Njegova sestra

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Jan. 2011 18:11

hej,

jaz(21) pa imam fanta (23) 3 mesce in pol. z njegovo sestro (19) sva se do pred novim letom še vredu razumele. potem pa je postala vse bolj čudna, špikala me je itd. ampak ok nekak se še nism sekirala.pred par dnevi pa sva se s fantom malo skregala in sva bla zmenjena da se dobiva zvečer in da se pogovoriva. ta dan je on imel trening in jaz nisem vedela ali je šou ali ne ker je odpisal. takrat sva bile s kolegico na kavi in sem pač poklicala njegovo sestro če ve, ali je šou na trening ali ne. rekla je da ne ve. s kolegico sva šle do te šole kjer je ta trening, ker sem hotla videt če je pač tam. vidle sva da trening še traja in sva se usedle na klop pred telovadnico. hmal je prišel moj fant ven me pozdravil, vse normalno, par minut za tem je pa prišla še njegova sestra! niti mi ni rekla ne čau ne nič, gledala me je kt bi hotla rečt kaj pa ti tu. jst jo normalno prašam kako to da ni vedla če je pač ga očitno ona pripeljala na trening in bila tam. ona pa je rekla da a bi mogla vedet kao. men je blo vse skup čudno in sva šle s kolegico pred šolo. tam sem počakala da prideta vn, jst sm se menla z njim, je reku da gre domov se zrihtat in to, ampak da verjetno ne pride ker je zmatran. ni blo med nama vse vredu, skor sva končala, uglavnem, prej ko sem šla sem rekla naglas - važno da maš ti sestro ki laže. šla sem domow, objokana ker nism vedla a bova ostala skup al ne (razlogi so bli ampak niso mel veze z njegovo sestro). ko sm pršla domow sm bla ful jezna na njegovo sestro, ker se mi je pač zlagala. malo za tem je prišel sms od nje, da naj mu ne j* brata v glavo, da kao ve kaj mam za bregom in da sem hinavka, da sm pokazala pravi obraz itd itd. čepraw bi mogla jst to njej pisat. in od tkrat se ne morva videt, ona ne prizna krivde, fant se noče mešat, dans je bil tut en incident ker je nism hotla pozdravit kr sva šla domow, sem samo njenega mlajšega brata zraven in istega je začel pač prepir. uglawnem, ful mi je bad ker vem da ne morm nič narest ker je to fantova sestra in če jst karkoli nardim se pomoje nimam več kej prkazat pr njemu doma. po eni strani mi je pa tut ful glupo požret, ker nism bla nič kriva, ona se je meni zlagala in ona je prva meni pisala stvari ki niso bile resnične. je pa reku moj fant da ona se ne bo nikoli opravičla ker taka je, tut on se njej pusti in ji ne upa nič rečt,zato pa je taka kt je. tut doma vsem po vrsti ukazuje.tko da res zdej ne vem več kaj naj nardim.... :(
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2011 18:14

adrianca* napisal/-a:ta dan je on imel trening in jaz nisem vedela ali je šou ali ne ker je odpisal. takrat sva bile s kolegico na kavi in sem pač poklicala njegovo sestro če ve, ali je šou na trening ali ne. rekla je da ne ve. s kolegico sva šle do te šole kjer je ta trening, ker sem hotla videt če je pač tam.

:lol: Če si pa ti res tolk stara, kot pravš :lol: (da naprej sploh ne citiram)

Odrast, svet bo lepši!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Jan. 2011 18:18

če nimaš za komentirat kar sm vprašala se ni treba oglašat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jan. 2011 18:20

taka zmeda od posta, da sploh nimam pojma kaj sprašuješ. Vse skupaj pa itak tako otročje da...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Jan. 2011 18:23

nevem kaj da nardim s to njegovo sestro ki me je zajebala in noče priznat napake in me zdj j* v glavo in me napada! ker točn ve da si ne upam nič da me ne bojo še ostali pr njih doma zasovražl.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jan. 2011 18:24

pogovor se z njo... Čeprav mam filing, da mora že met nek konkretn razlog, da te tko napada, kot praviš.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Jan. 2011 18:37

omg, v kakšni telenoveli pa ti živiš?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 06. Jan. 2011 18:39

in kaj je zdaj problem.. s čem te je ta sestra tak užalila, ne razumem lih najbolj :o
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 06. Jan. 2011 18:52

adrianca* napisal/-a:nevem kaj da nardim s to njegovo sestro ki me je zajebala in noče priznat napake in me zdj j* v glavo in me napada! ker točn ve da si ne upam nič da me ne bojo še ostali pr njih doma zasovražl.

Nič! Ker ti hodiš z njenim bratom in to je njegova družina. Ti se pa nimaš pravice vtikat v njegovo družino....sploh pa ne po kolkih mesecih parnerstva (če temu lahko to rečemo)...3???
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 06. Jan. 2011 18:59

adrianca* napisal/-a:nevem kaj da nardim s to njegovo sestro ki me je zajebala in noče priznat napake in me zdj j* v glavo in me napada! ker točn ve da si ne upam nič da me ne bojo še ostali pr njih doma zasovražl.

kaj te je pa tok zajebala? pač ti ni povedala če je na treningu zgleda da ji greš na k**** get over it. kaj te sploh boli kašno sestro ma tvoj tip sj nisi v zvezi z njo
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2011 20:20

Da povem konkreten odgovor na temo: Js bi se lepo spravila s sestro. Se ji opravičila. Ker v primeru, da se bo fant prisiljen odločati med tabo in sestro, boš ti v trenutku odletela (še posebno po 3 mesecih zveze). Požri ponos!

Pa vseeno ne kliči sestre, ji ne piši.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jan. 2011 20:27

Sploh nisem točno razumela tvojega posta. Sm ne vem zakaj bi se tako sekirala glede njegove sestre - ti hodiš z njim in meni osebno bi bilo vseeno kakšen odnos imaš s fantovo sestro. Moj ima tudi sestro in brata, pa z njima dejansko nisem nič v stiku in mi zaradi tega čisto nič ne manjka.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 06. Jan. 2011 21:34

njegova sestra je mal otročja očitno. ti pa tudi ker se spuščaš na njen nivo. mislim, da v tej situaciji morš požret ponos. pa ne obremenjuj se več z njo, razen najnujnejše vljudnostne komunikacije.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Jan. 2011 23:17

Sčiščena tema offtopicov..Nadaljujte brez zbadanja prosim.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 06. Jan. 2011 23:44

Jst se s fantovim bratom niti ne pozdravljam kaj šele pogovarjam, tko da don't worry ...
Sej važno je, da se s fantom vredu razumeš. Najbrž ne misliš z njegovo sestro preživet svojga življenja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov