Kaj naj si mislim o njegovem obnašanju?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cryandsmile
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cryandsmile » 29. Dec. 2010 22:41

Pozdravljeni!

Sem nova na tem forumu in odločila sem se, da vas vprašam za nasvet.

Pred nekaj leti sem spoznala fanta s katerim nato kar nekaj časa nisem imela nobenih stikov. Lansko leto pa smo se nekajkrat videli in postal mi je zelo simpatičen. Nato pa je naneslo, da smo bili skupaj na eni zabavi. Tisti večer si je na vsak način želel pridobiti mojo pozornost (pijača, ples...) in jo tudi dobil. Naslednji dan je z njim govoril najin skupni prijatelj in mu omenil, da mi je všeč, vendar pa se na to ni pozitivno odzval. Ker jaz za to nisem vedela, sem mu čez nekaj dni pisala, vendar je on moje sporočilo ignoriral in nato ignoriral tudi mene vedno, ko sva se videla (nekje 2 meseca). Sedaj pa lahko rečem, da zadnje pol leta, ko se vidiva, lahko govoriva, vendar so najini pogovori zelo splošni in predvsem kratki. Pred slabim tednom, pa sva se spet srečala na neki zabavi. Malce sva govorila, spet je častil pijačo in celo obljubi, da me bo pospremil do doma. Prijateljica, ki je vedela, da mi veliko pomeni, je opazila, da pogosto pogleduje proti meni in spremlja vsak moj gib. Po zabavi me je res pospremil do doma, vendar pogovor kar nekako ni in ni stekel, lahko bi rekla, da sva pol poti prehodila v tišini. Hkrati pa se ni nič pritoževal, ko sem se privila k njemu , ker me je tako zeblo. Ko sva prispela do mojega doma, me je le vprašal, če se vidiva čez nekaj dni, ko prijatelj pripravlja neko dobrodelno prireditev, le še odzdravil in odšel.
Kaj naj si mislim o njem? Meni je namreč od kar sva se prvič srečala zelo všeč, vendar ne vem kaj naj si mislim. Kako naj si razlagam njegovo obnašanje? In zakaj se mi lahko približa le ko je v igri alkohol?

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Dec. 2010 22:48

jajca dobi samo ko kej spije..

ma jaz v tipa, če bi se tko obnašu neb več silila, ker bi se nabrž počutila neumno.

Upraš ga ka hoče, če ti je res tok ušeč...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Cadillac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2010
Kraj: sincity

Neprebrana objavaNapisal/-a Cadillac » 30. Dec. 2010 7:44

A ni simple? Ko je malo pod gasom, si mu všeč, ko je trezen, je ali preveč sramežljiv ali pa mu sploh nisi tako zelo všeč :)
Jaz bi mu kar rekla, ej všeč si mi... Pa počakala na njegov odziv. Kaj se boš sekirala, bodi direktna in mu povej da ti je všeč da bi rada šla (samo) z njim na kavico, sprehod, mogoče kino če je bolj tihe sorte?..
*mwa*
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Dec. 2010 12:09

Mislim, da mu nisi tako zelo všeč. Po 6.pirih pa tak grejo vse "grde" domov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 30. Dec. 2010 12:14

Js sem imela par let nazaj popolnoma isto situacijo, zaradi njega sva šla skoraj narazen z mojim dragim. Verjemi mi, taki niso vredni da se sekiraš in mečeš za njimi.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 30. Dec. 2010 12:55

Kruto kot bo morda slišati, vendar očitno si mu všeč le ko je pijan. Ko se pa zjutraj zbudi, pa mu je žal za vse kaj je delal prejšnji večer in ker nima s tabo nobenih namenov te preprosto ignorira. Jaz ne bi silila vanj z nekimi vprašanji, če sem mu všeč. Pojdi naprej in ga pusti, da dela kar hoče. Meni deluje neresen.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jan. 2011 11:31

mah, pusti ga pri miru, itak ne ve kaj hoče. Očitno si mu dobra sam ko se ga nalije, drugače te ignorira :roll: Sigurno mu nisi niti približno toliko všeč, kot je on teb. Zato pojdi naprej, obstajajo vsaj 10X boljši tipi od tega tepca.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 03. Jan. 2011 12:25

Ma take zadeve, ki ze zacnejo vlect mesece, preden gresta sploh na kavo, rajs jih pusti. Po mojih iskusnjah tipi so hitri, glede povabila ce si jim vsec. Takoj poklicejo in povabijo, razen ce je ful sramezljiv.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov