Začetek zveze

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 22. Sep. 2010 15:28

že 5 dni hodim s tipom, ki mi je bil zmeraj ušeč. že kar nekaj časa pač. dela v trgovini, kamor jaz zmeraj hodim. in zmeraj ko sem šla, sem šla k njemu. pol pa sem izvedela od kolegica, da ga en njen kolega pozna. tako je on zrihtal ''naključen'' drink, kjer dela ta kolegica. ona dva sta prišla, ko je ona končala delat, tako da sva se pol usedle poleg njih. ta kolega me je predstavil mojemu zdajšnjemu itd... ko smo malo spili sva se začela ful pogovarjat itd. rekel je da sem mu bila zmeraj ušeč in da se me je zapomnil iz trgovine(to je en velik trgovski center). postalo je kar pozno, ostala sva samo še midva in šla na sprehod. nekaj časa sva sam hodla in se pogovarjala, potem pa mi je dal ljubčka. jaz sem bila valda uno uau ker je pač moj sanjski tip. hodla sva do avta objeta itd. naslednji dan ko sva se dobila pa me je prašal če bi kao bla z njim, ker njemu sem ful ušeč in bi rad bil z mano. vse je je kul in to, sam ker je meni reku da še nikoli ni imel resne punce. zato se mi zdi tok zadržan. al pa je pač tak človek ne vem. star je 23, jaz sem 21. vse štima, pogrešam ga valda, rada bi ga šla zdaj obiskat zdaj ko dela, ampak nočem izpast preveč da ga un...nevem. hočm mu pustit nekak dihat, da si ne bo mislu, da ga hočem skoz vidit. je pa res, moj ''idealni'' tip. non stop mi govori da sm njegova itd... al se vam zdi vse skup prehitro pocukrano itd?
LP:)
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Sep. 2010 16:25

zakaj ne bi komplicirali če lahko, a ne :lol:
v tvojem postu v bistvu nikjer nisem zasledila problema. če si srečna z njim in ti stvari ustrezajo, potem sploh ni pomembno ali se NAM zdi da je preveč pocukrano oz prehitro.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Sep. 2010 16:26

Joj malo mi je smešno, da pišeš da je idealni tip in da vama vse štima...sta pa skupaj šele 5 dni. :D

Ja drugače se to meni zdi še vse ful prehitro. Še posebej iz tvoje strani, ko pišeš da ga ful pogrešaš in da bi ga šla najrajš kr na šiht obiskat... Mam občutek, da nimaš kaj drugega za počet in da potem samo na njega misliš. Zaposli se s čim, pa prepusti se toku! Sta šele začela z zvezo, sm se lahko res kmalu zgodi, da jo bosta končala, če ga boš preveč utesnjevala.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2010 16:30

^^ Se strinjam. Najd si še kak hobi kot le njega :D
+ njegovo govorjenje, da si njegova, bi mene po 5ih dneh motilo.

Ampak ne kompliciraj preveč in kamor pelje, pač pelje... (pa tud če se na koncu izkaže da nikamor, se vseeno splača probat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Sep. 2010 16:33

Ni mi jasn, kaj tle ne štima..če se mata fajn, se pač mejta fajn še naprej :D; pa kar bo, bo.

Aja, pa get a hobby, itak. :P
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Sep. 2010 16:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 22. Sep. 2010 17:07

ne razumem v čem je tukaj problem. koliko časa se pa v teh 5 dneh že nista vidla?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Sep. 2010 17:59

Jaz tu ne vidim nobeenga problema, otroci pa res čisto vse zakomplicirate.Začopati ga.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 22. Sep. 2010 19:32

mi smo se v 3. razredu spraševali "a bi hodla z mano" :lol:
Ja, vse skupaj je prehitro in pocukrano.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Sep. 2010 20:37

Pusti stvari tečt..vse je vredu..Že da mogoče gre prehitro in pocukrano ampak..zakaj je to slabo? Slabo bo, ko boš opazila znake posesivnosti al pa kaj..pač dečku si očitno res všeč, ni še imel resne zveze..pač je mal vesel, i guess. Nič slabega v tem(še). Tko da, ne komplicirej in..go with the flow. Pa ne odpiraj butastih tem več, ker to je butasta tema, ker ni nič narobe in sta skupaj PET DNI. :P prosm, ne kompliciri in bod zadovoljna!

lovefrance, nekateri mamo raje to razčiščeno, je najbolj smotano, da si nisi na čistem, če si z nekom al nisi, če sta v zvezi ali ne...tko da to, da jo je vprašal, če bi bila z njim se meni zdi lepo in popolnoma ustrezno.
It was forever..but it didnt last long..
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 22. Sep. 2010 21:45

A veš, da ne vem zakaj si to objavila? Kje je problem. Sploh pa mi je smešen stavek, da hodita že 5 dni.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 23. Sep. 2010 0:34

ni čist nič narobe in nbenga problema:) moje vprašanje je blo če je blo prehitro da sva šla v zvezo po parih dneh.
i need inspiration, not just another negotiation.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 23. Sep. 2010 0:48

Kakšno zvezo?

To še ni zveza, po nekaj dneh. To se vidva med sabo nekaj hecata. Bosta čez čas videla, ali je tu kakšna zveza.

Ni pa nič narobe s tem, kar počneta. Imejta se fajn. Pa kaj?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Sep. 2010 1:36

^^:gut:
neznankan napisal/-a:Sploh pa mi je smešen stavek, da hodita že 5 dni.
Zakaj smešen? Nekje je treba začet, ane. ;)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 23. Sep. 2010 6:32

adrianca* napisal/-a:ni čist nič narobe in nbenga problema:) moje vprašanje je blo če je blo prehitro da sva šla v zvezo po parih dneh.

A tebe muči beseda zveza. Po 5 dneh je teško rečt, da sta v zvezi. Na začetku se bosta pač spoznavala. Čim manj razmišljaj in bodi kar si. To, da kolebaš, al bi ga šla pogledat al ne, se mi zdi bedno... Če ga hočeš vidt ga pojdi pogledat. Da mu hočeš pustit svobodo po 5 dne je pa totalno neumna izjava. Če bi on hotel imet svobodo nebi "bil s tabo". Mlo manj razmišljaj in bodi spontana. Pri 21 letih bi se pa lahko malo bolj kot ženska obnašal in ne kot neka mala boga punčka...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov