Kako naj se obnašam/zadržujem, ko srečam bivšega?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 26. Nov. 2010 21:46

hei...
Imam bivšega fanta.In okej use sem dala čes že...od jokanja do prebolevanja kot biušega tipa.
Sam včasih premišljujem ali zanalašč dela on to ali se to dogaja čist tko ali pa usoda ko hoče da sva na istem mestu ob istm cajtu..Men se zdi to tko use skup čudno.
Za povrh pa še gleda čudno..učash mm filing da se prilizuje..drugč pa k da bo kej tacga zinu da bo kreganje. :roll: :evil:

Kaj menite kaj bi bilo najbolje takrat nardit ko se pojavi..Sicr ko budala nočm izpast pa tih bit..Sm zrd enga človeka...Pa nesramna tut nočm bit...Sam sj veste un čudni filing k se najraje bi pogreznu nekm :roll:
Lp
*Bruhica* od posta. Ne bom ti ga popravljala, ker se mi ne da. Sem ti pa popravila naslov in upam, da sem vredu povzela(če sm prov razumela, kar si napisala). ..Evelyn..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Nov. 2010 21:52

Vem sm to, d je tale sleng hudičeu tško brt, tako da sploh ne vem kaj bi rada izvedela.
Torej, najprej si preberi navodila foruma, malo prilagodi post da ga bomo vsi razumeli (ne govorim o čistem pravopisu), potem pa dalje.
The world is as you are.
Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 26. Nov. 2010 22:45

emanuela napisal/-a:Vem sm to, d je tale sleng hudičeu tško brt, tako da sploh ne vem kaj bi rada izvedela.
Torej, najprej si preberi navodila foruma, malo prilagodi post da ga bomo vsi razumeli (ne govorim o čistem pravopisu), potem pa dalje.

oki..podomače..
imam biušega fanta..njega sem prebolela..in use sm dala čes..Samo zamera in moja trma je še vedno tukaj.

vendar:

1. ta človek je včasih na istem mestu in ob isti uri kot jst..nprimerk grem k fredu določenemu pride še on.
In nwm jst menim da dela to zanalašč da je tam k sm jst....Ker se mi zdi čudno da že celi mesec se to dogaja...
Tip pomojm uživa ko se mi podomače nastavlja pred mano..kaj menite??

2. Kako nj se u takih situacijah ob "nenapovedani družbi biušega" obnašam..Sploh če se to dogaja u kavarni.
Namreč jaz sem zelo eksploziven človek in zinem velikokrat tisto kar si mislm,čeprav je ta resnica grozna.
Pač nočm sebe osmešiti..Ker on toćno ve da sem eksplozivna in da ta trenutek bi najraje ko ga vidim popenila ker ve da nočm njegove družbe.In velikokrat sm raje pustila frende z njim u kavarni,kot da bi zraven bila..Ker se bojim kako bom odreagirala..

Za povrh pa ga ne morem prebrati kaj hoče,ali se mi prilizuje ali pa me hoče še bolj zajebat in hoče da se začnem kregat.

Kako nj regiram.kaj nj naredim

Upm da sm bolj razloćno napisala...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Nov. 2010 22:54

Kaj pa ti cutis do njega? si zaljubljena ali ne? si jezna? te je prizadel? Zakaj postanes eksplozivna?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 0:34

Mala90 napisal/-a:2. Kako nj se u takih situacijah ob "nenapovedani družbi biušega" obnašam..Sploh če se to dogaja u kavarni.
Namreč jaz sem zelo eksploziven človek in zinem velikokrat tisto kar si mislm,čeprav je ta resnica grozna.
Pač nočm sebe osmešiti..Ker on toćno ve da sem eksplozivna in da ta trenutek bi najraje ko ga vidim popenila ker ve da nočm njegove družbe.In velikokrat sm raje pustila frende z njim u kavarni,kot da bi zraven bila..Ker se bojim kako bom odreagirala..
Priporočam tečaj obvladovanja jeze.
Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 27. Nov. 2010 10:18

Akvamarin napisal/-a:Kaj pa ti cutis do njega? si zaljubljena ali ne? si jezna? te je prizadel? Zakaj postanes eksplozivna?

zaljubljena nisem...sm to sama pri sebi se že uprašala in je biu odgovor ne...Ker poznam samo seb...
Na nek način me je ja prizadel s svojim pristopom do stvari ker sem mu hotela pomagat
Jezna sm pa na nek način tut..vendar na to da iz sebe ne naredi nič,od drugih zahteva pa popolnost.Torej da smo na nek način lutke mu.

In mam filing kot da zanalašč se takrat tam zadržuje ker hoče gledat mojo reakcijo...

Tečaja pomojm nep rabila..tolk hudo spet ni..
Eksplozivna pa sem u tem smislu da povem direkt vn kaj u tistem trenutku mislim...To se dogaja tako mogoče že 1 leto..sicer prej manj pogosto..
Ko pa pride on zraven pa čist zamrznem..kot da bi mački na rep ustal..Nwm al nj se skrijem al nj se pretvarjam kot da ga ni...al kako...tukaj ratam tist drugi jaz.Otrok k ga je strah narediti neko malenkost k bi jo usak lahko..Sicer je razumljivo da do biušega ne moreš se obnašat kot da je še vedno frend ali pa fant..V mojem položaju ne morem ker sva se skregala..Zato je položaj še težji..Plus tega da sm sama trmasta.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Nov. 2010 12:48

Glej, se ne prevec obremenjevat ali on to dela nalasc! Razpucaj svoje emocije, ne rabis eksplodirati ce je v tvoji druzbi, umiri se, in obnasaj se sprosceno! Moski, ki se mu ne da ukvarjati s tabo, ti bo to pokazal, verjemi, tukaj je mogoce, da si mu se vedno vsec, pa isce nacin, da bi te videl, pa da je v tvoji druzbi, ce imata skupnih prijateljov, pa da se najde tam, lahko pa je cist slucajno...Jaz ti povem, da z enim ki mi je bil vsec, sploh nisem se rabila zmenit kje bom, ker vedno sva se srecala na nakljucnih lokacijah, pa niti sem mogla zvedet to prej niti pa on, ker nimava skupnih prijateljov, recimo srecanje na semaforju, na istih koncertih, na isti ulici na istem mestu, v istem lokalu ,takrat ko tudi ni sama unaprej nisem, vedla da bom sla nekam, pa je bil on ze tam, ja to ti je socasnost, pa to nisi mogel verjet, in je prav fascinantno, ker ucasih se namenoma zmenis z nekom, pa se 15 minut isces na Presercu in ga ne mores zagledat!
Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 27. Nov. 2010 18:56

ja to se strinjam...Sam okej on reče da mu nism učeš pa da nben ne sme mene mu omenjat...a potem pa vidiš kako me gleda samo če se zrihtam bolj kot učash....Pa govori da ga ne moti če sm zraven....pa da sm nwm ka use...Oki jst si mislm: pa dj odj** tja kjer si pršu..Ker ne bom nasedLa..

Men se zdi da zanalaš dela in igra t igrico...In potem poslušam njegove traparije...
Samo to se dogaja za konec tedna..zadnji mesec skus....
Zdej sm se odločila da sploh ne hodim več v center pa po kafičih tistih..
Sam kaj k sm prisiljena biti v istem mestu ker imam tam šolo.

Mi je res neprijetno ker imava iste frende in da morm na kupu z njim bit.Ponavadi če morm jt zraven pridem do stola in se obrnem in grem in rečem da pridem potem.A v resnici ne pridem.Takrat se bojim reagiranja.Ves moj pogum in samozavest izgineta
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 27. Nov. 2010 18:58

lahko vprašam kolko si/sta stara?
Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 27. Nov. 2010 19:07

peppermint napisal/-a:lahko vprašam kolko si/sta stara?

20 on pa 23
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 19:51

najbol da se probaš zadržat kakršnih koli komentarjev ali pa izbruhov sploh. če si želi tvojo reakcijo, bo v njej sm še bolj užival.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Nov. 2010 20:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Mala90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala90 » 27. Nov. 2010 21:01

Kukr sebe dobro poznam lahko rečem DA SEM GA PREBOLELA... ker vem kaka sem bila ko sm bila še v njega po zvezi..Je trajalo 2 tedna da je bilo okej pa da se mi je začel fučkat če je še vame oziroma kaj si misli..
Men je vseen s kom je in kaj dela..Sam na žiuce mi res gre da je takrat glih z moji frendi k sm jst tut..Zaradi mene se lahko z njimi druži koliko hoče..Samo rada bi da je čim manjkrat takole da ob istem momentu na istem mestu..

Sama sem tut že premišljevala če on slučajno ne kliče kak dan prej frendov pa jih vpraša za mene.Ker je vse možno pri njemu.Vem trapasto se sliši vendar pri njemu ne več.Ker je kot nepopisan list papirja

To tut sama vem da si želi reakcije take verjetno ker ve da bom rekla takoj direkt.Samo potem pa joka in stoka pri ljudeh kaka sm do njega...Sm kaka sm..Povem kaj mislim in to direkt..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Nov. 2010 21:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 21:56

sirova štručka napisal/-a:pišeš pa tko kot bi jih imela tlinajst.
Ampak res..sploh tisto "kdo je v koga" - how cute. :P
In, Mala90, ne vem kaj se pizdiš, da sta tolk pogosto na isti krajih, če pa praviš, da imata itak skupno družbo - čudno, a, da se s "tvojimi" prijatelji druži.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov