Čustvena neuravnovešenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- majci88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2011
hey. Imam en problemček. Moj frend se je pred pol leta razšel v zvezi. In od takrat imam občutek da je drugačen. Ali je možno da je fant po zvezi ki je trajala kratko lahko čustveno neuravnovešen in da v vsaki ženski ki jo pozna kot prijateljico ali pa znanka vidi svojo novo punco??
Kajti ne poznam ga več. Edina stvar ki jo počne je da hodi naokoli in preživi dan kot "klošar" ali pa doma spi pa televizijo gleda. Družina mu ne zna pomagat več.
Za svojo čustveno nestabilnost obtožuje punco s katero se je razšel.O njej sicer ne govori nič. Včasih ko jo vidi jo sicer pogleda na drugačen način kot samo bivšo.No vsaj dvakrat sem imela tak občutek.
Vendar mu ne znam pomagat.Ubistvu mu noče nihče izmed prijateljev. Vsak mu samo reče da bo že to dal čes in da naj se ne sekira in vse. Vendar so to sam besede. Nihče pa v dejanjih ne pomaga
Kajti ne poznam ga več. Edina stvar ki jo počne je da hodi naokoli in preživi dan kot "klošar" ali pa doma spi pa televizijo gleda. Družina mu ne zna pomagat več.
Za svojo čustveno nestabilnost obtožuje punco s katero se je razšel.O njej sicer ne govori nič. Včasih ko jo vidi jo sicer pogleda na drugačen način kot samo bivšo.No vsaj dvakrat sem imela tak občutek.
Vendar mu ne znam pomagat.Ubistvu mu noče nihče izmed prijateljev. Vsak mu samo reče da bo že to dal čes in da naj se ne sekira in vse. Vendar so to sam besede. Nihče pa v dejanjih ne pomaga
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Če v vsaki znanki ali prijateljici vidi novo punco, še ne pomeni, da je čustveno neuravnovešena oseba. Za tako osebo je namreč značilno, da nenadzorovano (impulzivno) odreagira, je zmedena, ne ve, kaj bi sama s sabo, deloma ima veze tudi z depresijo...
A ta fant ne hodi v šolo/na fax ali karkoli?
- majci88
- Sramežljivka
BlackDahlia napisal/-a:Če v vsaki znanki ali prijateljici vidi novo punco, še ne pomeni, da je čustveno neuravnovešena oseba. Za tako osebo je namreč značilno, da nenadzorovano (impulzivno) odreagira, je zmedena, ne ve, kaj bi sama s sabo, deloma ima veze tudi z depresijo...
No ja tako ja sm mislila...Pač zmeden je fulll....in ja res IMPULZIVNO REAGIRA....
ne fant ne hodi nikamor...končal srednjo šolo že pred leti..niti ne dela
pač jst sm mnenja da ima bivšo še vedno rad..in da je ni prebolel in da se išče....niti nevem kaj se mu po glavi podi ker mi noče natančno povedat..lahko mu samo pomagam po svojih izkušnjah ker sem mela podobne..Usi se ga nekako izobibajo glede tega..Vabijo ga ven da gre z njim na pijače in žurke..da bi kdo pa pomagau pa NE
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
majci88 napisal/-a:Vendar so to sam besede. Nihče pa v dejanjih ne pomaga
Ne vem kaj še ti hočeš, ampak meni v prijateljskih odnosih besede pomenijo pomoč; prav tako vabljenje ven/v družbo.majci88 napisal/-a:da bi kdo pa pomagau pa NE
Ja, verjamem, da ti je težko gledat prijatelja, ko preživlja težke čase.. ampak ne rinit vanj, če vidiš, da ne želi govort o tem - enostavno "bodi tam", bodi mu na razpolago za družbo, bodi prijateljica ...že to je velik.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Mislim, da več kot prijatelja povabit na pijačo, ven ipd. ne moreš storiti, ker je vse ostalo odvisno od njega. Če se on noče aktivirat in vključevat nikamor, je to njegov problem. Mogoče pa mu trenutno paše tako. Glede njegovih burnih reakcij pa... Težko je nekoga spremeniti, če se sam nima želje. Pa mu je že kdo od družbe povedal, kako se obnaša? Mogoče se tega sploh ne zaveda.
- majci88
- Sramežljivka
Pač oni ga vabijo vn na pijačo tko da so pijani potem..ne da bi se kej pomenili...u tem smislu...zadnje čase slišm samo še da ga pije potem pa bruha...
in družaben je ful.sam ne dela pravilno..Grdo govori čes use..Tudi čez biušo..Pa mu ni nč naredila...
jst mu stojim ob strani.. me lahk pokliče kadarkoli..razen ko spim ali pa ko imam delo..P
Misl sam še verjetno na pizdarije...škoda da je tak ratau..
Mislite da bi se mogu pogovort z nekdanjo punco..Ker imam filing da so kriva potlačena čustva, ker se nikoli nista pogovorila do konca...Jst nwm..Pomagala sm mu tak kot sm sebi učasih..sam ne gre..
Ali je dejansko možno da ga je nekdanja zveza tako spremenila?
in družaben je ful.sam ne dela pravilno..Grdo govori čes use..Tudi čez biušo..Pa mu ni nč naredila...
jst mu stojim ob strani.. me lahk pokliče kadarkoli..razen ko spim ali pa ko imam delo..P
Misl sam še verjetno na pizdarije...škoda da je tak ratau..
Mislite da bi se mogu pogovort z nekdanjo punco..Ker imam filing da so kriva potlačena čustva, ker se nikoli nista pogovorila do konca...Jst nwm..Pomagala sm mu tak kot sm sebi učasih..sam ne gre..
Ali je dejansko možno da ga je nekdanja zveza tako spremenila?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Seveda je možno, da ga je zveza spremenila. Še bolj pa ga je najbrž razpad zveze.
Zdaj razen če je 16 let star mulc, mu ti razen kot z nasvetom in pripravljenostjo pomagat nimaš kaj težit. Če je odrasla oseba, se od njega pričakuje, da bo po nekem žalovanju se začel odraslo obnašat. Glede na to, da zavrača tvojo pomoč, ti ne moreš nič več.
In tut če mi ali ti mislimo, da se mora pogovorit z nekdanjo punco, to nič ne pomeni. Če bo sam hotel, se bo pogovoril.
Zdaj razen če je 16 let star mulc, mu ti razen kot z nasvetom in pripravljenostjo pomagat nimaš kaj težit. Če je odrasla oseba, se od njega pričakuje, da bo po nekem žalovanju se začel odraslo obnašat. Glede na to, da zavrača tvojo pomoč, ti ne moreš nič več.
In tut če mi ali ti mislimo, da se mora pogovorit z nekdanjo punco, to nič ne pomeni. Če bo sam hotel, se bo pogovoril.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hmm..might be.
Pa vseeno..mene vedno znova preseneča, kako kao grozno težko nekateri moški (fantje? ) prenašajo razpade vez.
Pa vseeno..mene vedno znova preseneča, kako kao grozno težko nekateri moški (fantje? ) prenašajo razpade vez.
- majci88
- Sramežljivka
Ne fant ni tko mulc pr 16 th..je statr 23 let..
Men je to najbolj beden način da se ne ki trudi da bi preboleu k alkoholom pa žurkami pa da pol bruha pa take..
Sem ga enkrat že zgolj iz fore poklicala pa rekla če je bil kej slabe volje in kaj delau..Pa use kar pove je same pizdarije in bedarije..
Fant je ratal drugačen.. Hotel se je celo obesiti zaradi punce nekdanje. Vendar razlog da sta šla narazen je da ni ravnal pravilno z njo[ni je tepel in ne vem kaj] pač grd obnašanje imel. Pa ne dajem potuhe nobenemu.Sama sm u to lepo povedala da naj lepše dela z puncami. Pa nevem kot da je otrok še za take stvari.
Ne vem kaj bi še. Vem samo da mu moram pomagat na nek tapravi način.
Res po tej zvezi je ratal kot nek otrok. Zmeden je sto na uro.. V vsaki išče svojo punco..Vendar ne ve da bo prizadel ker še ni pripravljen za azvezo.
Sam se verjetno ne zaveda kakšen je,drugih pa noče poslušat nevem kaj.
Za vpovrh pa njegova družba je tudi družba od bivše punce
Men je to najbolj beden način da se ne ki trudi da bi preboleu k alkoholom pa žurkami pa da pol bruha pa take..
Sem ga enkrat že zgolj iz fore poklicala pa rekla če je bil kej slabe volje in kaj delau..Pa use kar pove je same pizdarije in bedarije..
Fant je ratal drugačen.. Hotel se je celo obesiti zaradi punce nekdanje. Vendar razlog da sta šla narazen je da ni ravnal pravilno z njo[ni je tepel in ne vem kaj] pač grd obnašanje imel. Pa ne dajem potuhe nobenemu.Sama sm u to lepo povedala da naj lepše dela z puncami. Pa nevem kot da je otrok še za take stvari.
Ne vem kaj bi še. Vem samo da mu moram pomagat na nek tapravi način.
Res po tej zvezi je ratal kot nek otrok. Zmeden je sto na uro.. V vsaki išče svojo punco..Vendar ne ve da bo prizadel ker še ni pripravljen za azvezo.
Sam se verjetno ne zaveda kakšen je,drugih pa noče poslušat nevem kaj.
Za vpovrh pa njegova družba je tudi družba od bivše punce
Zadnjič spremenil majci88, dne 29. Jan. 2011 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ne, saj je čist možno, da nekdo ful nežko prenese razpad zveze. Ljudje smo pač šibki in taka zadeva te lahko zlo potre, se strinjam.
(mi je pa totalno mimo, da nekdo tko btw kot zgoraj napiše, da se je hotel ubit oz. nekoga ubit (ker ni jasno), plus povsod piše, kako grozen pesimist je in da pri dvajsetih ne misli več met zveze. obdrži zase ali povej strokovnjaku. pisanje o tem na forumu je zame osebno attention whorizem. ali sem pa preveč subjektivna, ker mi je tip po pisanju ful antipatičen )
(mi je pa totalno mimo, da nekdo tko btw kot zgoraj napiše, da se je hotel ubit oz. nekoga ubit (ker ni jasno), plus povsod piše, kako grozen pesimist je in da pri dvajsetih ne misli več met zveze. obdrži zase ali povej strokovnjaku. pisanje o tem na forumu je zame osebno attention whorizem. ali sem pa preveč subjektivna, ker mi je tip po pisanju ful antipatičen )
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]