Propad zveze?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ognjena - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
Na vas se obračam po mnenje...
imam fanta leto in pol in v tem času sva preživela že marsikaj. situacija je taka, da on mene noro ljubi, prijateljice včasih rečejo, da meji na obsesijo. v vsem mi ustreže, poleg njega se počutim najlepšo in najbolšo, tudi pri vseh težavah mi stoji ob strani in mi prisluhne.
problem je SAMO v meni. ne cenim ga več toliko kot sem ga, tudi spoštovanje je malo manjše, ravno iz razloga, ker vedno capa za menoj. velik problem je tudi v postelji...sploh mi ni več do sexa z njim. nevem ali zaradi tega ker mi njegovo telo ni več všeč ali ker me ne zna popolnoma zadovoljiti...se pa trudi. problem je tudi v moji družini, ker ga ne sprejema (niti pogovarjati se nočejo z njim, kaj šele da bi prišel kdaj k nam na obisk!). zgodilo se je tudi to, da je bil parkrat grob do mene, udaril me sicer ni, me je pa vlekel za lase, roke, vpil in prijel enkrat za vrat(tudi policijo sva enkrat imela)...vsakič sem mu oprostila, nazadnje sem mu pa resno zagrozila in sedaj tega ni naredil že kakšne pol leta in obljubla da nikoli več ne bo. tokrat vem, da če bo ponovil da ga definitivno pustim. ima katera izkušnje s tem? mislite da bo še kdaj ponovil, ali se je res 'pozdravil' tega?
Rada bi vaše mnenje o tem, ali naj ostanem v zvezi, kjer sem jaz popolnoma in noro ljubljena, nudi mi vse in tudi pri prostem času se ujemava. Ali naj odidem in najdem nekoga, ob katerem bo tudi moje srce tako močno gorelo in za katerega bi naredila vse? Aja omeniti sem pozabila, da veliko mislim na bivšega serača, ki mi je prvi zlomil srce in mi je še vedno noro privlačen.
Hja takšne smo ženske...ne vemo kaj bi rade!
imam fanta leto in pol in v tem času sva preživela že marsikaj. situacija je taka, da on mene noro ljubi, prijateljice včasih rečejo, da meji na obsesijo. v vsem mi ustreže, poleg njega se počutim najlepšo in najbolšo, tudi pri vseh težavah mi stoji ob strani in mi prisluhne.
problem je SAMO v meni. ne cenim ga več toliko kot sem ga, tudi spoštovanje je malo manjše, ravno iz razloga, ker vedno capa za menoj. velik problem je tudi v postelji...sploh mi ni več do sexa z njim. nevem ali zaradi tega ker mi njegovo telo ni več všeč ali ker me ne zna popolnoma zadovoljiti...se pa trudi. problem je tudi v moji družini, ker ga ne sprejema (niti pogovarjati se nočejo z njim, kaj šele da bi prišel kdaj k nam na obisk!). zgodilo se je tudi to, da je bil parkrat grob do mene, udaril me sicer ni, me je pa vlekel za lase, roke, vpil in prijel enkrat za vrat(tudi policijo sva enkrat imela)...vsakič sem mu oprostila, nazadnje sem mu pa resno zagrozila in sedaj tega ni naredil že kakšne pol leta in obljubla da nikoli več ne bo. tokrat vem, da če bo ponovil da ga definitivno pustim. ima katera izkušnje s tem? mislite da bo še kdaj ponovil, ali se je res 'pozdravil' tega?
Rada bi vaše mnenje o tem, ali naj ostanem v zvezi, kjer sem jaz popolnoma in noro ljubljena, nudi mi vse in tudi pri prostem času se ujemava. Ali naj odidem in najdem nekoga, ob katerem bo tudi moje srce tako močno gorelo in za katerega bi naredila vse? Aja omeniti sem pozabila, da veliko mislim na bivšega serača, ki mi je prvi zlomil srce in mi je še vedno noro privlačen.
Hja takšne smo ženske...ne vemo kaj bi rade!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zaradi česa pa je grobo ravnal s tabo?Je bil mogoče ljubosumen?
Nasilneži se ponavadi ne popravijo samo zaradi ljubezni oz strahu pred izgubo neke osebe.
Moj nasvet?Jaz bi ga počasi odj... nekomu, ki je enkrat nasilen do mene ne morem več zaupati da ne bo še drugič in tretjič itd.
Nasilneži se ponavadi ne popravijo samo zaradi ljubezni oz strahu pred izgubo neke osebe.
Moj nasvet?Jaz bi ga počasi odj... nekomu, ki je enkrat nasilen do mene ne morem več zaupati da ne bo še drugič in tretjič itd.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
jaz v taki zvezi ne bi bla. Najbrž ti ni več toliko do njega, ker, kot si rekla, capa za teboj. Ker ko začne biti tip preveč ustrežljiv, prijazen nam večini ni všeč, ker hočemo moškega, ki bo znal reči tudi ne in ne bo v vseh stvareh tako osladno ustrežljiv.
Čeprav pa drugi del tvojega posta kaže, kot da gre za popolnoma drugo osebo. Tip se kar naenkrat iz pretirano ustrežljivega, ljubeznivega spremeni v prasca, ki misli, da lahko počne s teboj kar hoče. In to, da je rekel da tega ne bo več ponovil, mu jaz ne bi preveč vrjela in bi tisti moment odšla.
Men je vse to skupaj bolano in se mi zdi kot, da gre za popolnoma neuravnovešenga tipa. Jaz ne bi več bla z njim. Sploh pa nevem zakaj se še trudiš, če pa ti ni več do njega, v postelji te ne privlači, misliš na bivšega..
Zveza ne more normalno delovati, če se enemu ni več. Saj ni edini tip na svetu.
Čeprav pa drugi del tvojega posta kaže, kot da gre za popolnoma drugo osebo. Tip se kar naenkrat iz pretirano ustrežljivega, ljubeznivega spremeni v prasca, ki misli, da lahko počne s teboj kar hoče. In to, da je rekel da tega ne bo več ponovil, mu jaz ne bi preveč vrjela in bi tisti moment odšla.
Men je vse to skupaj bolano in se mi zdi kot, da gre za popolnoma neuravnovešenga tipa. Jaz ne bi več bla z njim. Sploh pa nevem zakaj se še trudiš, če pa ti ni več do njega, v postelji te ne privlači, misliš na bivšega..
Zveza ne more normalno delovati, če se enemu ni več. Saj ni edini tip na svetu.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
o maj gad še ena ki se boji biti sama in zato kar stagnira v zvezi v kateri:
- ne štima sex
- je ne privlači telo njenega moškega oz. ne ve če jo ali je ne, kar je še huje
- je bil nasilen do nje (večkrat!)
- se ji za prejšnjo alinejo hoče odkupiti s prilizovanjem in metanjem sam sebi peska v oči, kako se je pa kar en dan po nasilnem izbruhu sprmenil v mirovneža
- njen stavek "nudi mi vse" totalno ne paše v cel koncept posta in je ena velika laž, saj ta zveza nima niti osnov kot so spoštovanje, privlačnost in dober sex
ampak ta zveza ima:
- skupno preživljane prostega časa! (wau.)
vprašam se, če ima tipo ful keša? al kaj točno je razlog da si z njim?
- ne štima sex
- je ne privlači telo njenega moškega oz. ne ve če jo ali je ne, kar je še huje
- je bil nasilen do nje (večkrat!)
- se ji za prejšnjo alinejo hoče odkupiti s prilizovanjem in metanjem sam sebi peska v oči, kako se je pa kar en dan po nasilnem izbruhu sprmenil v mirovneža
- njen stavek "nudi mi vse" totalno ne paše v cel koncept posta in je ena velika laž, saj ta zveza nima niti osnov kot so spoštovanje, privlačnost in dober sex
ampak ta zveza ima:
- skupno preživljane prostega časa! (wau.)
vprašam se, če ima tipo ful keša? al kaj točno je razlog da si z njim?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
ognjena - Sramežljivka
Joj, jaz nevem kaj je to, meni se ta stran kar naprej podira!! ostalim tudi?
Hmm kako naj to opišem...ne bom rekla, da je neuravnovešen, ker preveč navezan na mene je že od vsega začetka, sedaj je še bolj, ti njegovi izpadi pa so se zgodili vmes. enkrat je bilo zaradi ljubosumja (vendar je močno pretiraval!!), za druge pa niti nevem kako naj jih opišem...mogoče zaradi tega, ker ni dobival takega feedbacka od mene pa ker se je vedno počutil manjvrednega zraven mene in mi potem 'pokazal kdo je pravi moški'. ampak to je bilo pred pol leta in sem mu oprostila! nevem pa če bo ponovil.
Zakaj sem tako dolgo z njim? Ker je tako šibek, njegovo življenje je težko, 2 smrti v ožjem družinskem krogu in imam občutek, da če bo še mene izgubil, da se mu bo strgal ali kaj podobnega. uglavnem krivo vest imam, ker je tako navezan na mene, poleg tega pa vedno zelo prijazen. Težk njemu to nardim!
Hmm kako naj to opišem...ne bom rekla, da je neuravnovešen, ker preveč navezan na mene je že od vsega začetka, sedaj je še bolj, ti njegovi izpadi pa so se zgodili vmes. enkrat je bilo zaradi ljubosumja (vendar je močno pretiraval!!), za druge pa niti nevem kako naj jih opišem...mogoče zaradi tega, ker ni dobival takega feedbacka od mene pa ker se je vedno počutil manjvrednega zraven mene in mi potem 'pokazal kdo je pravi moški'. ampak to je bilo pred pol leta in sem mu oprostila! nevem pa če bo ponovil.
Zakaj sem tako dolgo z njim? Ker je tako šibek, njegovo življenje je težko, 2 smrti v ožjem družinskem krogu in imam občutek, da če bo še mene izgubil, da se mu bo strgal ali kaj podobnega. uglavnem krivo vest imam, ker je tako navezan na mene, poleg tega pa vedno zelo prijazen. Težk njemu to nardim!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
simple,deca v življenju noben ni maral ali mu dajal ljubezni,sedaj vso svojo pozornost obrača nate,če se mu kaj zalomi je grob do tebe. Ti si ga naveličana,ker je copata in je grob do tebe,ampak ker ti ugaja da si center pozornosti ga ne pustiš. Bivši fant pa se ti vrača v spomin,zato ker je imel jajca in te je pustil.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 05. Jan. 2011 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Torej boš celo življenje stopicala ob tem tipu, zato ker se ti smili?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
ognjena napisal/-a:on mene noro ljubi
ognjena napisal/-a:zgodilo se je tudi to, da je bil parkrat grob do mene, udaril me sicer ni, me je pa vlekel za lase, roke, vpil in prijel enkrat za vrat(tudi policijo sva enkrat imela)
ognjena napisal/-a:ali naj ostanem v zvezi, kjer sem jaz popolnoma in noro ljubljena, nudi mi vse in tudi pri prostem času se ujemava.
One tebe ne ljubi noro, brezpogojno romantično za oči iztaknat od bolečin, ker če bi te, se ne bi nikoli in nikdar fizično znesel nad tabo tako. Bi prej rekla, da si mu, ko si se postavila zase, nagnala toliko strahu v kosti, da je šel zdaj v drugi ekstrem - capljanje za tabo.
ognjena napisal/-a:ne cenim ga več toliko kot sem ga, tudi spoštovanje je malo manjše, ravno iz razloga, ker vedno capa za menoj. velik problem je tudi v postelji..
Seveda ga ne moreš spoštovatati, če je bil pa nasilen do tebe, tudi če mu zavestno odpustiš. Od tu naprej se pa samo vleče kot jara kača in počasti te je začel odbijati na več področjih, kot si omenila na primer, pri seksu.
Domnevam da si še mlada, zato si še sama parkrat preberi svoj prispevek, ker je iz njega razvidno da ta zveza nima prihodnosti in prej kot jo boš končala, bolje bo zate. To, da ti veliko nudi in da se v prostem času ujemata ni niti d od dovolj za solidno zvezo, to ja je ''šibek'' in ima težko življenje pa tudi ni tvoja krivda in se na to ne oziraj.
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 05. Jan. 2011 17:28, skupaj popravljeno 2 krat.
-
ognjena - Sramežljivka
Ne gre se za to, da me je strah biti sama, ravno obratno...velik razmišljam o tem kak fajn bi blo, da bi bla! Pa ne rabte bit odrezave!
LedZeppelin - čist si zadela, morm priznat!
Torej ni važn kak bo njemu hudo, glavn da je men fajn...ma nevem krivo mi je to!
Torej ni važn kak bo njemu hudo, glavn da je men fajn...ma nevem krivo mi je to!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
ognjena napisal/-a:
zadel,zadel
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
1. Že dejstvo, da se te tako močno oklepa, je zame alarm, da nekaj z njim ne štima.
2. Bil je grob do tebe (policija, držal te je za vrat, vlekel za lase... preberi svoj post še enkrat IN SE ZAMISLI?!!!), po drugi strani praviš, da se poleg njega počutiš najlepša, najboljša. Kontradiktornost? Kdo tu komu zatiska oči? Grobost- tudi če tega ne ponavlja več, je drugi alarm!
3. Ni ti do njega, ne moreš sexat z njim, oziroma te ne zadovolji?!
Punca, kaj še čakaš? Da te nekega dne, ko mu bo počil film v glavi, ko mu ne boš na voljo, prebuta do nezavesti? Walk away.
2. Bil je grob do tebe (policija, držal te je za vrat, vlekel za lase... preberi svoj post še enkrat IN SE ZAMISLI?!!!), po drugi strani praviš, da se poleg njega počutiš najlepša, najboljša. Kontradiktornost? Kdo tu komu zatiska oči? Grobost- tudi če tega ne ponavlja več, je drugi alarm!
3. Ni ti do njega, ne moreš sexat z njim, oziroma te ne zadovolji?!
Punca, kaj še čakaš? Da te nekega dne, ko mu bo počil film v glavi, ko mu ne boš na voljo, prebuta do nezavesti? Walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]