Kako doma predstaviti fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 02. Nov. 2010 19:20

ok, tole bo mogoce komu mal smesno, ampak men je to najtezji del v zvezi...doma predstavt fanta, pa spoznat njegove. Sicer js njegove poznam ze dva meseca, on pa mojih se ne pozna. situacija je taksna...

zacela sva zelo kmalu po tistem ko sem jaz z bivsim nehala, zato sva se najprej dva meseca skrivala, ker sva sodelavca moj bivsi pa se giblje v istem krogu ljudi. Mava se super, njegove sem spoznala, sta super, pogovarjava se o prihodnosti, skupaj sva 5 mesecev, ampak js ne vem kako naj doma napeljem na to da bi ga rada predstavila. Najprej sta ful sprasvala kaj se dogaja ampak ker nisem nic povedala na zacetku, sta nehala, sicer pa vesta da sva skupaj, ampak ker ne sprasujeta vec nimam nobene iztočnice da napeljem na to debato, sama pa tud nič ne rečeta. pri bivših dveh fantih sta sam rekla da bi ga rada spoznala. Preveč kompliciram, vem... :) rabm samo kkšne vaše izkušnje, kako ste ve predstavle fanta...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Nov. 2010 19:27

ate, pejt h kardiologu na pregled, ker ima moj jebač namen priti k tebi za mojo roko fehtat! :D
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 02. Nov. 2010 19:28

Jaz sem ga do sedaj vedno enostavno pripeljala domov in je bilo v stilu: "Mami, to je Francelj, Francelj, to je moja mami." potem sva šla po svoje ali ostala na čaju, mami me je pa spraševala kar jo je zanimal o njem potem ko je odšel. Sčasoma sta ga že bolje spoznala. Sej če vesta, da sta skupaj, ne bo big deal, ane.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 02. Nov. 2010 19:35

moja logika je nekako takšna.

Če starši ne vejo za tvojega fanta jim ga pač večrat najprej omeniš. te npr vprašajo s kom greš vn in jim rečeš z X. S časoma bi morali ugotviti da se med njima nekaj dogaja. In ko si pač pripravljena ga doma predstavit ga pripelješ domov in rečeš npr mami to je X, X to je mami. Počakaš par minut da si izmenjajo prve besede potem pa greš.
Če do takrat ne dojamejo jim ni pomoči :D
Parkrat še tako narediš, potem pa ga enkrat pripelješ na intervju z domačimi :lol:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 02. Nov. 2010 19:43

Jochie, haha :D ja sj vesta da sva skupej, to ni problem, tud nista neka staromodneža al pa kej...sam fant bi res rad naredu vtis na njiju pa je reku da ga morm najavt, da nau kr ulet k nam dam :) sj zj ga skos omenjam pa itak skos spim pr njemu, pa nvm a zanalš nč ne prašata a kaj fora :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Nov. 2010 19:45

zakaj mora pa na njiju vtis delat? :eek:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 02. Nov. 2010 19:56

ja zakaj pa ne? valda vsak hoče da ga starši od punce/fanta ful dobr sprejmejo...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Nov. 2010 20:08

ampak za to ni treba vtisa glih delat...saj če je tebi všeč je že zaradi tega njim tudi, ali pač ne?:D
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 02. Nov. 2010 20:30

Ni vedno tako.
BabyBlue*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BabyBlue* » 02. Nov. 2010 20:34

Jest sm ga prpelala domov, k jih ni blo doma... Misnla sm pač da jih mal dl časa ne bo, glede na to da naj bi šla v en gledališče al kam ;) ... Ker so pršli prezgodi domov sm ga mogla pač predstavt :)

Z bivšim sva pa dostkrat bla zuni pr autu in je enkrat mami pršla na balkon in rekla, če ga ne mislem nč predstavt :) ... pol sm ga pa mogla predstavt, pelala v kuhno za mizo k atiju in mami in so se mal pogovarjal, itak so več vedl o njem skor k jest takrat glede na to, da je biu z 'okoliških hribov' ;)
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 03. Nov. 2010 15:40

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Nov. 2010 15:59

dobra finta to s filmom :D hehe
Ja, predstaviš ga, normalno pač ko nanese da sta tvoja doma, pripelješ tvojega in ga spoznaš z njimi. Jz sem mojega po malo več kot 1 mesecu predstavila mami, ni bil nič živčen. Ni bilo načrtovano, mama je bila doma in jz sem ga zaradi okoliščin povabila gor. Ati pa ni bil doma, tako da ga je on naknadno spoznal, vem da je bil čist folš mami da ga je ona prva spoznala. :P Pogovor je tekel sproščeno (pri spoznavanju mame), pri ateju je bilo tut kr spročeno, mogoče malo manj :)
Itak ga potem hitro vzamejo za svojega, pač začetki so malo tko, tko, pol pa že gre. Eh, kje so ti časi :wink: Vem da sem vprašala potem mami kako se ji zdi, pa je rekla da OK, samo da sva si vizuelno čisto nasprotje, ampak se je potem že navadila.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Nov. 2010 17:21

kako doma predstaviti fanta?

Prides domov, on s tabo. Mamo in oceta najdes v dnevni sobi in jima reces: ''Rada bi vama nekoga predstavla. Tole je moj fant Joze.'' :D

Lahko se pa seveda prej dogovoris da ga bos pripeljala in predstavla.

Ne vidim problema...
Jst sm svojega zdajsnjega prvic pripeljala domov nekega 8.marca, da je se moji mami in sestri roze kupu. Takoj dubu + tocke... :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 03. Nov. 2010 20:35

kolk pa si stara ti? :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 03. Nov. 2010 21:14

no sj to sprasujem, ker js bi ga rajs prej najavla doma, ker pr nas smo bolj leteči in smo malkrat vsi doma, pa tud mami ni pristaš tega da se folk šeta po naši hiši, more najprej spoznat. Stara sva pa js 22 on 27, sem vedla da se bo slej ko prej pojavlo taksno vprasanje...pa ja mela sm ze prej fante pa jih doma predstavla, ampak pr obeh k sm jih predstavla je blo nekako spontano.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov