila, je posledica samo kreganje.
Pejd ven, živi svoj lajf, ne posiljuj partnerja z vlečenjem ven, če mu ni do tega. Kot si sama že opazila, je posledica samo kreganje.
Because I can.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz bi na tvojem mestu pripravila tak čisto konkreten predlog (njemu všečen, seveda). Eno je, da se valjaš po postelji in malo jamraš, da bi nekam šla, čisto drugo pa, da poveš, da je en dober film ob 9ih v Kinu Dvor (samo primer) in če bi šla.
Tako globalno gledano vaju pa pomoje čaka en resen pogovor o tem, kako si predstavljata življenje. Jaz ga po eni strani ful štekam. Ko pridem po 9 urah iz službe, grem pod tuš in se dam v trenirko. Takrat se mi je ful težko potem nazaj zrihtat, pa magari samo v kavbojke, in nekam it. Se moram včasih prav prisilit, da neham glumit glivo. Ampak res pa je, da je vedno slabše. Enkrat moraš to presekat in se spravit nazaj v akcijo, drugače rataš pravi couch potato in si pečen. Tega si pa tudi jaz ne želim, da bi poleg službe samo še vegetirala na kavču in čakala penzijo (ki je itak ne bo ).
Tako globalno gledano vaju pa pomoje čaka en resen pogovor o tem, kako si predstavljata življenje. Jaz ga po eni strani ful štekam. Ko pridem po 9 urah iz službe, grem pod tuš in se dam v trenirko. Takrat se mi je ful težko potem nazaj zrihtat, pa magari samo v kavbojke, in nekam it. Se moram včasih prav prisilit, da neham glumit glivo. Ampak res pa je, da je vedno slabše. Enkrat moraš to presekat in se spravit nazaj v akcijo, drugače rataš pravi couch potato in si pečen. Tega si pa tudi jaz ne želim, da bi poleg službe samo še vegetirala na kavču in čakala penzijo (ki je itak ne bo ).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jaz ga po eni strani popolnoma štekam in delim mnenje z julijo.
Ko sem lani poleti v firmi malo bolj fizično delal, vsak dan po 8 ur, sem se moral že prav prisilit, da sem se potem popoldne kam premaknil.
Ko sem lani poleti v firmi malo bolj fizično delal, vsak dan po 8 ur, sem se moral že prav prisilit, da sem se potem popoldne kam premaknil.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 28. Apr. 2011 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
pa ga uemi poti iz službe. Moji prijatelji že vedo da če mehočjo na pijačo čez teden spravit da me morajo poklicati tik preden končam v službi da pridem direktno. Ker o stopim čez vrata stanovanja je konec in lahko pridejo samo še k meni na obisk.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Seveda ni fajn, ko si zmatran od službe itd.Ampak kaj imaš od tedna, če se samo premetavaš po kavču?
Najverjetneje Konkubina* ne misli vsakodnevnega pohajkovanja po trgovskih centrih in žuranja itd...
Najverjetneje Konkubina* ne misli vsakodnevnega pohajkovanja po trgovskih centrih in žuranja itd...
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
sama ne delam fizično ampak mojemu vedno ful paše kakšen sprehod al pa druženje s kolegi ob pijači, ker ga tisto poležavanje še bolj zjebe in je na koncu še bolj za nič.
Seveda se je težko spraviti do tega, da bi po šihtu kej počel, ampak veliko bolj paše, kot pa ležanje na hrbtu in buljenje v tv.
Mislim res škoda da bi dneve tko zapravljal pa jamral...
Seveda se je težko spraviti do tega, da bi po šihtu kej počel, ampak veliko bolj paše, kot pa ležanje na hrbtu in buljenje v tv.
Mislim res škoda da bi dneve tko zapravljal pa jamral...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kako je bilo pa prej, ko še ni toliko delal? Mogoče je tole samo prehodna faza ob začetku službe in se mora še navadit. Če je bil pa že prej na easy zapečkar in je tole samo potencirana situacija, je pa problem večji, ker očitno karakterno nista kompatibilna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]