Nepristransko mnenje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 21:52

Kot že naslov pove potrebujem nepristransko mnenje.
Zgodba pa je taka: pred nekaj meseci sem končal več letno zvezo (punca jo je končala, če sem bolj natančen).
Najprej je bil šok, potem razočaranje, jeza, itd.. Kolegi so videli, da sem se začel zapirat vase in so nekako vedno bolj silili, da sem začel hoditi z njimi ven. Priznam, da mi pravzaprav ni pasalo in bi bil raje doma. Pa vseeno nisem mogel vsak teden iskati nekih izgovorov in smo začeli za vikende spet malo bolj hoditi po lokalih, podobno kot v najstniških letih.
Pa se je zgodilo, da sem v nekem lokalu srečal punco (pravzaprav je ona mene). Izmenjala sva si telefonski in so se zaceli pogovori. Najprej sms-i, potem maili.. Jaz seveda bivše še nisem prebolel in mi je pogovor na vsak način pasal. Začela sva hodit na kavice, v kino, na kakšno večerjo.. No in kmalu je prišlo tudi do seksa (bolj ali manj njena pobuda). Sama mi je sicer povedala, da ji ni do avanture in tudi sam je nisem iskal. Pač, zgodilo se je. S punco se sicer super razumeva ampak nekako mi ni tako všeč, da bi se lahko zaljubil vanjo. Vsaj za enkrat ne čutim tega. Tudi pogovarjala sva se o tem, da pač človek ne more izbirati v koga se zaljubi in sem ji jasno povedal, da ji pač ne morem obljubiti ničesar. Seks je seveda zakon in tudi, ko sva skupaj se vredu razumeva in se imava lepo. Le z moje strani ne preskoči iskrica. Mogoče je razlog v tem, ker še ni preteklo veliko časa od bivše zveze. Ne vem..
Me je pa že takoj na začetku prosila naj se ji ne lažem in naj ji povem, če bom videl, da to ni to. Seveda se ji nikakor nimam namena lagati in sem ji zato tudi namignil, da ne vem, če bo stvar, ki jo imava lahko peljala kam dalj od tega kar imava sedaj. Povedal sem ji, da mi je seks z njo zlo vredu in tudi družim se rad z njo. Ne čutim pa do nje nič posebnega. Pri njej pa vidim, da ji je vedno bolj do mene in se nikakor ne zmeni za opozorila, da bo pač težko prišlo do česarkoli več. Ves čas pa mi govori, da si želi resnega fanta, da še z nobenim ni tako uživala kot z mano in da ji ni do avantur. Da ne bo pomote.. Tudi jaz si želim resne zveze v kateri bi bil spet srečen. Dvomim pa, da bo to lahko z njo.
Zdaj pa me zanima kaj si vi mislite o vsem tem? Je bolje, da stvar prekinem, dokler ji do konca ne zmešam glave? Naj gledam nase in na svoj užitek glede na to, da sem ji povedal pri čem sva? Dejstvo je, da če bi spoznal kakšno drugo s katero bi se dejansko videl v prihodnosti oz. bi se zaljubil v kako drugo, bi z njo sigurno prekinil. Kolegi mi sicer pravijo naj ne bom neumen in naj uživam dokler lahko. Sam pa se bojim, da bi jo s tem le prizadel. Res nimam namena biti nek ˝prasec˝, ki bi jo samo izkoriščeval. Punca je vredu in si zasluži človeka, ki ji bo lahko čustva vračal.

Torej.. Zanima me, kaj bi v moji koži strorili vi?
Zadnjič spremenil Tezej, dne 05. Apr. 2011 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Apr. 2011 21:55

Na tvojem mestu (vem, žensko mnenje) bi se odpovedala seksu in ostalih stvareh, ki so očitno dovolj dobre, da "ostajaš" in prebolela preteklo zvezo.
Ker čisto možno, da je za njo že prepozno in se je kljub tvojemu opozorilu preveč navezala.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Apr. 2011 22:05

Odraslo in nesebično razmišljanje, bravo.

Jaz na tvojemu mestu, bi se res odkrito pogovoril z njo, položi vse karte na mizo.

Nič omenjat, kakšne bivše ali pa to da še prebolevaš. Ti povej, da ti je sicer fajn z njo, in je sex fantastičen, ampak da pač misliš da ona ni prava.

Je pa zagotovo bolje, da jo tako gentlemansko odsloviš, kakor da jo izkoriščaš in jo še zaserješ povrh.

Kar se pa tiče, da ne izbiraš v katerega se zaljubiš. Džeku where are you?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:07

Kar se tiče mojega prebolevanja je bolj ali manj končano. Sicer je minilo precej hitro, ampak do bivše res ne čutim ničesar več. Niti mi ni več hudo, da sva končala in prav nobenega namena nimam, da bi se vrnil k njej (tudi, če bi ona to želela). Kar je blo je za mano.
Tudi oči sem že dal na peclje in začel malo gledati za potencialnimi puncami. Mogoče je res, da se je ona pojavla malo ob nepravem času. Ampak sedaj to ne spremeni ničesar več. Tudi če z njo prekinem, sem pripravljen na novo zvezo takoj, ko bi se pojavila primerna punca.
Je pa ona že od začetka vedela kakšna je situacija pri meni in točno ve, da sva začela midva komaj en mesec po razhodu z bivšo. Kar se mene tiče imam vse karte na mizi. Ničesar ji nisem prikrival.
Zadnjič spremenil Tezej, dne 05. Apr. 2011 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 05. Apr. 2011 22:08

