Še nikoli res zaljubljena ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 08. Okt. 2010 17:51

hei lepo pozdravljeni vsi na tem forumu :) js sm sicer enkrat že bla prjavljena tuki, ampk sm potem nekak čudežno izginla heh, sploh se nism mogla več prjavt.gor, razlog mi je neznan
pa bom kr odprla novo temo, ..res še nikjer nism zasledila tega problema, .. no če je problem ,. ampk včasih se sprašujem kaj je narobe z mano, ker pri svojih 18 nism bla še nikol zaljublena, mislim sej mi je že bil kdaj kdo všeč na pogled, nism pa občutla teh metuljčkov, da bi na nekoga neprestano misllla ipd. in potem se zmer bedno počutm, ko se pogovarjamo o tej temi, vse so nekm vzhičene, velikokrat zaljubljene in potem se men čudjo kko mi ni noben všeč res pa je d sm dost zbirčna tud glede zunanjosti, pač mi videz dost pomen, da sploh opazm koga ... in ja posledično tut fanta še nism mela heh, pa precej sm sramežliva :oops:
no mene bolj zanima a je še kdo kdaj tko razmišlu, se počutu, ...naj mau o tem steče debata , pa dobri nasveti so pri men vedno dobrodošli :wink:
Zadnjič spremenil Eući*, dne 10. Okt. 2010 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 08. Okt. 2010 18:04

Bodi srečna... ko te bo zadelo te slej ko prej čaka tema 'Kako ga preboleti...' :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Okt. 2010 18:51

Nesanica napisal/-a:Bodi srečna...
My thoughts exactly. :D

Glej tko: tolk manjkrat boš imela zlomljen srček, heh.. Samo ne se sekirat, za vse bo še dovolj časa & priložnosti.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 08. Okt. 2010 19:02

heh, hvala vama :) pa tut drugač sm js tko eno zasanjano bitje, pa razmišlam velik, mogoče celo preveč...
drgač mi je pa zlo ušeč ta forum, velik novga lahko izveš in kkšni komentarji so res zanimivi ..sm upam da bom lahko ostala gor heh, d me ne bojo vn vrgl
:P , ..no naj se tema razvija, pa da še kdo pove kkšne svoje izkušne, js se rada učim in zvem kej novga, sploh pa od ljudi k so že dal neki čez :razz:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Okt. 2010 19:19

Začni hodit ven pa si najdi tipa čimprej, drugače te bo družba vedno bolj izključevala. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 08. Okt. 2010 19:42

no zaenkrat jih je še dost samskih in bolj jamrajo, kako jim kdo ne vrača ljubezni,..nasploh pa me bl skrbi to ker sploh nimam neke potrebe, nism še srečala tazga tipa k bi mi obrnu svet na glavo, da bi se tok zacopala
drugače pa si rada predstavlam ta občutk bližine, topline, velke ljubezni in sem čustven člov zlo , samo nism pa še doživela tega ... upam d me razumete :) in ja mogoče bi mogla več hodt vn, sm k tut energije sploh nimm za to heh, pa mau sm bl sramežliva ...se mi je pa tut zgodil d so me tipi sred ceste ustavlal in prosil za cifro ,.in mam še en problem k sploh ne znam povedat nekomu d mi ni ušeč, oz zlo težko zavrnm koga , to je tut posledica k nism tok navajena tega,..ni izkušn ipd. ok to je že druga tema
no ampk sej vrjamm d se bo tut men obrnl na bolje in d bom našla enga ki me bo osrečil , da bo izpolnu neke moje kriterije in tko ..u sorodno dušico * :oops: * :)
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 08. Okt. 2010 19:44

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Okt. 2010 19:52

teddy_ursa napisal/-a:ga boš že srečala ko ga boš.

Tole je ena večjih floskul, ki se vedno pojavlja v takih temah. Če ne bo sama nič naredila za to, da bi ga srečala, ga tudi ne bo. Princi na belih konjih, ki bi prišli na vrata, ne obstajajo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 08. Okt. 2010 19:59

zaenkrat si lh srečna, da te ne morjo prizadet.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Okt. 2010 20:02

Eući* napisal/-a:nism še srečala tazga tipa k bi mi obrnu svet na glavo, da bi se tok zacopala
Če boš to iskala..you're doomed. :P
Išči raje "ujemanje, harmonijo, spoštovanje, .."

McLarnovc napisal/-a:
teddy_ursa napisal/-a:ga boš že srečala ko ga boš.

Tole je ena večjih floskul, ki se vedno pojavlja v takih temah. Če ne bo sama nič naredila za to, da bi ga srečala, ga tudi ne bo. Princi na belih konjih, ki bi prišli na vrata, ne obstajajo.
Hm. Ampak veš, deluje tole, da "se pač zgodi". Res je mogoče, da če se "aktivno" ne išče, je pač mal dlje suša :D, ampak men se je do zdej vedno tko zgodil, da se je slučajno najdu (trenutno) primeren kandidat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Okt. 2010 21:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 08. Okt. 2010 21:30

Nesmiselno obremenjevanje je: " Zakaj jas nimam, če imajo vsi. Zakaj ne obstaja tip, ki bi me obrnil in bi se vanj zaljubila do nebes in še naprej...".
Kaj ti pa manjka, če tega nimaš :D ?
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 08. Okt. 2010 21:42

V bistvu je veliko več punc takih kot ti in se je res nesmiselno s tem obremenjevat.
Sem imela podobno težavo ampak sem vmes imela par fantov do katerih nisem čutila praktično nič.. Težava je bila v tem da sem preveč pozornosti dajala vizualnemu izgledu - kar si tudi sama rekla da delaš. No pol ko sem to spremenila sem spoznala fanta s katerim se mi ni bilo problema zbližat.
Sicer pa če tak gledam na ti dve obdobji mi je bilo v obeh vredu - kot samska in kot zaljubljena, tako da prav nič ne zamujaš.
Breakfast is my religion! (The Mask)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 08. Okt. 2010 22:52

Res ni treba, da imaš pod nujno fanta. Ko boš srečala pravega boš še toliko bolj vesela.

Je pa podobnih tem že precej, tako pazi, da te ne napade tmis, da si za brisat iz foruma.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 08. Okt. 2010 23:26

ok tuki ne najdm gumbka za citiranje heh
pa sej pri meni ne gre toliko za to da bi mela fanta zatoker bi ga mele druge ..ampk bl se sprašujm u tem smislu,kok je nenavadno, da mi nikol bi bil nuben ful ušeč, tko d je mal tema u drugo smer heh :P
in kot je že ena prej rekla, sm mogoče res preveč zbirčna, ampk še zmer vrjamm d lahko dobiš en skupek lastnosti, ki ti ugajajo....
in vrjetn res tut ni tok velke želje pr men, všeč mi je ta občutek povezanosti in use to, samo pomoje tut prpravlena nism tok, da bi iskala
to je res zanimiv kok se eni hitr odzivajo, k vidm kkšne sošolkice, medtem, ko js skor nč..ampk sm drgač družabna oseba, rada ful govorim ..zgleda sm na tem področju neki še ne štima heh
drgač pa hvala usm, ki odgovarjate :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov