Čudna situacija

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

malejuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a malejuska » 28. Avg. 2010 19:05

Pozdravljeni!

Imam problem, ki me tako močno žre da GROZA :eek: ...Upam, da boste vi imeli odgvore, če jih že jaz nimam.... :roll:
In sicer s fantom sva skupj 8 mesecev....že od začetka nima časa zame ( služba in vse drugo)....zdi se mi kot da sem na zadnjem mestu ( kar pomoje sem )...sicer mi vedno govori kako me ima rad in vse drugo :lol: ...

In kako to zgleda?
- vidiva se 1x- 2x na tedn..zvčer do zjutraj ( ponavadi 7h ,8h zjutaj)
- če sem jaz pri njem, sva večino časa na pijčaki z njegovimi prjatlčki :x doooh !
. če je on pri meni ga kličejo....
- ko se hočem o nečem pogovorit je takoj užaljen..tako da sploh pogovora nemorem nadaljevat
- kritike sploh ne sprejme...
- za malo časa mi reče...da on ne more pomagat
- će jočem zarad nejga...je on užaljen..torej sama sebe tolažim...
In to se oač ponavlja...in jaz res več nevem kaj naj...zdi se mi da sem predolgo časa sama sebe preičevala da mi je tko čist kuuuul in da je vse v najlepšem redu...pa temu le ni tako...nisem več srečna, da sem kot tista zadnja smet....
:cry:

Kaj vi mislite? Kaj naj naredim?

Hvala vam že vnaprej :)
Življenje je risanje, brez radiranja.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Avg. 2010 19:09

Naštela si nekej stvari..da bi ti pa neko konkretno mnenje povedala pa bi rabla mal več..as in : zakaj se vidita samo zvečer do jutra(če sm prov razumela, tud čudno pišeš)? zakaj mu pustiš, da se igra užaljenega ob pogovoru in pogoltneš zadevo? Npr. kake kritike ne sprejme? Zakaj ne more on pomagat, da se vidita samo dvakrat tedensko? Kako daleč živita? Je zaposlen, študent? Koliko časa preživi s prijatelji? Povej kak primer, zakaj jočeš zaradi njega?
It was forever..but it didnt last long..
malejuska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malejuska » 28. Avg. 2010 19:15

..Evelyn.. napisal/-a:Naštela si nekej stvari..da bi ti pa neko konkretno mnenje povedala pa bi rabla mal več..as in : zakaj se vidita samo zvečer do jutra(če sm prov razumela, tud čudno pišeš)? zakaj mu pustiš, da se igra užaljenega ob pogovoru in pogoltneš zadevo? Npr. kake kritike ne sprejme? Zakaj ne more on pomagat, da se vidita samo dvakrat tedensko? Kako daleč živita? Je zaposlen, študent? Koliko časa preživi s prijatelji? Povej kak primer, zakaj jočeš zaradi njega?

Se opravičujem zaradi čudnega pisanja ...

Zakaj se vidiva zvečer pa do naslednjega jutra? Dobro vprašanje, še sama pravzaprav nevem ( baje dela in je s svojimi prijatli ).

Zkaj se mu pustim? Najverjetnje zaradi tega ker se mi neda kregat, res nimam energije za to. Užaljen je naprimer , če mu rečem glej to ni prav, da vedno vse v vodo pade v zadnjem trenutku...ni mi všeč da ne govoriš veliko z mano ... :roll:

Videt se baje nemorma ker dela cel dan in še 70 km narazn sva doma. Je zaposlen. S prijatleji preživi pomoje vsaj 3 ure na dan ( nevem ...točno ker mi ne pove..jaz pa tud ne želim biti preveč vsiljiva).
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 19:41

malejuska napisal/-a:nisem več srečna

tole je zadosten razlog za velik alarm da je potrebno nekaj v zvezi spremenit. in če se stvari ne spremenijo tako, da boš spet srečna, potem odidi.

edit: fant se s tabo o problemih sploh ne pogovarja ampak je užaljen. kar je še huje, sploh se ne pogovarja s tabo. skupaj očitno samo spita. dovolj bo, da mu poveš, da nisi srečna in kako bi moralo biti da boš spet. če ne bo zainteresiran za reševanje, odidi.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Avg. 2010 20:01

že od začetka nima časa zate, ene resne stvari se ne da z njim zmenit in niti ne pokaže interesa da bi bilo kaj drugače...kaj sta vidva sploh počela skupaj 8 mesecev? lej, tip je tak kot je in se očitno ne bo spremenil, če nisi srečna, ga pusti. tudi jaz ne bi bla srečna v taki zvezi, kjer samo 2x na teden prespiš skupaj, ampak kaj si pa mislila - da se bo čez noč spremenil v popolnega fanta?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
malejuska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malejuska » 28. Avg. 2010 20:07

rinca napisal/-a:že od začetka nima časa zate, ene resne stvari se ne da z njim zmenit in niti ne pokaže interesa da bi bilo kaj drugače...kaj sta vidva sploh počela skupaj 8 mesecev? lej, tip je tak kot je in se očitno ne bo spremenil, če nisi srečna, ga pusti. tudi jaz ne bi bla srečna v taki zvezi, kjer samo 2x na teden prespiš skupaj, ampak kaj si pa mislila - da se bo čez noč spremenil v popolnega fanta?

Kaj sma delala? Spala se in se gledala ...to je vse...Včasih se res vprašam kaj je narobe z mano , da tolko časa vztrajam pa se prilagajam drugim.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Avg. 2010 20:11

tako kot opisuješ je tip res totalen poden, ampak za teh 8 mesecev si si pa bolj kot ne sama kriva...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
malejuska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malejuska » 28. Avg. 2010 20:13

Se zavadem tega , da bi lahko prej kaj ukrenla...ne pa kot kakšen cucek :( sHiiiit
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Avg. 2010 20:37

malejuska napisal/-a:nisem več srečna /.../ res nimam energije za to
Ni ti potrebno več se matrat v tej/taki zvezi (sploh če on tako zelo očitno kaže pomanjkanje interesa za vaju)..jz bi na tvojem mestu šla.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Avg. 2010 21:25

Torej edino kar sta skupaj sta dve noči na teden? On pri tebi ali ti pri njemu? Koliko sta stara? Koliko časa je v službi? Kaj pa ti ali hodiš v šolo ali v službo?
Nivea
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 29. Avg. 2010 12:25

malejuska napisal/-a:nisem več srečna

Prideš, daš roko :" Me veseli, da sva se spoznala. Želim lep dan še naprej. Bye." Se obrneš in greš.

Sama sebi si dala odgovor...
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 29. Avg. 2010 12:38

ti si se verjetno zaljubila in bo rada resno zvezo, on pa zgleda, da hoče samo neko kao zvezo (bolj avanturco kot kaj drugega, nič resnega). tip ni zrel za kaj takega (in niti za normalen pogovor, kot zgleda) in raje pohajkuje okoli s svojimi frendi. če v taki "zvezi" nisi srečna, ga raje pusti in si dobi takega, ki bo res hotel zvezo v pravem pomenu besede in ti namenjal pozornost, ki si jo zaslužiš :wink:
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 29. Avg. 2010 13:55

Problem ni v času, glede na to, da za frende ima pa čas. Očitno mu oni pomenijo več kot ti. Sicer mi je logično, da se jim povsem ne bo odpovedal zaradi tebe. Ampak če nisi srečna nima smisla, da vstrajaš. Biti v vezi, ki te ne osrečuje je brez veze.
Uporabniški avatar
diablo_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a diablo_girl » 29. Avg. 2010 15:09

draga malejuska,

naj ti povem, da sem sama v POPOLNOMA enaki situaciji. Moj tip je ISTI kot po opisu tvoj.. in te popolnoma razumem. Nama se vse skupaj vleče 9 mesecev in vem, da sem smotana, vem, da delam narobe in sama sebi škodo, ker njemu itak dol visi.. vem, da bi že zdavnaj morala narediti konec, ampak ni tako enostavno, kot pravijo drugi. Vendar pa se mi zdi, da zadnje čase počasi začnem dojemat, kako nesrečna sem zraven njega. Mislim, da prihajam do točke, ko bom imela vsega čez glavo in bom KONČNO uspela reči KONEC, kar delam že skoraj od začetka. In zdi se mi, da sem se zaradi teh njegovih for (iste ima kot tvoj) ohladila ter končno spoznala, da ne dela nič drugega, kot to, da me dobesedno jeb* v glavo. Več mu pomenijo prijatelji, pitje, žurke (seveda brez mene), ne posveča mi nobene pozornosti, ne morem se zanesti nanj, ne posluša me in mi ne stoji ob strani... v glavnem, ljubezen je slepa in skušaš pač sprejeti človeka, v katerega si zaljubljen takšnega, kot je. A vendar hvala bogu pride do točke, ko ti dopizdi in upam, da bo kmalu tudi tebi, ker si ne zaslužiš takega kretena. Upam, da nama obema uspe narediti ta korak. Vse skupaj je itak le navada in prepričevanje, da bo jutri pa mogoče boljše. NE BO!
Je pa najbolj ironično to, da se zavedaš, da vse skupaj ne pelje nikamor, da je treba nekaj narediti, pa vseeno nekako ne storiš tega. Rada ga imam, to je moj problem in mogoče tudi ta, da me privlačijo taki, ko me jebejo v glavo. Ampak nima smisla...
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2010 15:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov