Poljubljanje kot znak ljubezni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Sep. 2010 20:21

Zanima me kako gledate na poljubljanje? Se poljubljate z vsakim in ali se vam zdi poljub skoraj bolj intimna zadeva od seksa? Ali morajo biti za poljubljanje vpletena čustva?

Sama se s poljubljanjem nikoli nisem posebej obremenjevala, dokler nisem ugoovila sedaj pr tipu ki mi je všeč da je precej hladen glede tega - kar je zame čisto nekaj novega saj sem navajena da me moški nenehno objema in poljublja. Če ga jaz poljubljam se odzove vendar precej hladno, on me poljubi vedno ko se dobiva in razideva in uživa ko ga cartam in nima nič proti če ga poljubljam - ampak on mene ne preveč.

Ni problem v tem da ga ne bi privlačila - poznava se že tako dolgo in vedno ko ga pokličem si vzame čas zame in če mu rečem da pride do mene bo prišel. Prej sva imela razmerje, potem se zapletla z nekom drugim, sedaj sem z tem drugim že (skoraj) končala in sem se nazaj zapletla s tem prvim tipom. Ampak ko sva se spoznala je bil drugačen kot sedaj - več je bilo telesnega medtem ko o privat zadevah se nisva pogovarjala. Sedaj je obratno - seks je še vedno odličen, pogovor je precej bolj oseben, ampak nežnosti je pa ful manj.... Zakaj?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Sep. 2010 21:51

jaz ne razumem točno kakšno poljubljanje imaš v mislih.
ker si nekako ne predstavljam da le ti njega poljubljaš, on pa tebe ne. torej gre za poljube ne vem, po telesu, vratu? ljubkovanje med sexom?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Sep. 2010 21:57

po seksu poljubljanje po telesu definitivno. Ampak nasplošno govorim o poljubu na ustnice. Predvsem če se poljubljaš (ok ti si v srečni zvezi tako da ne velja :D ) tudi če nisi zaljubljena?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 29. Sep. 2010 22:12

Ja, sem se. Ne nasedam trikom iz "Pretty woman" :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Sep. 2010 0:26

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Sep. 2010 6:41

Enako, tudi meni je poljubljanje intimnejše od seksa.

Nesanica, spravi se v resno zvezo, pa te bo tip kuševal, kolk boš hotela.Od raznih avanturistov pač ne moreš pričakovati, da te bodo navdušeno poljubljali.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Sep. 2010 7:01

sediš na dveh stolih in pričakuješ, da se bo obnašal kot da si the one and only for him?
come on no...

ljudje imamo večje in manjše potrebe po stiskanju lubčkanju seksanju itd ampak kukr ugotavljam iz izkušenj, se da marsikoga ''vzgojit'' oziroma skombinirat potrebe tako, da je obema kul. ampak za to rabiš neke temelje, en pošten iskren simpatičen odnos, za začetek

sem se lubčkala tud brez čustev, prav tako seksala... blo mi je kul, ampak bila sem pod dozo... kakorkoli obrnem, mi ni lepšega kot to, da sem intimna z nekom, ki mi res nekaj pomeni
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Sep. 2010 11:17

Jz pa ne razumem tega mišljenja "poljubljanje je intimnejše kot sex".. :?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Sep. 2010 12:09

^ Enako. Zame je pač rinjenje jezika v moja usta manj intimno kot rinjenje določenih moških organov v moje druge odprtine ali pa taista usta.
Kakšni moški pa mogoče dojemajo to lih obratno? :gruebel:

Poljubljanje bi označila kot bolj čustveno zadevo. Če tipa nimam rada, bom z njim mogoče seksala, poljubljala pa ne tako veliko, kot če bi čutila do njega kaj več. Pa še to ne iz čustvenih vzgibov, ampak samo za rajc.
Because I can.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 30. Sep. 2010 14:19

purple_rain napisal/-a:Jz pa ne razumem tega mišljenja "poljubljanje je intimnejše kot sex".. :?

ditto..

jaz sem se v srednji (pre)pogosto žvalila z nekom (drugim) :oops: (jah je*i ga, zdaj nisem ravno ponosna na to, ampak takrat je blo pač tak) pa nisem bla niti približno zaljubljena, pač mi je bil kjut tipček (itak jih sploh poznala nisem, razen po imenu (again :oops: )) no kakorkoli, niti na misel mi ni prišlo, da bi se s kerim dol dajala..enako ne pride v poštev, da bi s kom seksala pa se nebi poljubljala
Houd de wereld tegen
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Sep. 2010 14:31

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Sep. 2010 14:51

Horus napisal/-a:Jah men osebno je sex manj intimen zato, ker ne sexam iz racionalne želje ampak zato, ker sem horny, po drugi strani pa se za kušvanje (as in makeout session, ne sam kak lupček tu pa tam obviously) moram racionalno odločit, saj me noben nagon ne žene v to.

Smo že trije, tudi zame je poljubljanje bolj intimno kot seks. Zato mi je bilo zelo do tega, da bi prvi poljub doživel s punco, do katere bi zares nekaj čutil.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Sep. 2010 14:55

^^ :lol: :lol: :lol:

verjamem, da boš takoj začutil nekaj, ko boš srečal žensko, ki ti bo hotela dati lupčka... :D

če bi ti pa dala pa še noge narazen, bi pa to bil prav gotovo vrhunec tvojega življenja! :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Sep. 2010 15:02

Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 30. Sep. 2010 15:15

meni se zdi poljubljanje veliko bolj čustveno zapleteno , kot pa sex. kaj imaš od tega če se z nekom poljubljaš ki ga nimaš rad ? ;) ni tako zanimivo. pa poglej kaj lahko imaš od tega če z nekom ki ti ne pomeni nekaj waw sexaš :twisted:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov