težave v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- seneka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2011
- Kraj: ljubljana
hellouuu tuki sm čist nova, čeprou redno prebiram use teme
ker pa mam tut js problemčk sm se odločla da se pridržm tut js ker ne
vem več kako naprej
trenutno sm v zvezi 9 mesecev...že začetek ni biu "taprav"...začela sva ubistvu kr takoj, zato se tut nč nisva mogla spoznat in vidt al sva sploh za skupi al ne...
uglavnem, sej ni tok hudo, razn tega da mava dost različna karakterja in pa to---moj dragi ne zna, al ne upa al js ne wem kaj, pokazat čist nobenih čustev, po njegovo je resna zveza ko si poročen in imaš otroke, zadošča mu da se vidiva enkrat na tedn po par uric in tut ne pokaže nekega zanimanja zame...k ga pa uprašam zakai je pol sploh z mano pa reče jaa ne wem, pač sva skupi in da če mu ne bi blo do mene nebi biu z mano že tolk časa...
ne wem kaj naj nardim res...lahko bi še cel roman napisala, res, za telenovelo...
upaam da bo kšn odziv na tole moje besedičenje
****If you aren't happy single, you won't be happy taken. Happiness comes from within, not from men.*****
ker pa mam tut js problemčk sm se odločla da se pridržm tut js ker ne
vem več kako naprej
trenutno sm v zvezi 9 mesecev...že začetek ni biu "taprav"...začela sva ubistvu kr takoj, zato se tut nč nisva mogla spoznat in vidt al sva sploh za skupi al ne...
uglavnem, sej ni tok hudo, razn tega da mava dost različna karakterja in pa to---moj dragi ne zna, al ne upa al js ne wem kaj, pokazat čist nobenih čustev, po njegovo je resna zveza ko si poročen in imaš otroke, zadošča mu da se vidiva enkrat na tedn po par uric in tut ne pokaže nekega zanimanja zame...k ga pa uprašam zakai je pol sploh z mano pa reče jaa ne wem, pač sva skupi in da če mu ne bi blo do mene nebi biu z mano že tolk časa...
ne wem kaj naj nardim res...lahko bi še cel roman napisala, res, za telenovelo...
upaam da bo kšn odziv na tole moje besedičenje
****If you aren't happy single, you won't be happy taken. Happiness comes from within, not from men.*****
Zadnjič spremenil seneka, dne 18. Feb. 2011 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- seneka
- Sramežljivka
hmmm, to je dobr uprašanje zakaj ja
če pogledam celo sliko--še usakič do zdj me je poslušu k sm mela probleme, me potolažu, tut dost požru itd.. sam kar se pa tiče glede izkazovanja čustev pa pozornosti je pa zmer odgovor da on ni tak in da tut nima potrebe po tem
ma navežem se js ful prehitr, valda ga mam pa tut rada po usm tem cajtu...
če pogledam celo sliko--še usakič do zdj me je poslušu k sm mela probleme, me potolažu, tut dost požru itd.. sam kar se pa tiče glede izkazovanja čustev pa pozornosti je pa zmer odgovor da on ni tak in da tut nima potrebe po tem
ma navežem se js ful prehitr, valda ga mam pa tut rada po usm tem cajtu...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- seneka
- Sramežljivka
vidva se zato tok mal ker jaz živim sama(že kar nekaj časa sem od doma ker imamo velike probleme), on pa živi sam z mamo, oče pride le občasno... in je meni osebno "neprijetno" da bi hodila k njemu v tisto njegovo majhno stanovanje in da nebi imela nobene zasebnosti ker že tako nisva skoraj nč skupi...njemu se pa tut zdej ne da več k men hodt, čeprou sm mu rekla da mu dam denar za bencin in da mi to ni problem, se bom pač odpovedala čemu drugemu...
po drugi strani ima pa za prijatelje vednooo čas in denar....
po drugi strani ima pa za prijatelje vednooo čas in denar....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
meni se zdi, da je neresen. Zakaj bi ti mogla hodit k njemu, če pa ti sama živiš, pa samo 15 km sta narazen? in vztrajanje v nesrečni zvezi, samo zato ker je ta tvoja najdaljša do sedaj, je najslabše kar dokgorčno lahko narediš zase
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Mislim, da se mores vprašat kaj maš tle pravzaprav za prebolet.. Ker glede na napisano se mi zdi tip čustveno deformiran kreten. Že samo izjava da se mu NE DA hodit k tebi..
Nevem no, to za moje pojme ni normalen odnos, predvsem pa ne odnos ki ima prihodnost..
Nevem no, to za moje pojme ni normalen odnos, predvsem pa ne odnos ki ima prihodnost..
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
seneka napisal/-a:vztrajanje.... taka sm, res je kreten, sam js še kr mislm da mogoče se bo pa spremenu, čeprou vem da se ne bo....
kr neki...men ne zgleda lih tuk zagret zate...če ne bi te hotu vsak dan vidt, ker 15km pa res ni neka razdalaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]