Je LZ zadost lepo povedal, tko da nimam kj za dodat. Karte na mizo!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Apr. 2011 22:10

ah đeki se samo včasih ne izrazi "pravilno". :D in pol ga lahko s tem J*****. ;)

ok. jaz mislim, da si situacijo že zagural. zdaj ali ženski nisi dovolj razločno povedal, da iz te zveze ne bo nič in ji dajal upanje- sumim, da bo to. češ, bom videli, morda pa le bo, uživajmo zdaj,... --- tole povprečna ženska namreč dojame kot- yes! zaljublja se vame.

ali pa je tiste vrste ženska, ki si kljub tvojemu očitnemu otepanju in dopovedovanju dela v glavi svoje interpretacije in zgodbice.

vsekakor pa ji ni le do igranja, kakršnega se trenutno greš ti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Apr. 2011 22:13

^^dobro napisano, samo glede tega - saj ji je že povedal da pač ni za njega, včasih se prav vprašam če nekatera dekleta hočejo biti na grd način odslovljena ali pa celo prizadeta.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:16

claire napisal/-a:ah đeki se samo včasih ne izrazi "pravilno". :D in pol ga lahko s tem J*****. ;)

ok. jaz mislim, da si situacijo že zagural. zdaj ali ženski nisi dovolj razločno povedal, da iz te zveze ne bo nič in ji dajal upanje- sumim, da bo to. češ, bom videli, morda pa le bo, uživajmo zdaj,... --- tole povprečna ženska namreč dojame kot- yes! zaljublja se vame.

ali pa je tiste vrste ženska, ki si kljub tvojemu očitnemu otepanju in dopovedovanju dela v glavi svoje interpretacije in zgodbice.

vsekakor pa ji ni le do igranja, kakršnega se trenutno greš ti.

No.. Tudi meni ni do igranja.. Bi bil zlo vesel, če bi se zaljubil vanjo. Saj pravim, da je vredu punca.
Ja res je bilo tako.. Češ bom videl kako bo.. Še vedno je tako.. Mogoče bi res lahko še kaj blo iz tega.. Vprašanje je ali naj počakam in to ugotovim. Trenutni vzgibi nič ne kažejo na to. :cry: Lahko pa se stvar spremeni. Kdo bi vedel :?:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Apr. 2011 22:20

^^ja pi*da, pa ja moraš vedeti če ti je dekle všeč.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:20

če te ni začarala, to ni to....

bivšo najlažje preboliš ob novi, če je taprava.

pač, povej ji, da si je ne predstavljaš kot svojo ženo nekoč, da ti je sicer lepo z njo, ampak to je to...če bo sprejela, ok, če ne bo, tudi ok.

važno je, da si ji vnaprej povedal, da imaš čisto vest in da te ne bo vest pekla, če bo prizadeta...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Apr. 2011 22:21

Lepo je videt, da še obstajajo taki ki razmišljajo tudi o občutkih drugih ljudi. Po mojem mnenju bi blo najboljše, da s to punco prekineš... ne zaradi sebe (ker verjamem, da tebi paše kak je) ampak zaradi nje. Sicer po napisanem sodeč se je že navezala nate in te ima verjetno rada, tak da ji bo v vsakem primeru hudo ampak se zna zgodit da bi ji blo čez čas še huje, če bosta tak nadaljevala. Ker ona ima verjetno zdaj še vseeno upanje, da boš mogoče s časom ti kasnej do nje kaj več čutil in da si boš z njo v prihodnosti zaželel resne zveze. Ampak, če ti čutiš da to ni to pol najboljše, da narediš kot so ti že pred mano povedali... odkrito ji še enkrat jasno povej kak je s tvoje strani in prekini z njo.
Yada, yada, yada...
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:28

Led Zeppelin napisal/-a:^^ja pi*da, pa ja moraš vedeti če ti je dekle všeč.

Rad se družim s punco. Iz tega stališča mi je všeč. Ne morem pa reči, da so mi oči padle iz jamic, ko sem jo videl :?
Če nebi bilo njene pobude za kaj več, iz moje strani sigurno nebi prišlo ničesar.

Pa saj vem.. Zdaj bo sledilo, da izgled ni vse in podobno.. Se popolnoma strinjam. Po parih letih je karakter precej pomembnejši za neko normalno razmerje. Ampak, da bi se šel neko vezo brez, da bi se zaljubil pa vseen mislim, da ne gre.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Apr. 2011 22:32

^^Saj izgled itak ni vse, samo če ti že prvič ni bila všeč in še sedaj ni pobude iz tvoje strani - potem so stvari že razložene.

Itak je pa vsakomur fajn, če z nekom sexaš pa malo hodiš ven.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:33

Tezej napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:^^ja pi*da, pa ja moraš vedeti če ti je dekle všeč.

Rad se družim s punco. Iz tega stališča mi je všeč. Ne morem pa reči, da so mi oči padle iz jamic, ko sem jo videl :?
Če nebi bilo njene pobude za kaj več, iz moje strani sigurno nebi prišlo ničesar.

Pa saj vem.. Zdaj bo sledilo, da izgled ni vse in podobno.. Se popolnoma strinjam. Po parih letih je karakter precej pomembnejši za neko normalno razmerje. Ampak, da bi se šel neko vezo brez, da bi se zaljubil pa vseen mislim, da ne gre.

če rabiš kak škrnicl za na glavo, loh zrihtam ceneje, mam veze! :D :D :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Apr. 2011 22:35

Jz sem se pa mal zaljubila :oops: :D

Hec, hec..

Sej je blo že vse povedano - se tudi meni zdi, da bi bilo najbolj fer, da se pač ti odstraniš (z neko obrazložitvijo, seveda, ne kar izginit) in greš novim zmagam naproti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov