Nedolžni trojček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2010
Pozdravljene,
sem v neki situaciji, v kateri do sedaj še nikoli nisem bila. Preko FB sem "spoznala" nekega fanta, s katerim sva se zmenila za kavico, kasneje pa je to padlo v vodo zaradi drugih stvari, a vabilo oz. "zmenek" sva preložila na kasneje.
No, vse lepo in prav - a s tem fantom je šla na pijačo tudi moja dokaj dobra prijateljica. Ni ostalo samo na pijači, pravzaprav sta se družila kar nekaj časa in kolikor se spominjam, mi je ona rekla, da sta bila celo intimna prijatelja (sex included, of course, kako pa drugače
). No, jaz vem da je to bilo v času ko sta oba prebolevala bivše partnerje, a vseeno... tega je zdaj že eno leto, onadva sta ostala na vezi a le kot bežna kolega.
Ne vem, ali je pošteno do te prijateljice da sploh grem z njim na kavo, saj se ji nočem zameriti (pravzaprav je spremljala vse takrat na fb in ne vem, morda sem dobila tak občutek, da je postala rahlo ljubosumna ko me je povabil, ker nje že dolgo ni - pravzaprav ignorira vsako njeno vabilo na kavo), obenem pa se zavedam da TAKO dobra prijateljica pa spet ni, da bi se ozirala na njo in na njena mnenja. Slišiva se 1x na mesec, na kavo greva cca 2x mesečno (zadnje čase manj pogosto) in sva dokaj zaupni ena do druge.
A vseeno,... Naj le grem z njim na tisto kavo ali naj raje vse skupaj pustim kot je? Konec koncev se niti ne poznava še in tako ne vem, kaj bi zamudila (mogoče kaj lepega, morda pa tudi ne - šla bi z njim na kavo in ugotovila npr., da je povsem brezvezen človek + še kolegica bi izvedela za to in ji morda ne bi bilo najbolj prav, torej sem absolutno jaz na izgubi).
Aja, vsi trije smo samski (če je to kakšen pomemben podatek) in stari okoli 23.
Hvala za odgovore in nasvete...
sem v neki situaciji, v kateri do sedaj še nikoli nisem bila. Preko FB sem "spoznala" nekega fanta, s katerim sva se zmenila za kavico, kasneje pa je to padlo v vodo zaradi drugih stvari, a vabilo oz. "zmenek" sva preložila na kasneje.
No, vse lepo in prav - a s tem fantom je šla na pijačo tudi moja dokaj dobra prijateljica. Ni ostalo samo na pijači, pravzaprav sta se družila kar nekaj časa in kolikor se spominjam, mi je ona rekla, da sta bila celo intimna prijatelja (sex included, of course, kako pa drugače

Ne vem, ali je pošteno do te prijateljice da sploh grem z njim na kavo, saj se ji nočem zameriti (pravzaprav je spremljala vse takrat na fb in ne vem, morda sem dobila tak občutek, da je postala rahlo ljubosumna ko me je povabil, ker nje že dolgo ni - pravzaprav ignorira vsako njeno vabilo na kavo), obenem pa se zavedam da TAKO dobra prijateljica pa spet ni, da bi se ozirala na njo in na njena mnenja. Slišiva se 1x na mesec, na kavo greva cca 2x mesečno (zadnje čase manj pogosto) in sva dokaj zaupni ena do druge.
A vseeno,... Naj le grem z njim na tisto kavo ali naj raje vse skupaj pustim kot je? Konec koncev se niti ne poznava še in tako ne vem, kaj bi zamudila (mogoče kaj lepega, morda pa tudi ne - šla bi z njim na kavo in ugotovila npr., da je povsem brezvezen človek + še kolegica bi izvedela za to in ji morda ne bi bilo najbolj prav, torej sem absolutno jaz na izgubi).
Aja, vsi trije smo samski (če je to kakšen pomemben podatek) in stari okoli 23.
Hvala za odgovore in nasvete...
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Avtorica odpre temo, vpraša nasvet, nato pa sama pove odgovor 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- Elin
- Sramežljivka
Ja, priznam da zgleda pa res kar dobro
in po eni strani me mika, da bi šla na kavo, ker sva se tko dokaj prijetno menila s pikico humorja (kar je itak "awwww" pri meni, ker če fant nima smisla za humor, takoj odpade)... Ampak sej pravim, edina bremza je ta kolegica...

- Elin
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:ej un fant je ful v redu, ful čedn, ful se boš zacopala v njega, on še bolj v tebe, v roku dveh let vaju čaka poroka, teden po poroki bo vplačal listek z zmagovalno loto kombinacijo, imela bosta vsaj tri otroke, vsaj deset vnukov, vsaj trideset pravnukov in živela bosta srečno do konca svojih dni.
Bo v redu argument?
Priznam mal sem mogla v karte pošpegat

-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Mogoče tvoji prijateljici zadeva ni po godu, ker ji je z njim bilo luštno seksati in ker je najbrž upala na kaj več, ampak do tega več ni prišlo, ker fante ni bil za take scene. Če bi jo brigalo zanj, bi ti najbrž sama od sebe dala zeleno luč. Če ti je ni, ji vseeno najbrž ni.
Pa se mogoče ti spomni na kakšnega tipa iz tvoje preteklosti, ki ti je bil precej všeč in si priložnostno z njim srala / seksala, čeprav sama pri sebi veš, da si si vedno želela nekaj več. Zdaj pa pomisli še na to, kako ta tvoja (ali kakšna druga) prijateljica seksa z njim. Ni glih fajn feeling, ane?
Po svetu hodi velik bingljov in tudi zate se bo našel kakšen... Vendar, ker med dobrimi in solidnimi prijateljicami obstaja neko pravilo, da binglja, ki ga je neka druga imela vsaj nekaj časa v lasti, a si ga je želela še dlje, pač ne diraš. Zakaj? Ker hočeš, da tud one tvoje nesojene binglje pustijo pri miru.
Pa se mogoče ti spomni na kakšnega tipa iz tvoje preteklosti, ki ti je bil precej všeč in si priložnostno z njim srala / seksala, čeprav sama pri sebi veš, da si si vedno želela nekaj več. Zdaj pa pomisli še na to, kako ta tvoja (ali kakšna druga) prijateljica seksa z njim. Ni glih fajn feeling, ane?
Po svetu hodi velik bingljov in tudi zate se bo našel kakšen... Vendar, ker med dobrimi in solidnimi prijateljicami obstaja neko pravilo, da binglja, ki ga je neka druga imela vsaj nekaj časa v lasti, a si ga je želela še dlje, pač ne diraš. Zakaj? Ker hočeš, da tud one tvoje nesojene binglje pustijo pri miru.

-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
sej je samo kava....tako da pojdi. sej ti ni treba z njim tudi kaj več imet, če nočeš. če pa te toliko peče vest zaradi kolegice, ji povej, da te zanima, kakšen je ta tip v resnici in da greš z njim na kavo, ker te že dolgo vabi. vprašaš jo lahko tudi, če je njej kaj do njega.....ali bi rada bila z njim, ali pa noče, da greš ti z njim na kavo samo zaradi principa, ker ga je ona imela pred tabo in ti ga zdej ne privošči. čeprav osebno me malo odbija misel, da bi bila s tipom, s katerim je bila že prej kaka moja kolegica
to, da ga spoznaš tudi "v živo", pa seveda ni prepovedano. 

Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Elin
- Sramežljivka
Hm, ne ne, ne narobe razumet
ni tko, da bi bila zdej midva neki ful zagreta drug za drugega in da bi me on stalno vabil na kavo, sploh ni tko
v bistvu verjetno do vabila na "kavo" ne bi prišlo, če ne bi pač takrat se tko naključno vse poklopilo, je preveč za razlagat kako in kaj, v glavnem - vabilce se je zgodilo povsem spontano z njegove strani in brez kakšnih pričakovanj (zakomplicirala sem jaz kasneje, kot je ja razvidno, ane). Pač zgolj tist kofe and that's it.
Ne bi pa šla zdej nje spraševat, kaj točno sta onadva imela, in če bi ona imela kaj proti, če grem z njim na kavo (ker mi je to že dala vedet, da ne bi imela nič proti). Gre se tukaj zgolj za MOJ občutek... sem res v enem takem čudnem položaju, tip mi je simpatičen in če ne bi bilo nje, itak ne bi pomišljala...

Ne bi pa šla zdej nje spraševat, kaj točno sta onadva imela, in če bi ona imela kaj proti, če grem z njim na kavo (ker mi je to že dala vedet, da ne bi imela nič proti). Gre se tukaj zgolj za MOJ občutek... sem res v enem takem čudnem položaju, tip mi je simpatičen in če ne bi bilo nje, itak ne bi pomišljala...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov