Fant in njegova prijateljica... :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Insane.Chich » 31. Okt. 2010 20:19

Živjo.
Se opravičujem če tema že obstaja ampak sm tuk zmedena in vse da sploh ne najdem prave teme za ta moj "problem".
Skratka; že od nekdaj sem ljubosumna toda do neke mere. Nikoli nism fanta omejevala ko je kam hotel it, pogostokrat gre on sam ven s prijatelji in mi ni nikdar na misel prišlo da bi mu težila... Zadnje čase pa opažam da se fant veliko druži s svojo sošolko. Ker sta prijatelja še iz časov ko še nisva bila par mu nisem nikoli težila odkar sva v vezi glede nje. Sedaj pa opažam da jo skoraj vsak dan omenja in skorajda ne mine dan da ne bi govoril kako super je. Saj ga nekako razumem, da sta prijatelja. Tudi verjamem v prijateljstvo med fantom in punco. Toda res mi preseda ta njegova prijateljica. Hoče, da jo spoznam čimprej ker pravi da si me ona želi videti, meni pa sploh ni do tega in je nočem spoznati, ne videti. Me upravičeno skrbi ali sem preveč posesivna?? ^^
Hvala že vnaprej bejbe! <3
Vbistvu Insane.Chick :]
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Okt. 2010 20:22

Zakaj jo ne želiš spoznat? Tako bi najlažje videla, če je slučajno kaj več med njima, ali ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Okt. 2010 20:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Insane.Chich » 31. Okt. 2010 20:32

Hmm... Pa mate prav ja :) Še posebej ta citat Sirove Štručke mi je tuk kul :P Sam js mam nek predsodek o njej da je ne maram... Ampak bom upoštevala nasvete ;)
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 21:03

...
Zadnjič spremenil vrtavka, dne 13. Feb. 2011 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 31. Okt. 2010 21:35

vrtavka napisal/-a:Moj najboljši prijatelj je začel hodit z eno, ki sem mu jo celo jaz predstavila in mu je ženska iz ljubosumja tako glavo sprala glede mene, da ne govoriva več. :(

Kje se najdejo. :nein: Mi je pa čudno, da si je, kot tvoj najboljši prijatelj, pustil sprati možgane in ji verjel vse, kar mu je povedala.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 22:07

...
Zadnjič spremenil vrtavka, dne 13. Feb. 2011 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Okt. 2010 22:27

vrtavka napisal/-a:Kaj naj rečem, upam, da ne bo kr pozabil na najin odnos, ker sva si bla res blizu...

Itak. Ne se slepit. Če bi si bila res tako blizu, kot praviš, te nebi kar skenslal, ko dobil punco.

Mogoče je pa pri tebi videl kaj več kot prijateljico in le zato vzdrževal stik, da se ti približa. Sedaj ima pa punco, pa ne rabi več tebe počasi in s prijateljstvom pecat :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 31. Okt. 2010 22:34

*mala* napisal/-a:Mogoče je pa pri tebi videl kaj več kot prijateljico in le zato vzdrževal stik, da se ti približa. Sedaj ima pa punco, pa ne rabi več tebe počasi in s prijateljstvom pecat

Tole. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 22:45

...
Zadnjič spremenil vrtavka, dne 13. Feb. 2011 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Insane.Chich » 31. Okt. 2010 22:50

No js nism taka :D Mu ne nameram težit glede nje, češ, da je ne sme videvat al kej... Sm če bo pa ženska nekej sumljiva mu bom pa pač rekla kaj mislim... Drgač mam pa tuj js ene par tabolših prjatlov moškega spola. Pa nikdar fantu ne govorim kako so oni kul pa super itd...
Hvala vam vse =)
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 31. Okt. 2010 22:55

Jaz bi jo na tvojem mestu spoznala, šele potem lahko oceniš kakšna dejansko je. Mogoče ni slaba punca in ni razloga za sovraštvo.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 01. Nov. 2010 11:10

Ljubosumna si brez prave podlage. Zdrava pamet narekuje, da partnerju, ki ga varaš, ne greš vsak dan govoriti o osebi, s katero ga varaš. Tko da pomoje pretiravaš.
Sicer pa tudi če obstaja možnost, da se vanjo zaljubi in te pusti zaradi nje - watcha gonna do about it? Ti tega nikakor ne moreš preprečiti, kvečjem se mu lahko še prej zameriš z omejevanjem in sumničavostjo.

Insane.Chich napisal/-a:Hoče, da jo spoznam čimprej ker pravi da si me ona želi videti

Tale želja po spoznavanju je tu ključna. Jaz fantu ne bi šla predstavljat svojega (potencialnega) ljubimca iz čisto praktičnega razloga. Nase in na svoje laganje se lahko zanesem, za drugega pa nikoli ne moreš reči, ali bo in kdaj bo situacijo zajebal.
Tako da daj na stran te svoje čudne pomisleke in pejt z njima na kavo al neki.
Because I can.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Nov. 2010 11:17

Insane.Chich napisal/-a:Drgač mam pa tuj js ene par tabolših prjatlov moškega spola. Pa nikdar fantu ne govorim kako so oni kul pa super itd...

Meni osebno se to zdi bistveno bolj sumljivo.
A ni logično, da se ti nekdo zdi super kul, če je tvoj najboljši prijatelj? Verjetno ne bi bil, če ti ne bi bil všeč. Zakaj potem tega ne moreš fantu povedat?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Nov. 2010 11:32

Kolk nekih problemov samo zato, ker furate neka kao prijateljstva moški-ženska, kar je vedno "škartljivo".

Jaz ženskih prijateljic nimam, ker jih ne rabim.Za moške debate so moški prijatelji in kolegi, ženske debate pa imam s svojo punco in neznankami na cosmo forumu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov