Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Glorfindel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
Živjo!
Zaljubila sem se v fanta, ki še ni prebolel bivše. Do mene ima res zelo lep odnos, je ekstremno pozoren, vedno se lahko zanesem nanj, kadarkoli ga potrebujem, je zame tu, vse mu lahko povem, dobro se razumem s skoraj vsemi njegovimi prijatelji, po naključju sem spoznala tudi njegovo mamo, skupaj preživljava ogromno časa, imava podobne interese, seks je super - vse je več kot okej, razen tega, da enostavno še ni prebolel bivše.
Kaj mislite - kako naj ravnam v taki situaciji?
Zaljubila sem se v fanta, ki še ni prebolel bivše. Do mene ima res zelo lep odnos, je ekstremno pozoren, vedno se lahko zanesem nanj, kadarkoli ga potrebujem, je zame tu, vse mu lahko povem, dobro se razumem s skoraj vsemi njegovimi prijatelji, po naključju sem spoznala tudi njegovo mamo, skupaj preživljava ogromno časa, imava podobne interese, seks je super - vse je več kot okej, razen tega, da enostavno še ni prebolel bivše.
Kaj mislite - kako naj ravnam v taki situaciji?
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
emanuela napisal/-a:hobotnica napisal/-a:Če te je mami predstavil, kot svojo punco, potem jo je že pozabil
Ja pa ja...včasih še to in še več ni nujno kot zagotovilo Kar mojega bivšega vprašajte, haha
predpostavljam po svoji izkušnji
Je pa seveda možno, da je še vseeno ni, kljub predstavitvi
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Hm, vidva sta skupaj kot fant in punca al ga sam bluzita trenutno? Ker mi ni jasno, če še ma bivšo tak grozno rad, da je vseeno s tabo zdaj? Edino, če misli da jo bo na tak način dokončno prebolel... samo mene bi to skrbelo vse skupaj, da ne boš pol na koncu ti trpela zaradi vsega.
Yada, yada, yada...
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
To, da jo je predstavil svoji mami še ne pomeni, da še ni prebolel bivše. Drugače pa je itak napisala, da jo je spoznala po naključju, torej je očitno niti predstavil ni.
Drugače pa malo bolj razjasni v kakšnem odnosu sta. Se obnaša kot da sta par oz. ti tudi pove, kaj čuti do tebe, ali kaže vsaj z dejanji? Po čem pa sicer sklepaš, da še ni prebolel svoje bivše?
Drugače pa malo bolj razjasni v kakšnem odnosu sta. Se obnaša kot da sta par oz. ti tudi pove, kaj čuti do tebe, ali kaže vsaj z dejanji? Po čem pa sicer sklepaš, da še ni prebolel svoje bivše?
- Glorfindel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
Uradno nisva par. Ampak v praksi je to nekako tako: več dni na teden spiva skupaj, kuhava skupaj, hodiva skupaj v trgovino, v družbo, delava skupaj vsak za svoj študij, kadar sva skupaj, se drživa za roke, kadar hodiva po mestu, v javnosti ni do mene nič drugačen kot kadar sva sama - me objame, poljubi... kadarkoli ga rabim, pa za karkoli že, mi je na razpolago. Rekel mi je, da me ima rad, ampak ker se poznava že dalj časa (prej sva bila prijatelja, on je iz istega kraja kot jaz, že prej sva se dosti družila), ne vem kako naj to vzamem, je pa res, da je nazadnje te besede izrekel v precej intimnem trenutku.
Tole z bivšo mi je pa povedal. Pač - ona je bila nekoč tudi njegova najboljša prijateljica, (poznata se že od otroštva), tako da je izguba nekako dvojna. Skratka - vem, da je prebolel še ni.
Tole z bivšo mi je pa povedal. Pač - ona je bila nekoč tudi njegova najboljša prijateljica, (poznata se že od otroštva), tako da je izguba nekako dvojna. Skratka - vem, da je prebolel še ni.
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
Upam, da ne boš tokrat ti tista, ki jo bo zapustil in da boš prizadeta...ne pozabit, da si tudi ti prijateljica že od prej, pa če ne najboljša...poleg tega tvegaš da izgubiš prijatelja in "prijatelja". Jst bi ga malo bolj na trdo potipala, da se potem odloči.
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Kako veš da uradno nista par? si ga vprašala?
ima kakšne stike s to bivšo? jo videva? pred koliko časa ti jo to rekel, da je ni prebolel? a je bla njegova prva resna punca?zakaj sta pa končala, ga je ona pustila?
ti bi ga mogla mal odjebat... pol pa bi vidla na čem si.
ima kakšne stike s to bivšo? jo videva? pred koliko časa ti jo to rekel, da je ni prebolel? a je bla njegova prva resna punca?zakaj sta pa končala, ga je ona pustila?
ti bi ga mogla mal odjebat... pol pa bi vidla na čem si.
Zadnjič spremenil delusional, dne 17. Feb. 2011 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]