Fantova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- teejaramone
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2010
Mene pa zanima kako bi se ve punce počutile v taki situaciji?
Meni se je zgodila zelo neprijetna stvar v zvezi s fantovo bivšo. Bila sta ''prijatelja'' še po končani zvezi in ko sva midva začela sta bila narazen že ene 2 leti. Ko sem zvedela da je njegova bivša sem bila še vedno prijazna do nje jo pozdravila če sva se srečali itd.. potem pa se je karnaenkrat ko sva sla ven začela obešati po njem (šlatala ga je po nogah zelo blizu njegovega organa, ga objemala, mu šepetala v uho, ga skušala poljubiti itd čeprav sem jaz sedela zraven..) in to se ni zgodilo enkrat ampak kar ene štirikrat in takrat sem znorela.. rekel je da je ne mara da ima rad mene in da ne ve kaj ji je da ni vedno taka itd.. in takrat ji je zgleda povedal da to ni prav da naj neha in takrat mu je pa začela pisat kakšna sem jaz da sem ljubosumna da ona hoče njemu samo dobro in to je da me pusti itd.. in zaradi tega sva se tudi skregala ker jaz nisem popustila in sem želela končati zadevo on pa ni oseba ki bi se kregala in ni hotel nič rečti samo ni ji odpisoval na smse itd. od tega je že 9 mesecev pa mu ženska še vedno piše..on mi je sicer rekel da mu ne ampak ravno včeraj sem držala v roki njegov telefon ko je dobil sms od nje.. seveda sva se skregala in on je rekel da mi ni povedal ker ni hotel da se sekiram in da ji ne odpiše da nima stikov z njo in tako naprej..potem pa sem ga vprašala če ji je odpisal pa je rekel da ne.. prašala sem ga še če me ima rad pa se je zjokal in rekel da mu pomenim vse na svetu.. Torej..kako bi se vi počutile ob tem? Da bi bivša zapeljevala vašega fanta na takle način? Je moje ravnanje in jeza upravičena??
Meni se je zgodila zelo neprijetna stvar v zvezi s fantovo bivšo. Bila sta ''prijatelja'' še po končani zvezi in ko sva midva začela sta bila narazen že ene 2 leti. Ko sem zvedela da je njegova bivša sem bila še vedno prijazna do nje jo pozdravila če sva se srečali itd.. potem pa se je karnaenkrat ko sva sla ven začela obešati po njem (šlatala ga je po nogah zelo blizu njegovega organa, ga objemala, mu šepetala v uho, ga skušala poljubiti itd čeprav sem jaz sedela zraven..) in to se ni zgodilo enkrat ampak kar ene štirikrat in takrat sem znorela.. rekel je da je ne mara da ima rad mene in da ne ve kaj ji je da ni vedno taka itd.. in takrat ji je zgleda povedal da to ni prav da naj neha in takrat mu je pa začela pisat kakšna sem jaz da sem ljubosumna da ona hoče njemu samo dobro in to je da me pusti itd.. in zaradi tega sva se tudi skregala ker jaz nisem popustila in sem želela končati zadevo on pa ni oseba ki bi se kregala in ni hotel nič rečti samo ni ji odpisoval na smse itd. od tega je že 9 mesecev pa mu ženska še vedno piše..on mi je sicer rekel da mu ne ampak ravno včeraj sem držala v roki njegov telefon ko je dobil sms od nje.. seveda sva se skregala in on je rekel da mi ni povedal ker ni hotel da se sekiram in da ji ne odpiše da nima stikov z njo in tako naprej..potem pa sem ga vprašala če ji je odpisal pa je rekel da ne.. prašala sem ga še če me ima rad pa se je zjokal in rekel da mu pomenim vse na svetu.. Torej..kako bi se vi počutile ob tem? Da bi bivša zapeljevala vašega fanta na takle način? Je moje ravnanje in jeza upravičena??
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kaj pa ti veš kaj se tle v resnici dogaja. mogoče se še vedno dol dajeta. a ta njegova bivša nima kakega novega tipa?
jaz mislim, da ni možno da je ženska taka psihopatka, da bi mu 9 mesecev pisala mesiče, če ji on ne bi odgovarjal. halo? seveda ji odgovarja. mogoče se tud dobivata.
zdej glede na to kaj pišeš v eni drugi temi... bi jaz rekla, da še vedno hodi k tej bivši kavsat, ker mu ga z veseljem povleče in mu da tud v rit.
njej pa tud paše za ego, da je bivši pr tebi delno nezadovoljen in še vedno hodi k njej.
jaz mislim, da ni možno da je ženska taka psihopatka, da bi mu 9 mesecev pisala mesiče, če ji on ne bi odgovarjal. halo? seveda ji odgovarja. mogoče se tud dobivata.
zdej glede na to kaj pišeš v eni drugi temi... bi jaz rekla, da še vedno hodi k tej bivši kavsat, ker mu ga z veseljem povleče in mu da tud v rit.
njej pa tud paše za ego, da je bivši pr tebi delno nezadovoljen in še vedno hodi k njej.
- Latika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
Glede na napisano sta možna dva scenarija. Prvi je ta, da je njegova bivša pravi mali psihopat, če mu po tolikem času še vedno piše, od njega pa ni nobenega znaka življenja. Drugi (bolj verjeten) pa je ta, da ji on odpisuje, zaradi česar mu ona (logično) ne bo dala miru, razen ko/če si bo našla drugega.
Če bi se moj družil z bivšo, bi mu povedala, da tega ne toleriram. Zakaj? Zato, ker je bivša z razlogom. Jaz z bivšim komuniciram samo do te mere, da ga pozdravim in rečeva kakšno besedo ali dve in tukaj se zadeva konča.
Ne ignorirava se kot otroka, ker sva zaključila na dostojanstven način, nimam pa želje, da bi z njim prijateljevala, ker imam v ta namen fanta in prijateljico.
Isto pričakujem tudi od mojega, zato imava te zadeve razščiščene. Da pa bi si bivša poleg tega še dovolila siliti tja, kjer ji več ni mesto... na licu mesta bi ji pomagala osvežiti spomin, da je dečko, po katerem steguje roke, zdaj moj in da naj umakne kremplje z njega. Itak pa se že od fanta pričakuje, da ji da vedeti kje so meje. In če on nima jajc (ali pa želje) bivši pokazat, da ima zdaj tebe, potem bi mu na tvojem mestu rekla srečno Kekec. 
Če bi se moj družil z bivšo, bi mu povedala, da tega ne toleriram. Zakaj? Zato, ker je bivša z razlogom. Jaz z bivšim komuniciram samo do te mere, da ga pozdravim in rečeva kakšno besedo ali dve in tukaj se zadeva konča.

-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Tale bivša je en psiho, tvoj tip pa zgleda da tudi ne zna ravno postavit mej.
EDIT: Samo dodajam, da če bi se bivši obešal na tak način po meni, bi zagotovo poskrbela, da bi mu tisti trenutek jasno, glasno in odločno razložila, da je ljupčkanje in dotikanje zgornjega dela mojih nog rezervirano izključno za mojega tipa. A je ta tvoj sploh kej trznu in ji kej reku?
EDIT: Samo dodajam, da če bi se bivši obešal na tak način po meni, bi zagotovo poskrbela, da bi mu tisti trenutek jasno, glasno in odločno razložila, da je ljupčkanje in dotikanje zgornjega dela mojih nog rezervirano izključno za mojega tipa. A je ta tvoj sploh kej trznu in ji kej reku?
- teejaramone
- Sramežljivka
tkrt k se je to zgodil je pač reku d nj neha an. In pol kasnej ji je še reku da nj mu neha pisat. Ampk tkrt k se je to zgodil je bla mal pod vplivom alkohola ampk to ne opravičuje njenega dejanja. Drgač je mjčken čudna, poznam kr neki folka k njo pozna in noben nima ravno lepga mnenja o njej, je pa res tud da se je dala dol z vsemi njegovimi ( od mojga fanta) prjatli s parimi tud hodila za ene 14 dni uglavnem js sm mnenja da nima lih vse pošlihtan v glavi. Kokr pa js mojga fanta poznam je pač tak da vsem hoče dobr in zarad tega PREvečkrat nasrka in jih dobi po hrbtu. Ker hoče vsem ustrežt ga vsi izkoriščajo, je zlo prjazna oseba k noče bit z nobenmu skregan (no sj noben noče bit) pa zanj so vsi drugi na prvem mestu pol delč okol spet drugi pol neki časa nč pol pa šele on.. dobesedno tak je.. predobr če mene vprašate in to je ena dobra lastnost k je pa obenem tud precej slaba. Jst vrjamem da vara me ne ker ga predobr poznam una 'krava' je pa dobesedno zmožna mu še vedno pisat ker zgleda ne prenese da se je odloču zame in ne zanjo al kako? No sj pravm...mjčken je čudna..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ti tamala pa si naivna. kolk si sploh stara?
kolk časa sta skupaj da misliš da ga tako dobro poznaš?
ajej punče, če misliš da je vse tako lepo in čisto, je škoda sploh da ti poskušamo prikazat resnico.
kolk časa sta skupaj da misliš da ga tako dobro poznaš?
ajej punče, če misliš da je vse tako lepo in čisto, je škoda sploh da ti poskušamo prikazat resnico.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
In kaj je sploh namen te teme? Kaj hočeš od nas?
Itak si že sprejela situacijo tako kot je, če ji fant noče zabičat, naj mu da mir, ne moreš nič spremenit. Dvomim, da mu ona kar piše in piše, on ji pa nikoli ne odpiše. Po tolikem času bi še največja trapa odnehala
Itak si že sprejela situacijo tako kot je, če ji fant noče zabičat, naj mu da mir, ne moreš nič spremenit. Dvomim, da mu ona kar piše in piše, on ji pa nikoli ne odpiše. Po tolikem času bi še največja trapa odnehala

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- teejaramone
- Sramežljivka
stara sm 25 skp sva pa 5 let.. tko da tle neki že je an..
glede seksa v rit sm pozabla prej..k sm mu prvič omenla to je reku d mu je nagravžn tko da zarad tega tja nebi hodu..sam dobr to nima veze tle..
ne vem no sj ni fora u tem a ji je ksn sms napisu al ne.. zanima me sam kk bi vi ravnale pa kakš je vš odnos do tega če mate kšn podobn problem al pa kr kol..nč nočm od vs..sam pač tema za pogovor an..
glede seksa v rit sm pozabla prej..k sm mu prvič omenla to je reku d mu je nagravžn tko da zarad tega tja nebi hodu..sam dobr to nima veze tle..
ne vem no sj ni fora u tem a ji je ksn sms napisu al ne.. zanima me sam kk bi vi ravnale pa kakš je vš odnos do tega če mate kšn podobn problem al pa kr kol..nč nočm od vs..sam pač tema za pogovor an..
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Pet ler sta skupaj in 9 mesecev ti nekaj prikriva?
Zakaj pa te podžge sploh bivša, če sta 5 let že skupaj? In onedva sta bila pred sedmimi leti skupaj, veš kako dolgo je to že nazaj..
Moje izkušnje z bivšo:
Še nekaj časa je "malo" probavala. In "frendice" od tipa so mu govorile naj gre gledat njene fotke na netu, ker je tolk hot, sexy, da si ne bo mogel pomagati (ko sva bila že skupaj). Kmalu je šla ex še delati, tam kjer je on delal, da bosta skupaj delala (na isto izmeno).
Zamenjal je izmeno, par mesecev po tistem sva šla skupaj k njemu v službo, ko ni delal in od takrat naprej ga ni niti pozdravla (več kot 1.5 let) do dveh mesecev nazaj, ko ga je klicala na telefon. Kaj čem..bivša kot bivša, normalne še nisem srečala
Zakaj pa te podžge sploh bivša, če sta 5 let že skupaj? In onedva sta bila pred sedmimi leti skupaj, veš kako dolgo je to že nazaj..
Moje izkušnje z bivšo:
Še nekaj časa je "malo" probavala. In "frendice" od tipa so mu govorile naj gre gledat njene fotke na netu, ker je tolk hot, sexy, da si ne bo mogel pomagati (ko sva bila že skupaj). Kmalu je šla ex še delati, tam kjer je on delal, da bosta skupaj delala (na isto izmeno).
Zamenjal je izmeno, par mesecev po tistem sva šla skupaj k njemu v službo, ko ni delal in od takrat naprej ga ni niti pozdravla (več kot 1.5 let) do dveh mesecev nazaj, ko ga je klicala na telefon. Kaj čem..bivša kot bivša, normalne še nisem srečala

A goal without a plan is just a wish.
- teejaramone
- Sramežljivka
zarad nje se zdj sekiram ker je blo prej skos vse uredu zdj je pa začela probleme delat.. k ga je hotla šlatat je reku da nj neha pa jo odrinu stran ni nč godrnjal zraven.. ne bom ga zdj branla k ni prov da me ni upoštevov ampk kaj čem.. če ne bo drgač bom pa pač mogla bit mal bl odločna.. ker js nism nikol težila če se je s kero bivšo pogovarju ker me ni motil ona me je pa res zmotla..in niti ne vrjamem da ji ni pisov sam vrjamem pa da me ni prevarov. niti ne bi bla jezna če bi reku ja odpisu sm ji ampk tko je pa govoru da ji ni..
če ne bo temu naredu konca bom pa pač mogla jst.
če ne bo temu naredu konca bom pa pač mogla jst.
- teejaramone
- Sramežljivka
to je res... sam kk nj bi pa js ali on vedla da bo tolkmu casu začela take scene izvajat? ker to se ni začel takoj ko sva midva začela hodt..ampk šele letos okoli novega leta..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]