Kruto dekle

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
leal10
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a leal10 » 12. Avg. 2010 15:25

še včeraj mi je pisala da si želi da se pogovoriva o nesporazumu do katerega je prišlo, da si želi biti z menoj do konca življenja, da me ima močno rada...še včeraj sva bila skupaj v supernovi...danes zjutraj ko sem prišel na pogovor je rekla da si želi biti z drugimi in ne z mano.nesporazum pa je bil v tem,ker ona pravi da je rekla da pride do mene kasneje,jaz pa pravim da je rekla da ne pride kasneje včeraj,ampak da je rekla da ne pride.kera bedna stvar.ampak še bolj me preseneča da si je SPET v parih uricah čisto spremenila razmišljanje...in to je že parkrat nardila...nemorš vrjet,da nekdo v parih urah tako zamenja vse skp...pa umes se sploh nisva nč slišala teh par ur...wooow...kako zdej naprej teh 14dni, 3 tedne???????????????
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Avg. 2010 15:45

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Avg. 2010 15:49

Đizs, kak je pa to napisano... kar tri krat sem mogla prebrat, da sem zastopla za kaj se gre al kaj bi rad :D

Pozabi jo, očitno ji ni tolko do tebe kolko je tebi do nje.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 12. Avg. 2010 15:52

Ne vem, kako sta se vidva drugače zastopila, a tale nesporazum se mi zdi res nedolžna stvar (a te je ona zaradi tega kje dolgo čakala ali kaj podobnega^^) zaradi katere pari ne grejo narazen, edino, če sta imela že prej veliko problemov in je bil ta prepir samo pika na i.
Ampak, če to njeno razpoloženje tako niha in punca ne ve sploh kaj bi rada, pojdi raje čimdlje od nje.
Lahko pa bi malo bolj opisal, koliko časa sta bila do sedaj skupaj, a je bila to resna zveza, koliko sta stara? da si zadevo malo bolj predstavljamo.

Kako naslednje 2 teda - če si se odločil, da je to konec, potem te verjetno zanima kako jo preboleti?. Pojdi v družbo, zabavaj se, sprosti. Ukvarjaj se s športom oz. s stvarmi, ki te veselijo. Ne ostajaj doma pred tv-jem, kjer boš razmišljal o njej, ne obujaj spominov. Zaposli se skozi dan, naredi kaj zase ...
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Avg. 2010 16:40

[kjk
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 13. Dec. 2012 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 12. Avg. 2010 17:54

ka pa vem.. zgleda zlo nepremišlena. in če te želi zamenjati z drugim in dvomi v vaju. bosta potrebovala veliko truda vložiti v vezo če želita da še uspe. usaj po moje. najd kako bol k ve ka hoče ;)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Avg. 2010 18:39

Najprej ni vedla kaj hoče, potem pa je ugotovila... noče bit s tabo, to je to. Sprijazn se in uživaj v poletju, kolikor ga je še ostalo. :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
leal10
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a leal10 » 12. Avg. 2010 18:55

sm vidu da sm bedno napisu...ko sem pisal sem se postavil v tistem trenutku v včerajšnji dan...pa nima veze...skratka je kar je...že dlje časa se mi je zdelo da nekaj ne štima z njo...ima tudi zelo težko preteklost...in vse skupaj je zgledalo da bo takšna kokr je...sam sm si zatisku oči...bilo je dost laži,pretvarjanja,trme,nato nekaj dni samo izjemno lepe stvari pa spet po starem...skratka...vsi so mi govoril da naj se umaknem pa sem edini verjel v njo...zdej pa je kar je...pokazala je svoj obraz...in ja šel bom naprej...čeprav zelooo težko a bom šel.ker je to pravi korak...in si ne zaslužim stvari ki jih je počela zadnji 8,9 mesecev...

kako prebolet...hmmm...v službo hodt,s športom se ukvarjat,kšno zanimivo punco spoznat...pa še čas naredi svoje...se javim ko bo boljše ali slabše :))

lp vsem
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Avg. 2010 19:07

Ne smeš se obtoževat, da si verjel v njo in nisi poslušal drugih. Meni se zdi pošteno da si tako ravnal, ker moreš sam človeka spoznat in ocenit. In v vsaki zvezi so vzponi in padci, in v vsaki zvezi se morata oba trudit, da le ta uspe. Verjetno se je v prejšnji trudila ona, sedaj pa je hotela, da se nekdo drug trudi za njo in potem si ji postal samumneven in je ljubezen minila. Seveda si zaslužiš boljšo in jo boš tudi spoznal. Sedaj pa tako kot sem že napisala je poletje in uživaj v njem, izkoristi sonček, izkoristi čas, ki ga imaš sedaj pa ga prej nisi imel... Bit če bolje :wink:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
baletka Marjetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a baletka Marjetka » 12. Avg. 2010 22:16

V gostilno pejt na pivo, če ti ga bodo dal. Tam se zmeraj najdejo kakšne lušne za pogovor. :P
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Avg. 2010 22:26

A kako naprej? Tako kot prej, ko jo še nisi poznal.
Nivea

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]