Zveza z bivšino najboljšo prijateljico

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

silenthill
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a silenthill » 06. Nov. 2010 16:39

Pozdravljene!

Tema je namenjena predvsem ženski populaciji, kjer pričakujem čim bolj konkretne odgovore.

Nekaj časa nazaj sem končal kar dolgotrajno zvezo. Enostavno se ni izšlo, oziroma punca ni bila to kar sem iskal. Žal nisem imel "jajc" prekiniti zvezo že prej in se je zveza vlekla kar nekaj let. Nato sem spoznal njeno dobro prijateljico, enostavno kot da je padla iz nebes, ljubezen na prvi pogled.
Od takrat dalje nisem imel več kontaktov z njo, ampak enostavno srce in čustva ne moreš kontrolirat, in jo imam še sedaj stalno v mislih.
Problem pa je sledeč:
Če se postavite v kožo omenjenih žensk, kako bi vi reagirale?
Predpostavljajte, da fant pusti punco, in čez nekaj časa začne dvorit njeni najboljši kolegici, ki mu je neizmerno všeč. Zanima me, predvsem ženske, kako gledate na to, ali bi dale večji pomen prijateljstvu, češ, sej jo je pustil, valda bo tudi mene, ali pa če je bil fant od kolegice, valda ne morem/ne smem imet nič z njim. Če pa gledamo z vidika ljubezni, če ti je nekdo neizmerno všeč. in nekako tudi veš, da je tisti tapravi/va?

Hvala Vam za konstruktivne odgovore. Lp!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Nov. 2010 16:52

Ne diraj prijateljic bivše. :P

In:
silenthill napisal/-a:Če pa gledamo z vidika ljubezni, če ti je nekdo neizmerno všeč. in nekako tudi veš, da je tisti tapravi/va
ni treba na vsake metljučke odreagirat.

Ter: dokler ni "od bivše sestra" nov objekt poželjena...je tole še OK, hehe.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 06. Nov. 2010 17:02

don't do it! simpl ko pasulj... velika verjetnost je tudi, da te v primeru, da nardiš prvi korak k osvajanju te punce, ona hladnokrvno zavrne..
vsaj js bi te, na njenem mestu :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Nov. 2010 17:09

Čaki - ti si jo videl, se vanjo nesmrtno zaljubil in od tega magičnega momenta nisi imel kontakta z njo? Ja, kje pa je, a se je v zemljo udrla? In že kar zdaj veš, da je the one, OMG! Jah, no, sej najlepše so tiste ljubezni, ki jih ne udejanjimo ......

Če bi bila jaz bivša in bi se moj bivši zapel za mojo najboljšo prijateljico .... Še naprej bi se družila z obema, tu ne vidim problema. No, razen, če bi si onadva želela, da 'prekinemo' stike - verjetno do 1. krize, ko bi potem ločeno oba letala k meni jokat. :D

Če bi bila najboljša frendica od bivše, katere bivši bi se zapel/zagrel zame ... Bi ji to povedala, kako bi rekli in bi se na podlagi tega odločila. Odvisno bi blo verjetno tudi od tega, zakaj in na kakšen način sta onadva prekinila. Mogoče bi ga izkoristila kot ljubimca, ne vem ....
As your lover describes you, so you are.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 06. Nov. 2010 18:20

Jaz se v takšno vezo ne bi spustila. Preveč cenim prijateljstvo, da bi se šla takšne igrice. Ne razumem kako lahko kdo to nardi.

Niti ne verjamem v ljubezen na prvi pogled.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 07. Nov. 2010 0:04

Bros before hoes.
Oziroma v tem primeru my hoes before your bros.
Sicer s kolegicami nismo mele nikoli problemov s podajanjem si tipov, ko sta se sporazumno razšla ali je ona pustila njega. Ni pa šans, da bi sploh povohala tipa, ki je pustil mojo prijateljico. Nenapisano pravilo al neki, čeprav ne najbolj logično.
Je pa vprašanje, kako imata to med sabo zrihtano tvoji dve bejbi. :nixweiss:
Because I can.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Nov. 2010 0:49

Hmmm.. :) pomoje sploh nimaš šans. Oziroma..če sta res dobri kolegici, si ti verjetno tko al tko izpadel v izjemno slabi luči, kolegica že ve vsako tvojo intimno stvar..mogoče ti kdaj še navrže "ja sj "ime" je rekla, da si tak.." :D tko da..ne no. :) Edin, če res vidš, da si pač tud ti njej res všeč in obojestransko hočta kej ustvart iz tega..pa dajta. Mislm, da neb smel bit ovira potem nič.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Nov. 2010 14:35

ljudje zelo različno gledajo na to. meni osebno je odvisno, koliko časa je vmes preteklo. def bi pa poskusila na tvojem mestu. izgubit nimaš kaj.
Vsak raj ima svojo kačo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Nov. 2010 16:01

Kot je že napisala Tananda tudi jaz ni šans, da povoham tipa s katerim je prej hodila kolegica.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 07. Nov. 2010 16:59

In ti bi zaupal ženski, ki je takšna podgana, da zaradi enga tipa izda kolegico?
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 07. Nov. 2010 16:59

In ti bi zaupal ženski, ki je takšna podgana, da zaradi enga tipa izda kolegico?
silenthill
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a silenthill » 08. Nov. 2010 17:21

underdogy napisal/-a:In ti bi zaupal ženski, ki je takšna podgana, da zaradi enga tipa izda kolegico?

Odvisno kako gledaš na to. Z bivšo pač sva še prijatelja in imava nek korekten odnos. Se ne videvava, komunicirava, ampak vsaj z moje strani ni zamer. Glede njene kolegice pa, če obstaja možnost, oziroma neko upanje...
Enostavno vem, da je ona tista "TAPRAVA", in kot je že zgoraj omenjeno...nimam kej izgubit. Lahko pa si polepšam žvljenje z eno tako super osebo ob sebi.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 08. Nov. 2010 19:37

Vse gledaš tko črno-belo: she's the one, my life's complete pa niti v zvezi še nista .... ?! Si mogoče pomislil, da ona ni enakih misli? Pol bo pa spet ena cmerava tema odprta tle ..... A veš, ni dost, da je ona tebi taprava, tut ona more dat kak feedback. Probi pa boš vidu. Pa tole tapravarstvo bi jaz na tvojem mestu mal z rezervo jemala.
As your lover describes you, so you are.
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čarodejka » 08. Nov. 2010 20:39

Ojoj ojoj :D jaz sem tako opredeljevala pri 13ih ko sem bila nesmrtno zaljubljena v Davida Duchovnyja; he's the one. Da pa tako opredeli moški osebek take starosti neko dekle, ki je niti ne pozna niti mu ona ne daje nekih znakov nazaj, je pa .. čudno. Milo rečeno.

Pa tudi, bivšina najboljša prijateljica - lej, če sta res najboljši prijateljici, se te ne bo dotaknila ;) že zato, ker si bivši od njene prijateljice in to je nenapisano pravilo, da se bivših od prijateljic ne pritikaj. Mene v bistvu do zdej noben ni niti seksualno privlačil.. kot da bi mi bil brat, nekaj v tem smislu. :?
Plus tega ji je tvoja bivša že vse poročala o tebi, je seznanjena z vsem potekom, verjetno je tudi zvedela kakšen si bil v postelji ( :twisted: ) in .. pač, sprijazni se, da ve vse o tebi.

Me pa blazno zanima, če ti jo bo uspelo osvojit oz. če bo šla s teboj na zmenek. Če bo, ni vredna poimenovanja "najboljša prijateljica moje bivše". ;)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Nov. 2010 16:23

Ne diraj lava dok spava! :D

Pust to prijateljico namiru. Onidve, glede na to da sta full frendici, imata cist mozno tudi skupno druzbo in vse....tako da slej kot prej, ce bi ti pristal v vezi s full dobro frendico bivse, bi ona to zvedla in potem bi cist mozno tut onidve se skregali.
Razen seveda ce si full prasec in hoces, da tvoja bivsa zgubi full dobro frendico! Ampak ja no....glede na opisano situacijo ne mores bit lih full ql tip, ki zna normalno razmisljat....ampak gledas samo nase, na svoje potrebe in custva, ne pa na custva ostalih in na to, da bi lahko taka veza prizadela tvojo bivso. Kot da te ni mela ze zadost....ji bos se zdej sranje delu. :D

Bejz stran....kot da ni drugih rib zadost v morju!!! Ne ga srat no. Lih v njeno prijatlco si se zagledu....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]