zmeden tip?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
pa naj vam opišem svojo situacijo. že zelo dolgo nazaj sem spoznala enega tipa v katerega sem se zaljubila. ko sem bila že prepričana da bova skupaj pa mi je rekel: oprosti ampak jaz nisem za resne zveze, lahko sva samo prijatelja. rekel pa je, da se vseeno lahko dobivama. mislila sem si: če že nisva mogla biti skupaj, pa ga bom mela vsaj občasno. vsaj to, če že ne drugo. .. zmeraj sva bila v stiku (sms, fb) hodila sem k njemu kjer sva gledala filmčke skupaj, se cartala.. potem sem ugotovila da sem napako da sem vseeno pristala na takšno druženje, če nisva skupaj,ker sem se na smrt zaljubila vanj! itak sem bila že prej, ampak ker ni hotel biti moj me je še 100x bolj privlačil. postala sem čisto obsedena z njim. kot kakšen otrok sem do zadnega detajla vsaki dan prečekirala njegov fb profil itd.. to najino druženje je trajalo 8 mesecev. vmes ko je šel ven, pa je tudi imel kako drugo česar pa niti ni poskušal skriti - kao 'nisva skupaj in lahko delam kaj hočem' ..potem sem mu rekla da ga ljubim in je rekel da noče več poslušati mojega jamranja, da mi je povedal da on ljubezni od mene ne rabi, jebeš vse skupaj in pozabi vse kaj je blo :s :s potem je ignoriral smse, zbrisal iz prijateljev od vsepovsod, vglavnem kot da ne obstajam. to me je zelo prizadelo. prijatelji so mi pomagali.. vendar nikakor nisem mogla čisto pozabiti. v tistem letu ko se nisva pogovarjala, sem spoznala nekaj fantov vendar do nobenega nisem čutila to kaj do njega. ni mi dalo miru, nekaj v meni, zato sem mu lansko poletje pisala sms in mi je takoj odpisal in takrat sva se spet začela pogovarjati. opravičil se mi je za tisto, da je res zajebal in naredil napako. začela sem spet prihajati k njemu, se cartat (da ne bo pomote- nikoli nisva seksala).. spet ista zgodba: ni mi do resnih zvez, bodiva samo kolega. mislila sem si: eh, ne bom se spet zatrapala kot privič, tisto sem že dala skozi, saj bo samo nedolžno druženje... ampak komaj sedaj vidim, kakšno napako sem spet naredila. seveda me je spet obnorel in spet sem zaljubljena do ušes. to sem večkrat povedala pa je vedno rekel da bodiva kolega. ampak a ti svojo kolegico lupčkaš, cartaš? ne vem več kaj naj si mislim. tip je dvoličen. ko mu je, me povabi, stiska k sebi, boža.. res se obnaša kot da me ma rad in sma skupaj.. včasih po celi dan preživivla skupaj, pa še zvečer na smsih! ko pa mu ni pa se grdo pogovarja, sarkastično odpisuje na sms.. dostikrat se kaj zlaže..( vedno ga dobim) včasih ima bedne izgovore -_-. zgodi se da kaki teden sploh ne pogovarja in obnaša kot da me ni. res ga ne razumem :s če mu to omenim, reče da ni res in se mi samo zdi. dostikrat se sekiram.. zapiram se v sobo in sanjarim samo o tem da mi bi nekoč rekel da bi rad bil z mano.. rekla sem si kako bom ostala na realnih tleh in se ne zaljubila, no, sedaj sem spet na istem kot prvič!... ker vem da nisem slaba punca, ne razumem zakaj me noče, zato iščem napake v sebi.. le kaj je tako narobe na meni, da me noče? zakaj pravi da hoče bit kolega, potem pa me carta, se druži, kot da sva par? tudi veni na partyju sva bla skupaj, se držala za roke in zgledala kot par. kaj mislite, je možnost da si čez nekaj časa premisli, če mu dokažem da ga imam res res rada in si želim biti z njim? Nočem biti na poziv, samo tiho čakati na tisto njegovo 'obdobje' ko mu bo do druženja, da bom lahko z njim! Nočem se tako poniževati, ampak ga imam res res rada.. imam neki občutek v sebi, da me ima tip rad, to sklepam po obnašanju ko sta skupaj... ampak takoj naslednji dan me že ignorira ali mu sploh ni do pogovora z mano! to traja že 8 mesecev.
kakšno je vaše mnenje? in kaj menite o takšnih in podobnih odnosih med prijatelji.
kakšno je vaše mnenje? in kaj menite o takšnih in podobnih odnosih med prijatelji.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
He's Just Not That Into You
Lahko se postaviš na trepalnice, on ne bo nikoli s tabo.
Sploh pa ni pravi naslov, ni zmeden tip, zmedena si ti. Ne vem, še kaj bi moral narediti on da ti dokaže da se ne zanima zate, da te pretepe?
On te ima, da te malo obrne okoli prsta, všeč mu je pozornost ki mu jo daš, ti si pa zmeraj dovolj neumna da greš še dalje v skrajnost.
Lahko se postaviš na trepalnice, on ne bo nikoli s tabo.
Sploh pa ni pravi naslov, ni zmeden tip, zmedena si ti. Ne vem, še kaj bi moral narediti on da ti dokaže da se ne zanima zate, da te pretepe?
On te ima, da te malo obrne okoli prsta, všeč mu je pozornost ki mu jo daš, ti si pa zmeraj dovolj neumna da greš še dalje v skrajnost.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 17. Mar. 2011 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Fairytale* napisal/-a:kaj mislite, je možnost da si čez nekaj časa premisli, če mu dokažem da ga imam res res rada in si želim biti z njim?
Ne.
In bolj kot mu boš dokazovala in izpovedovala svojo ljubezen, grše se bo obnašal do tebe. Just because he can.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
to ni odnos med prijatelji.
če nočeš nepotrebne drame v svojem življenju, čimprej prekini vse stike. sama veš, da ne moreš biti le njegova prijateljica in da se v tem odnosu samo trpinčiš. če pa dramo hočeš, pa kar nadaljuj.
če nočeš nepotrebne drame v svojem življenju, čimprej prekini vse stike. sama veš, da ne moreš biti le njegova prijateljica in da se v tem odnosu samo trpinčiš. če pa dramo hočeš, pa kar nadaljuj.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zanimiva zadeva. Definitivno si mu všeč ampak je zanimivo, da se samo carta in lupčka s tabo in ne zahteva seksa. Pa tud zanimivi so njegovi twisti v obnašanju do tebe. Po mojer je zelo zmeden človek, ki nima pojma kaj hoče. Se mi zdi najbolje, da ga probaš počasi a ziher odjebat. Vem, da je lažje rečt kot pa storit ampak z dnevi bo lažje pa še on bo zgubo moč nad tabo, ker zdaj ve, da karkoli bo naredil boš vedno priskakala za njim nazaj v njegov objem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
se strinjam da je zelo zmeden. sma se pogovarjala o seksu, ampak samo nasplošno, nikoli ni rekel da to zahteva od mene.. ne odjebem ga ker upam, da si bo čez čas premislil oz. ugotovil da sem bila jaz vendo tista ki sem ga imela najrajši, ..... 20 let
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Fairytale* napisal/-a:se strinjam da je zelo zmeden. sma se pogovarjala o seksu, ampak samo nasplošno, nikoli ni rekel da to zahteva od mene.. ne odjebem ga ker upam, da si bo čez čas premislil oz. ugotovil da sem bila jaz vendo tista ki sem ga imela najrajši, ..... 20 let
To se dogaja v romantičnih filmih, svetujem ti da izstopiš iz tvoje grozljivke in greš v RL.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Fairytale* napisal/-a:.. ne odjebem ga ker upam, da si bo čez čas premislil oz. ugotovil da sem bila jaz vendo tista ki sem ga imela najrajši, .....
Meni se zdi, da imaš ti glede tega v glavi malo zgrešeno vzročno zvezo. Tudi če ti njega imaš najrajši, to še ne pomeni, da bi on hotel bit s teboj. Bistveno je vprašanje, ali ima on tebe najrajši. Resnica je, da te najbrž nima, sicer bi bil s teboj, ker si se mu precej na pladnju ponudila.
Vse tisto o strahu pred zvezo ipd. je pa več ali manj samo bulšit.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Tipov dobrih je še veliko na svetu ... ta je pa zelooo daleč od tega, da bi bil dober ...
Ženska sam stran pejt ... Ker vsakič, ko si z njem je tako, kot če sebi rečeš, da si ``totalna krava`` ...
Sicer ti je pa povedal, da noče met nč resnga al pa kej ... Odmakni se, bolje bo zate ...
Ženska sam stran pejt ... Ker vsakič, ko si z njem je tako, kot če sebi rečeš, da si ``totalna krava`` ...
Sicer ti je pa povedal, da noče met nč resnga al pa kej ... Odmakni se, bolje bo zate ...
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
ja sm res je čudno da še nista seksala....mogoče še bolj, ker potem bi se še toliko bolj navezala nanj? pa tut še toliko slabše bi se počutila če nebi hotel meti še vedno nič kaj več s tabo.
enostavno ga pozabi, move on...ni vreden ne tvojega časa ne živcev in obupa da ne veš kaj narest, da ga dobiš...mogoče če bi ga dobila, ti pa nebi bil več tako zanimiv?
enostavno ga pozabi, move on...ni vreden ne tvojega časa ne živcev in obupa da ne veš kaj narest, da ga dobiš...mogoče če bi ga dobila, ti pa nebi bil več tako zanimiv?
-
adrianca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
jullia_ napisal/-a:Fairytale* napisal/-a:kaj mislite, je možnost da si čez nekaj časa premisli, če mu dokažem da ga imam res res rada in si želim biti z njim?
Ne.
In bolj kot mu boš dokazovala in izpovedovala svojo ljubezen, grše se bo obnašal do tebe. Just because he can.
točno tako.
i need inspiration, not just another negotiation.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov