Zmeda čustev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 1:26

Lep pozdrau ...
Dobila sem že dost mnenj od oseb ki me poznajo...Vendar bi rada slišala še druge kaj menijo oziroma mi svetujejo..

Imam problemček: Po daljšem času, sem ugotovila da imam rada eno osebo...In to biušega..Č..Nevem kaj mi je..Rada bi spet poizkusa oziroma bila vsaj prijatelja če se več ne da...Ker trenutno tudi to nisva..
Pa kaj ko nevem kaj on čuti...al me ima rad še zmer in je samo trmast...ali pa je tako mi res zameru da nbo nkol niti besede reku... ker vem da sem napačno nardila neko malenkost in tudi potem ko je bilo zveze konec...Pa saj tako je vedno...Da je ozračje potem napeto in da samo čakamo da poči balon enkrat..

S tem fantom sem bila sicr 4mesce skupaj..Ko se mislila da bo mogoče ta zveza trajala več kot 3 leta so nastale težave...(obnašanje trapasto..neposlušanje...ITD)...
Sicer imel je svoje pomankljivosti takrat,ki pa so se baje rešile vsaj delno sedaj že..Rada bi šla v akcijo samo nevem kako,ker ob tem nočem izpasti kot ena trapa oziroma kot vsiljivka..
Za povrh pa še zmeraj nevem kaj je pravi razlog da me je pustil..
Mnenja so dobrodošla z vsake strani...
LP.:P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Nov. 2010 7:51

Nasvet št. 1: Probaj, več kot bit še enkrat skenslana, se ti ne more zgodit. Pa ne s kakšnimi velikimi romantičnimi gestami. Za začetek ga povabi na kavo. In nobenih velikih čustvenih razodetij na "prvem" zmenku.

Nasvet št.: Če se bo izkazalo, da te noče nazaj, se ne silit v neko prijateljstvo. Na začetku se ti bo dejstvo, da bosta vsaj frenda in ga boš imel v bližini, mogoče zdelo tolažilno, v resnici pa ni hujšega, kot bit kolega z nekom, v kogar si zaljubljen.

Mimogrede, res me zanima, kako več, da bo zveza trajala več kot 3 leta (ne "za vedno" ali kaj podobnega) in kakšne posledice to prinaša :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Nov. 2010 11:16

^^je že vse rekla. :gut:

Me pa resno zanima kaj je fora teh 3 let? :D Ugibam: mogoče primerjava s kakšno preteklo zvezo? V smislu, da je desertrose88 upala na eno daljšo/boljšo od prejšnje?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 11:24

1. To vem sama...da več kost skenslat me ne more...
sicer tut sama nisem tak tip da bi čustva izkazala oziroma razodela takoj..Vsaj na videz ne..Ponavadi oziroma skoraj vsakič je tako da zadržim čustva v sebi in sem na videz mirna in hladna,saj nočem bit"osel"..
Ponavad je da jih razkrijem navzven ko dobim dokaze da lahko to naredim..

2.To vem dobro sama...Da je teško imet prijateljski odnos..

3. Pač mislila sem ja da bo trajalo več kot moji dve zvezi ki so trajale 1 leto in nato 2 leti pa 6 mesceu..Glede na okoliščine ki sem jih imela že prej..
Torej da bi bila mogoče "do konca lajfa skupaj"..

Sicer tukaj imam še največjo uganko..zakaj je bil res z mano oziroma zakaj je končal(al je bil zato k pač je rabu eno osebo da nebi bil osamljen,ali zato ker sem mu bila res ušeč in me je imel res rad,ali pa samo zato ker se mu je šlo za seks )...
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 07. Nov. 2010 11:32

ja če ti je vse to taka uganka, potem pa ga vprašaj, ne. samo ne mu o tem prvih pet minut, ko se bosta (če se bosta) dobila na kaki pijački :)
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 12:00

Ja vidiš točno tukaj nastane težava...ČE..Ker nimava nobenih stikov,niti telefonske niti nč..
Imava sicer skupnega frenda/frendico..Tako da včasih dobim od te osebe"posredovalno pošto"(pč da me pozdraula) pa take fore...
Samo če nanese šansa že da sva v istem prostoru mi ne reče niti besede..
ker pač imava oba neke zamere drug do drugega..Sicer jaz sm zmožna pozabiti na te stvari da dobim vsaj odgovor na te dve uprašanji..Ker se mi zdi potem da bi bila tista sestavljanka sestavljena do konca..In da bi mogoče na podlagi tega vedlan ali naj grem v akcijo ali pa naj se obrnem in odidem in ne pogrevam te juhe...
In tukaj je veliko"for" da mi odgovori po resnici,ali se pa zlaže..Ali pa uporabi take in drugače taktike...Saj veste da bi me preizkušal..

Nočem pa iti "na kolena" in izpasti kot ena obupana oseba...Ker ni raad dobila samo odgovor in pametno reagirala na podlagi odgovora
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Nov. 2010 12:06

Kako nimaš njegove telefonske?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Nov. 2010 12:09

^^Mogoče jo je v tem času spremenu odkar sta končala. (sklepam :D )
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Nov. 2010 12:17

desertrose88 napisal/-a:Samo če nanese šansa že da sva v istem prostoru mi ne reče niti besede..
ker pač imava oba neke zamere drug do drugega..Sicer jaz sm zmožna pozabiti na te stvari da dobim vsaj odgovor na te dve uprašanji..Ker se mi zdi potem da bi bila tista sestavljanka sestavljena do konca..In da bi mogoče na podlagi tega vedlan ali naj grem v akcijo ali pa naj se obrnem in odidem in ne pogrevam te juhe... /.../ Nočem pa iti "na kolena" in izpasti kot ena obupana oseba...Ker ni raad dobila samo odgovor in pametno reagirala na podlagi odgovora
Men se tole zdi brezveze. Sam podaljševala bi prebolevanje. Odgovor od njega? Pustil te je - res rabiš še razlago? Vem, nekatere punce rade "drezamo"/vrtamo in hočemo zvedet razloge/podlago za ta fantov korak, ampak, iskreno, včasih je boljš ne vedet..
Again: verjetno te je pustil z razlogom in ne kar tako za hec - če bi mu res bilo dovolj do tebe/vaju, tega ne bi naredil.
Ne delaj si tega, ne se za brezveze obremenjevat z njim in pojdi z dvignjeno glavo novim zmagam naproti. :)
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 12:29

1. mam ja od mobiča telefonsko..sam jst sm zamenjala jo od takrat že 2 krat jo zaradi osebnih razlogov..Slišala se 101 verzijo zakaj je pustu me...vendar nobeno do njega...Dobila sem samo sporočilo preko MSN da je konec ker pač ne gre tako da bi se igrali igrice(ki jih v resnici ni bilo...povedala sm mu vse direkt zmerej).in potem sm slišala da je jokau kot škaf in da ni mogu nehat..imaš prau da naj grem naprej..Vendar hočem res odgovor in da se vsaj pomenva ker edin tako bom imela občutek da sem naredila zase in za use kar bi mogla..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Nov. 2010 12:34

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift! That's why it's called the present.
;)
Pusti stat, bi jz rekla; največ kar lahko "narediš zase" je, da probaš odmislit oz. se probaš čim manj ukvarjat s tem/z njim in greš naprej, brez oziranja nazaj in spraševanja kaj/kako/zakaj..
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 12:51

Ok..to itak že zdaj delam...Samo jaz sem oseba ki hočem imeti stvari razčiščene..
Sem že premišljevala drugo možnost s katero bi kej zvedela: da bi bila sedaj pa jst tista "prasica" in bi "pritisnila"na njegovo šibko točko da bi zvedela kej.... :wink:

obenem sem pa še zmereaj jezna na to osebo :x ker je bilo ravnanje tazadnjo od njega" nepošteno"..Pustiš človeka na tak način...Sploh če veš da ti je ta oseba ki si jo pustil hotela pomagati..In potem še stvari vrh dosežejo ko slišiš da joka in stoka po koncu zveze..Mislim zakaj je potem tako naredil če potem stoka da se je zafrknu ko je pustil me...
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 07. Nov. 2010 14:17

ojoj... jaz bi na tvojem mestu raje počakala malo..mislim da je že vsaka od nas doživela obdobje slabosti, ranljivosti, ko si želiš neke ljubezni in se potem spomneš na bivšega in idealiziraš..Poskušaj trezno razmisliti o pretekli vezi, brez rožnatih očal, kakšna je DEJANSKO bila ta vajina veza.
Bodi poštena do sebe. In če boš še vedno prepričana, da je najbolje, da ga dobiš nazaj, pojdi v lov. Ampak zapomni si to, da se ljudje ne spreminjajo. Že sama psihološka definicija osebnosti se glasi, da je to relativno trajna celota vseh duševnih, vedenjskih in telesnih značilnosti, ki se NE spreminja.... ampak še vedno lahko staviš na tisto "relativno" :)
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 14:58

Ja sj jst sem bila tudi takega mnenja..In sem si rekla pa dejmo počakat,čas temu da vidmo kaj in kako bo...Sej sem umes spoznala tut še druge...
Vendar ugotovila po 6 mesecih od kar sem samska da niso te osebe nekako taprave zame..Da ne čutm nč...
In ne idelaiziram..Zavedam se dobro njegovih tapravih lastnosti...

In ni mi jasn kaj on namerava s takimi raunanji ko me(ko je šansa) pozdravlja pa sprašuej po meni...ali me hoče samo zmesti,ali pa muje res žau da je izgubu dobro osebo oziroma dobrega frenda..sicer to zadnjo verzijo da mu je žal sem tut slišala od osebe ki ga pozna..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Nov. 2010 15:55

Ne razumem zakaj 3 leta. Če si nekoga želiš potem hočeš, da je večno ne pa vsaj 3 leta. Me pa zanima kaj so ti rekli tisti, ki jih poznaš in si jih spraševala za mnenje. Kaj je bil pa razlog, da te je pustil boš morala pa kar njega vprašat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]