ljubezni ni skoraj več...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Nušš
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
Tudi jaz sem prvič tukaj...s fantom sva v zvezi že 8 mesecev, ugotovila sem, da moja ljubezen do njega ni več tako močna in da se počasi manjša. vse mi gre na živce, vendar nočem pa tudi, da bi čisto izgubila stike. kako naj ugotovim ali naj dam konec ali nadaljujem?
Zadnjič spremenil Nušš, dne 27. Feb. 2011 15:41, skupaj popravljeno 2 krat.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
mogoče bi blo za začetek boljše, da te svoje občutke namesto, da napišeš na forum, poveš njemu?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
ja glej, ko enkrat prideš do take točke, ko se začneš spraševati, ali je to to, kako je s čustvi, če bi šla rada stran ipd....potem, roko na srce, si moraš priznati, da to ni to in je najbolje za oba, da prekineš...
sam sem bil tudi že v podobni situaciji in sem se zavedal, da če mi take misli gredo po glavi, da tako ne gre dalje....sem punci jasno povedal, da iz tega ne bo nič....
Seveda je težko, ampak na dolgi rok mi je bilo potem mnogo lažje...
my 2 cents
sam sem bil tudi že v podobni situaciji in sem se zavedal, da če mi take misli gredo po glavi, da tako ne gre dalje....sem punci jasno povedal, da iz tega ne bo nič....
Seveda je težko, ampak na dolgi rok mi je bilo potem mnogo lažje...
my 2 cents
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Js sm bila pred 2 leti v isti situaciji, s tem, da sma bila s tipom skupaj skoraj 3 leta.. Js js takega mnenja, da moraš biti v takšni situacijimalo egoističen, mislit na sebe.. Zakaj bi se ti moga "matrat" v takšnem razmerju, če ti pa ni treba.. Zdej pa da boš s tipom sam zato, da ga ne boš prizadela je to totalna blesarija.. Sicer je pa bolš zdej, po 8 mesecih, kot pa čez 5-4 leta.. Ko enkrat dobiš tak občutek, se ga ne boš nikoli zgubila.. Kar se pa tiče ohranjanja stikov, pa boš takoj sama vedela, če ti bo prijetno se še kdaj dobiti z njemu na kavi, ali zvečer na pijači, pa da ob tem ne bo nobenih zamer in kakih zatiranih čustev..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je brezveze. Pogovori nimajo vpliva na zenska custva privlacnosti, kar je jedro problema tukaj. Tip je najbrz bil copatast oziroma je zaspal za volanom razmerja ona je zgubila privlacnost do njega, tega pa ne povrne noben pogovor. Privlacnost lahko povrnejo samo dejanja, taksna ki so netipicna zanj in tudi ce bi mu kdo povedal kaj mora narest, bi on te ideje zavrnil. Useless situacija uglavnem. Pusti tega tipa.peppermint napisal/-a:mogoče bi blo za začetek boljše, da te svoje občutke namesto, da napišeš na forum, poveš njemu?
V kolikor bos ostala v razmerju bo tip vse bolj obupan in copatast in bo "pocel lepe stvari zate", tebi pa to ne bo nic pomenilo in ne bos custila nobene privlacnosti do njega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]