Uničuje mi načrte

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 21. Okt. 2010 17:31

jaz res nevem več kam to pelje in prosim za vaše mnenje oz nasvete, sama vem kaj naredit vendar karkoli naredim ni učinka, torej...
imam starejšo kolegico, ki je karakterno super in tako osebo lahko samo iščeš, ampak večkrat se zgodi da njen karakter preseže meje dobrega in postane nadležna in včasih pretirava prav v vsem in kmalu sem tudi spoznala, da mi sploh "ne dovoli" komunikacije in druženja z nekim tipom
bistvo je, da ta fant mi je všeč, kar sem rabila nekaj časa, da sem to spoznala in bi bila rada z njim. Pa nemorem stopit z njim v kontakt. Kolegica se je začela v zadnjem času dosti družiti z njim in zdej ji je on in njegova družba glavna atrakcija. Naj ne pozabim omenit, da mi je pred kratkim rekla, da mi ne želi slabega, da mi nikoli ne bi naredila slabega in mi bo zmeraj pomagala in želela le najboljše. Od besed pa k dejanjem, ki so čisto drugačna.

midva sva se družila prav veliko še nisva, saj ni časa ali pa je on z omenjeno kolegico oz bolje rečem ona z njim, saj ga skoz kliče po cele dneve, tudi njegove kolege stalno kliče, na čase že prou meji na obsedenost in da mi neprivošči, da bi se midva dobila sama (to se dogaja šele zdej, prej so se slišali samo ko so se srečali in kako rekli)... Vedno je zraven, če ne izve od mene kam grem, izve od njega da prihajam in vedno pride nedolžno zraven in spet je v središču pozornosti. Če kaj rečem, obrne moje besede tako, da jaz izpadem smotana. Midva sva 1x preživela noč skupaj in to takrat ko je bilo še vse super, naslednje dni smo se dosti slišali, pisali,...potem pa je ona z svojimi dejanji dosegla to, da kliče on samo še njo, kjer je ona je žur pravi, ko ga kličem se ne javlja, niti ne pokliče nazaj...raje pokliče njo in se pogovarjata in on njej omeni, da sem ga klicala in kaj se hotela, kje sem in kaj delam.halo?? In tako več ali manj najina komunikacija gre preko nje. Seveda pa njene besede zvenijo drugače, kot moje in spet vse narobe razume. Vsa fora je, da nikakor se nemorem dobit z njim da bi bila sama...razen če bi mogla bit bolj vstrajna in ga večkrat poklicat neglede na vse, bit trmasta. Z njo ne mislim razčiščevat ker bo še hujše in vedela bo da me je s tem čist zje*ala.
Fant mi je všeč, samo počasi imam občutek, da me zajebava, mu nisem več zanimiva oz si je vstvaril neresnično mnenje o meni, saj vse kar izve o meni je preko kolegice. Preko msn-ja mu ne mislim povedat kaj mislim in čutim, ker tam tudi ljudje vse narobe razumejo..ali mislite da bi tako bilo najbolše, ker drugače mi ne uspe vspostavit kontakta iz oči v oči?
Odkar sva bila skupaj in od kar je on njej rekel da je spoštovanja vredna oseba in se ji nekaj zaupal, je ona to vzela na nek čuden način, meni ne jasen, niti nevem kam to pelje. Kaj da mu grem kar na vrata pozvonit? :D malo za šalo...
Zadnjič spremenil Lady_T_Bee, dne 21. Okt. 2010 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Okt. 2010 17:40

Skenslej kolegico. Take osebe res ne rabiš v svojem življenju.

Tale fant- če se bo hotel pogovorit s tabo, te bo poklical in ti to jasno povedal. Tole mencanje je kar neki. Malce na "ignore", pa naj bo on sedaj na potezi. In verjemi, da če mu je kaj do tebe, že ne bo pustil, da kar odideš. Verjetno ti bo še najbolje brez obeh.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 21. Okt. 2010 17:47

Meni se bolj zdi da je tip tisti ki se ne trudi :? . Da dejansko pusti da se ta kolegica šlepa polek, ko sta vidva zmenjena za klepet na štiri oči..

Ne eden ne drug ni vreden sekiranja.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 21. Okt. 2010 18:09

malo preveč je bilo napisano, sem skrajšala vsebino
am on se je na nek način trudil na začetku, vendar je do mene prišel samo preko nje, ker me pozna in tako je lahko z njo prihajal k meni in podobno. Tudi ko sva bila skupaj je kolegico stalno spraševal po meni kaj delam kako sem, tudi ko je bila ona pri meni in jo je klical vedno je tema padla name in itak smo se potem pogovarjal tako preko nje. No potem je začel pisat meni in me klicat sam..je pa res, da sem po tisti noči bila jaz malo ignorantska saj sem bila zmedena ker nisem vedla kam to pelje in sem se kašne zveze kar malo ustrašla. Samo takrat še ni bilo hudo, hudo je postalo potem, ko je ta kolegica stalno se začela utikat vmes in se vtika še zdaj in posledično se je tudi on nekaj uhladil, postal "pameten" in preponosem ker pozna njo...tako je moje mnenje in karkoli rečem, ko si piševa ipd ni več isto, imam občutek kot da težim, kot da se jaz med njiju vmešavam in ne obratno. A ona je super, kot da nič ni, to je njej očitno tako kot vse samoumnevno...ali pa je krivo to ker misli, da mi ni všeč, da ne bi imela nič z njim, ker jaz o svojih občutkih do nega ne govorim njej. čeprav sem menja da ga hoče imet zase, čeprav realno gledano onedva nemorta biti skupaj. in ja učitno je vzor našel v njej...
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 21. Okt. 2010 18:18

Tipa, ki se mora kolegice za krilo držat, da lahko živi ne potrebuješ.Razumem, da ti je všeč in si se zacopala, tudi razumem, da je najbolj frustrirajoče, da se je tako lepo začelo in na tak način pokvarilo ampak, če si hočeš dobro se distanciraj.Slej ko prej bo spoznal kakšna ženska je ta tvoja kolegica, če pa ne bo je pa preneumen zate.
Upam, da se hitro pobereš :roll:
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 21. Okt. 2010 18:18

a s to prijatlco se se pogovorila. pomojm najbolš da se najprej z njo pogovoriš in ji zaupaš svoje občutke, do tega fanta in nasploh, da ti njeno umešavanje pač ne odovarja.Če je vredu bo to sprejela in lahko razumela, Drugače pa bi se jaz zamislla o tej osebi, ki jo mam za kolegico.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Okt. 2010 18:26

Verjetno ona ne vidi kje je problem ker ji ti nisi povedala da ti to predstavlja problem. Njemu je pa ali vseeno da si zraven ali pa si mu ful všeč in je preponosen da bi kaj rekel in se šač dela hladnega...
ne krivi pa kolegice za nekaj kar njej očitno ne predstavlja problema in se ji tudi ne sanja da ga prestavlja tebi.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 21. Okt. 2010 19:11

tak primer mi je pa zelo znan ... po moje ma tvoja "kolegica" tak karakter da mora povsod bit glavna, ker čene trpi njen ego, ki je očitno na napisano zelo visok!

očitno je, da je naredila zelo velik vtis na tega fanta, fant jo pa kliče, ker mu je zabavna in mu paše v njeni družbi, kar pa še ne pomeni, da mu zato ni do tebe... na tvojem mestu bi nekako poskušala pridobit njegovo pozornost.

ob priliki bi mu pa tud povedala, da bi rada, da gresta kdaj sama kam, da bi ga rada bolje spoznala, če se pa kolegica spet zraven vrine, ji pa povej, da naj te pusti sama z njim... če je res dobra priajteljica (kar očitno ni) ti bo ustregla!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Okt. 2010 21:10

mislim, da je tej tvoji kolegici ta fant všeč, in potem malo sabotira vajin odnos. ti si pa tudi sama kriva, ko si se delala nedostopno takrat zunaj na zabavi. predvidevam da si mu bila všeč, pa te je dojel kot neresno punco ki bi se šla igrice. zato se je zdaj raje odločil za kolegico, ki je konec koncev očitno zainteresirana zanj.
moj nasvet: move on. naslednjič pa zgrabi priložnost ko se pojavi
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 21:19

Kolegica, ki ti hodi v zelje, ti čisto nič ne nuca, izloči jo iz svojega življenja.

Pa v bodoče ne špilaj ledene kraljice, ker je kontraproduktivno.

Mislim, da si pri tem tipu izpadla.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Okt. 2010 21:29

ni nujno... sama sem imela podobno situacijo in sem bila že čisto penasta od jeze. po več kot pol leta sta onadva še vedno prijatelja, nikoli nista imela nič in ona se dobiva z drugim. mi je pa postalo jasno ko je zadnjič rekla da ga drži stran od mene ker noče da ga prizadanem ker sama nevem kaj hočem (v prevodu to pomeni da si ga ne zaslužim)... in zdej ko semji priznala da nvem kaj hočem in da mogoče mogoče hočem njega pa se dogovarja za en zelo pomemben večer... :) bomo videli...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Okt. 2010 21:34

^^da ni tle slučajno fora, da ga zdej pa hočeš, ker ga ne moreš imet?
...samo vprašam. :D

Sicer bi se pa strinjala, da je tle kolegica "problem", ker žal si znamo ženske precej nagajat med sabo in bit žleht tkole..ne verjamem, da se ona(kolegica) ne zaveda kaj počne. :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Okt. 2010 11:36

Ta tvoja kolegica je manipulatorka in vrti okoli prsta tako tebe kot njega. Pa pomoje ji je on vsec, in noce, da ga ti dobis zase. Groza od cloveka - sploh, ce ve, da ti je on vsec!!!!

Ti pa....ce hoces da se kaj izcimi iz tega, njega kontaktiraj na MSNju, poklici ga in mu povej da bi se rada dobila z njim (brez nje! Ne stekam namrec, ce ga ti povabis na pijaco bo on prisel sam in bo pol to tvojo kolegico klical da je stabo tam pa tam, pa ce tudi oa pride???? - za koga vraga bi to delal, sej ga nima ona v lasti!!!!!, ali jo po poklical preden se vidva dobita in bo prisla skupaj z njim na pijaco, za katero si se ti z njim dogovarjala?????) Tale tut ni cist gladki, ce tole dela....
...sploh pa da se pusti da nekdo tako manipulira z njim!!

In ce pac ga ne mores na samem dobit na pijaci, mu pac povej preko MSNja. Da ti je vsec. Druge opcije, glede na to da ga na samo ne mores spravit, ker je vedno ona zraven, itak nimas.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Okt. 2010 12:17

Lady_T_Bee napisal/-a: kliče on samo še njo, kjer je ona je žur pravi, ko ga kličem se ne javlja, niti ne pokliče nazaj...raje pokliče njo .

Če bi te hotel poklicati, bi te. Če bi se hotel dobiti samo s tabo, bi kolegici omeil, da se želi dobiti samo s tabo. Zvračaš krivdno na kolegico, ampak ni ona kriva, da se tip ne zanima zate. Face it - popušila si :wink:

Praviš, da se je neki trudil na začetku, preko nje prihajal k tebi...no, potem je dobil in želje, da preko nje pride k tebi več nima.

In ja, težiš mu, on pa ne ve, kako bi se te rešil.... Pojdi stran, iz te moke ne bo kruha, samo smešiš se.

eprav sem menja da ga hoče imet zase, čeprav realno gledano onedva nemorta biti skupaj. in ja učitno je vzor našel v njej...

Tega pa ne razumem.....zakaj ne morta bit skupi? Sorry, sam po brebranem sem dobila občutek, da je onapri njemu številka ena, ti si bila rezervni načrt.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 22. Okt. 2010 12:40

Ajojjj moj nasvet je, da ga ne kličeš, ne nič odmakni se!!! Kar je blo je blo, tega si zamudila. In res ja to špilanje ledene kraljice v večini primerov ne pelje daleč...

Če je ona njemu nek vzor in žur, kot praviš in da jo ti začneš opravljat pred njim te lahko on samo zasovraži. On mora sam spoznat kašna je...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov