Kako ga pritisniti ob tla? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
A poznate ta komad?
Baš takvog sam ja čekala, (u-hu)
da zavrtim mu tlo pod nogama
i ni malo neču žaliti, (u-hu)
ako češ zbog mene plakati.
Saj kdo ga pa ne
V bistvu se gre za mojo prijtaljico katera se občasno dobiva z eni fantom ki ji kar ve fajn pihat na dušo.Ko jo pokliče jo prepriča da gre z njim ven in tako dolgo dolgotvezi da mu popusti,..jo vabi v kopališča itd....
Skratka zgleda da mu gre za seks vendar do tega še ni prišlo..ali si ne upa al pa čaka lepo priložnost da jo popolnoma omehča da mu je iz roke in jo takrat da v vodoraven položaj.Čeprav je bilo kar nekaj dejavnikov da bi lahko seksala,vendar ne.Ko ma voljo se ji javi ko pa ne pa ne.
Ampak stvar je sledeča..danes je meni en kolega omenil da ta njen tip je ku**** in da vsaki teži pa to.Njo je to ful razp**** in je prisegla da mu vrne.Pa ne maščevanje ker se ne splača...ampak nekaj podobenga kot je opsiano v pesmi.Jaz bi ga zbrcala v jajca če bi morala ker mi je ful grdo če se nekdo igra s tabo,ampak ona je taka oseba da mu bo počasi vrnila vse.Ampak ne ve kako...a ma kera kakšno idejo?
Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...
Saj kdo ga pa ne
V bistvu se gre za mojo prijtaljico katera se občasno dobiva z eni fantom ki ji kar ve fajn pihat na dušo.Ko jo pokliče jo prepriča da gre z njim ven in tako dolgo dolgotvezi da mu popusti,..jo vabi v kopališča itd....
Skratka zgleda da mu gre za seks vendar do tega še ni prišlo..ali si ne upa al pa čaka lepo priložnost da jo popolnoma omehča da mu je iz roke in jo takrat da v vodoraven položaj.Čeprav je bilo kar nekaj dejavnikov da bi lahko seksala,vendar ne.Ko ma voljo se ji javi ko pa ne pa ne.
Ampak stvar je sledeča..danes je meni en kolega omenil da ta njen tip je ku**** in da vsaki teži pa to.Njo je to ful razp**** in je prisegla da mu vrne.Pa ne maščevanje ker se ne splača...ampak nekaj podobenga kot je opsiano v pesmi.Jaz bi ga zbrcala v jajca če bi morala ker mi je ful grdo če se nekdo igra s tabo,ampak ona je taka oseba da mu bo počasi vrnila vse.Ampak ne ve kako...a ma kera kakšno idejo?
Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne poznam komada.
Če si odgovoriš z DA. Izvoli, pripravi mu "uhuhu brc v jajca, uničla ga bom jebača, k sm taka seksulja in se on že nau zafrkavu z mene pa moje bejbike", ampak le ostani z zavestjo, da si neumen otrok.
Če pa le odgovoriš "ne". Potem si pa na dobri poti, da počasi odrasteš, se začneš ukvarjat z ljudmi, ki so vredni tebe in tvoje kolegice..in zaradi katerih ti ne bo treba kovat nobenega maščevanja, saj konec koncev niso tega niti vredni.
Good luck!
Ponovi ta stavek "vem, da je otročje in neumno" in se pejd pošteno zbruhat in znova ponovi stavek "vem, da je otročje in neumno". Potem pa se vprašej " A sem otrok? A sem neumna?"CorfuGirl napisal/-a:Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...
Če si odgovoriš z DA. Izvoli, pripravi mu "uhuhu brc v jajca, uničla ga bom jebača, k sm taka seksulja in se on že nau zafrkavu z mene pa moje bejbike", ampak le ostani z zavestjo, da si neumen otrok.
Če pa le odgovoriš "ne". Potem si pa na dobri poti, da počasi odrasteš, se začneš ukvarjat z ljudmi, ki so vredni tebe in tvoje kolegice..in zaradi katerih ti ne bo treba kovat nobenega maščevanja, saj konec koncev niso tega niti vredni.
Good luck!
It was forever..but it didnt last long..
-
CorfuGirl - Debatorica
..Evelyn.. napisal/-a:Ne poznam komada.Ponovi ta stavek "vem, da je otročje in neumno" in se pejd pošteno zbruhat in znova ponovi stavek "vem, da je otročje in neumno". Potem pa se vprašej " A sem otrok? A sem neumna?"CorfuGirl napisal/-a:Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...
Good luck!
Saj pa mu jaz ne želim ničeasar...Ona ta moja frendica nekaj želi storiti v zvezi z njim in ne jaz.Jaz sem samo napisala to in drugo nč...Ona je mene prosila da naj storim to.Sem ji že sama rekla da naj ga da na ignor in bo boljše.Sam je pa trma in ne bo popustila.Meni je čist vseeno kaj se zgodi z njim,ker mi dobesedo visi zanj ker sem že prej slutila da ni vse ok z njim.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne razumem čisto, zakaj je tvoja prijateljica jezna.
Zato , ker noče seksat z njo?
Ali zato, ker se zanima za druge ženske - za njo pa ne?
Je več šans, možnost je da je player in da se igra športni ribolov- catch and release.
-Možnost je da je aseksualen- ampak ker nadleguje druge ženske je ta -možnost manj verjetna.
-Možnost je ta, da je prvi moški v zgodovini človeštva, ki poskuša imeti prijateljstvo z žensko, pri tem pa ignorirati seksualne želje.
-Možnost je da je čustveni invalid, ki rad muči in bega ženske, ker je imel slabo izkušnjo v preteklosti, in hoče vrniti nasprotnemu spolu
Največja možnost, je ta da He's Just Not That Into Your Friend, in jo izrablja da naredi ženske za katere se zanima, ljubosumne ali bolj zainteresirane na njega (hej, vsaka ženska zastriže z ušesi, če ji dec reče da je peljal eno luštno v toplice).
Ne vem, pa kako mu lahko vrne - če je ni poskušal podreti. Tvoja frendica naj se mu umakne, pomoje mu bo tako še največ škode naredila
.
Zato , ker noče seksat z njo?
Ali zato, ker se zanima za druge ženske - za njo pa ne?
Je več šans, možnost je da je player in da se igra športni ribolov- catch and release.
-Možnost je da je aseksualen- ampak ker nadleguje druge ženske je ta -možnost manj verjetna.
-Možnost je ta, da je prvi moški v zgodovini človeštva, ki poskuša imeti prijateljstvo z žensko, pri tem pa ignorirati seksualne želje.
-Možnost je da je čustveni invalid, ki rad muči in bega ženske, ker je imel slabo izkušnjo v preteklosti, in hoče vrniti nasprotnemu spolu
Največja možnost, je ta da He's Just Not That Into Your Friend, in jo izrablja da naredi ženske za katere se zanima, ljubosumne ali bolj zainteresirane na njega (hej, vsaka ženska zastriže z ušesi, če ji dec reče da je peljal eno luštno v toplice).
Ne vem, pa kako mu lahko vrne - če je ni poskušal podreti. Tvoja frendica naj se mu umakne, pomoje mu bo tako še največ škode naredila
.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
CorfuGirl napisal/-a:
Saj pa mu jaz ne želim ničeasar...Ona ta moja frendica nekaj želi storiti v zvezi z njim in ne jaz.Jaz sem samo napisala to in drugo nč...Ona je mene prosila da naj storim to.Sem ji že sama rekla da naj ga da na ignor in bo boljše.Sam je pa trma in ne bo popustila.Meni je čist vseeno kaj se zgodi z njim,ker mi dobesedo visi zanj ker sem že prej slutila da ni vse ok z njim.
Potem pa moj nasvet posreduj njej. Je otročja in neumna, če se bo zdaj želela "maščevat" za nekaj, pri čemur je sodelovala sama. In absolutno nobenega maščevanja ne bo dosegla, razen tega, da bo začel tip še mislit, da je dejansko tok zainteresirana zanj. Nj preprosto odneha, ga da na ignore(čeprav dvomim, da bo to možno, glede na to, da si napisala "da mu pač rata jo spravit z besedami..") in gre naprej. Tko se mu bo najboljš "maščevala".
-
CorfuGirl - Debatorica
..Evelyn.. napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ne poznam komada.CorfuGirl napisal/-a:......!
Potem pa moj nasvet posreduj njej. Je otročja in neumna, če se bo zdaj želela "maščevat" za nekaj, pri čemur je sodelovala sama. In absolutno nobenega maščevanja ne bo dosegla, razen tega, da bo začel tip še mislit, da je dejansko tok zainteresirana zanj. Nj preprosto odneha, ga da na ignore(čeprav dvomim, da bo to možno, glede na to, da si napisala "da mu pač rata jo spravit z besedami..") in gre naprej. Tko se mu bo najboljš "maščevala".
Saj sem ji rekla vendar zaman...ker vem sama iz lastnih izkušenj da tak ignor najbolj boli ko te samo nekdo naenkrat odpika brez vsake razlage.Ker slej ko prej jo bo poklical in ji začet tvezit...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Potem ti pa nič več ni za rečt kot.. Ne sodeluj v tem sranju. če te ne posluša, pač..naj si sama zmisli neko otročarijo, na koncu bo ona jokala.
-
CorfuGirl - Debatorica
nanamiša napisal/-a:Zaradi česa bi se mu ona maščevala, kaj ji je naredil?
Saj ji on nič ni slabega naredil...ampak ne prenese tipov ki se dobesedno slinijo po vseh ženskah ki mu pridejo mimo.Sama je mela nekoč takega tipa(ni opazila da je tak) in so se ji taki tipi zamerili.In si je obljubila da ne bo več trpela in bo raje uničila takega tipa.Ni mi pa jasno zakaj je on šel njej razlagat kako dolgo ni seksal.Ko pa je slučajno pršlo do vsega med njima pa nista seksala ampak sta se samo malce prijemala.Čeprav ji on ves cajt govori da si tega želi....
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Torej on nič ni njej naredil ona bo šla pa tle otročjo neumnico igrat in se mu "maščevala"? Sploh pa kako se lahko maščuje človeku, ki ne naredi nič?
Sama sebe lahko zbrca, ko je tako neumna, da prvo nasede takšnemu tipu, potem se mu pa še želi maščevati za nimam pojma kaj.
Občasno se dobiva z njim, seksala pa itak še nista. Torej sploh ne vidim zakaj bi se pizdila, ko pa ni imela od njega nič. In to kaj dela on z drugimi ženskami ne vem kaj njo briga.
In zakaj je ona trpela oziroma trpi?
Razen če je zmešana in se je zaljubla v njega, si predstavljala prihodnost z njemu, zdej, ko je izvedela, da je želel od nje samo sex, pa so se ji sanje porušile in je odločena da tega prasca uničiti.
Sama sebe lahko zbrca, ko je tako neumna, da prvo nasede takšnemu tipu, potem se mu pa še želi maščevati za nimam pojma kaj.
Občasno se dobiva z njim, seksala pa itak še nista. Torej sploh ne vidim zakaj bi se pizdila, ko pa ni imela od njega nič. In to kaj dela on z drugimi ženskami ne vem kaj njo briga.
In zakaj je ona trpela oziroma trpi?
Razen če je zmešana in se je zaljubla v njega, si predstavljala prihodnost z njemu, zdej, ko je izvedela, da je želel od nje samo sex, pa so se ji sanje porušile in je odločena da tega prasca uničiti.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
CorfuGirl napisal/-a:A poznate ta komad?
Neumen komad. Nobena zenska ne caka na tipa, katerega bo obracala.
Eto. Tvoja prijateljica je neumna kokoš. Reč ji naj si njeno pretvarjanje, da je neka žrtev, vtakne tja kamor sonce ne posije.CorfuGirl napisal/-a:V bistvu se gre za mojo prijtaljico katera se občasno dobiva z eni fantom ki ji kar ve fajn pihat na dušo.Ko jo pokliče jo prepriča da gre z njim ven in tako dolgo dolgotvezi da mu popusti,..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
res bolane igre. v bistvu ded ni naredo nič slabega ampak, ker z veliko puncami kaj probava gre tebi na bruhanje? Ko pa to punce delate pa ni nič narobe??
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov