Njegova potovanja..itd.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
za kako dolgo je vaš dragi najdlje odšel nekam stran od tebe ? službeno , s prijatelji, ali karkoli. ti pa si morala biti sama doma prepuščena sama sebi
in če je.. kdaj je nastopila tista ''kriza'' ko ste ga začele tako zelo pogrešati da so se vam še ob prizorih iz največjih komedij ulile solze ker ga ni bilo zraven da bi te objel, malo pocartal in se smejal s tabo . ??? po verjetnosti je še v tujini kjer se ti ne mora ravno veliko javljati zaradi visokih tarif .
in če je.. kdaj je nastopila tista ''kriza'' ko ste ga začele tako zelo pogrešati da so se vam še ob prizorih iz največjih komedij ulile solze ker ga ni bilo zraven da bi te objel, malo pocartal in se smejal s tabo . ??? po verjetnosti je še v tujini kjer se ti ne mora ravno veliko javljati zaradi visokih tarif .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sem bolj jaz tista, ki letam naokoli brez njega, on gre vedno le za par dni. Na srečo se pa on ne cmera doma, tud če me ni 2 tedna (vsaj ne da bi jaz vedla no
).
Ne vem no, men se zdi trapasto, da nisi sposoben par tednov preživet brez partnerja. Treba se je malce zamotit in ne ves čas mislit na njega, pa gre.

Ne vem no, men se zdi trapasto, da nisi sposoben par tednov preživet brez partnerja. Treba se je malce zamotit in ne ves čas mislit na njega, pa gre.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
undercover napisal/-a:... ti pa si morala biti sama doma prepuščena sama sebi
...
Sori, ampak LOL.
Bivši je kar nekajkrat tekom zveze šel v tujino za 2-3 tedne. Zdajšnji zaenkrat še ne, ga pa vzpodbujam, naj se prijavo na mesec dni dolgo prakso v tujini. Jaz bom pa medtem pač doma sama samcata jokala v blazino.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bivši je šel kdaj pa kdaj za par dni službeno v tujino.
enkrat je šel v london, pa sva se pogovarjala, da me bo vzel s sabo (pa da bi se gor jaz sama klatla okoli ta čas)...
pa na konc me je zajebal.
pol pa sm jst poklicala kolega in sva šla za isti čas ta čas v španijo.
behehehhehe
enkrat je šel v london, pa sva se pogovarjala, da me bo vzel s sabo (pa da bi se gor jaz sama klatla okoli ta čas)...
pa na konc me je zajebal.
pol pa sm jst poklicala kolega in sva šla za isti čas ta čas v španijo.
behehehhehe

-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
*mala* napisal/-a:Ne vem no, men se zdi trapasto, da nisi sposoben par tednov preživet brez partnerja. Treba se je malce zamotit in ne ves čas mislit na njega, pa gre.
Točno tak. Sem že bila 14 dni brez njega na morju, on en teden s frendi, itak se pa ne vidiva skos

Sama doma predvsem uživam

A goal without a plan is just a wish.
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
...pri naju pridejo obdobja ali potovanja ko se ne vidima tudi po več tednov... js si ponavad takrat splaniram takšne stvari ko jih on nima ravno najraje... kakšno plezanje s kolegi, filmski dan al pa izropam knjižnico in se potopim v domišljiski svet... nikoli mi ni dolgčas...
pa dostikrat pridejo na vrsto raznorazni obiski, za katere drugače enostavno nimam čas... moj pa takrat privošči s kolegi turnejo od bifeja do bifeja =) ker potem rabi itak kr nekaj dni da pride k sebi... do takrat sem pa js že nazaj 

- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Madona, ste vse hladnokrvne. Niti ena ne bo priznala, da pogreša partnerja, ko ga ni kak teden ob njej? Ne vem, zakaj pol sploh rabite partnerje, če ste srečne, da se ga rešite. Kako nabijanje
Pa da povem še zase. Moj je šel vsako leto enkrat do dvakrat na leto za teden do 10 dni službeno (maser) v tujino. Pa sem ga zelo pogrešala, priznam
Seveda sem preživela, nisem se niti jokala in doma čepela v solzah, sem ga pa fajn pogrešala in mislila naj. Huh, očitno sem preveč posesivna

Pa da povem še zase. Moj je šel vsako leto enkrat do dvakrat na leto za teden do 10 dni službeno (maser) v tujino. Pa sem ga zelo pogrešala, priznam

Seveda sem preživela, nisem se niti jokala in doma čepela v solzah, sem ga pa fajn pogrešala in mislila naj. Huh, očitno sem preveč posesivna

- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
meli241177 napisal/-a:Madona, ste vse hladnokrvne. Niti ena ne bo priznala, da pogreša partnerja, ko ga ni kak teden ob njej?
Se opravičujem... ne vse, samo nekatere

-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
meli241177 napisal/-a:Ne vem, zakaj pol sploh rabite partnerje, če ste srečne, da se ga rešite. Kako nabijanje![]()
TI ne nabijaj, ker nobena ni rekla, da komaj čaka, da se reši partnerja ampak da nimajo problemov s tem, da izgubijo smisel življenja takoj, ko nimajo tipa pri sebi en teden. Dve popolnoma različni stvari.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
verjetno je pa tu tudi razlika, če s fantom živita skupaj ali ne. meni ni problem biti cel dan brez, da se vidima, ker se to tudi pogosto dogaja zaradi različnih delovnih izmen... meni je problem iti spat brez njega. se slišiva že zdaj 3x na dan zaradi bedarij, toliko, da se slišiva, ker se vidiva komaj ob 21:30 zvečer.
kot sem rekla mi ni težko biti čez dan brez njega, problem je ponoči... in če bi mogla biti brez njega en mesec, bi se mi konkretno začelo mešat=)
kot sem rekla mi ni težko biti čez dan brez njega, problem je ponoči... in če bi mogla biti brez njega en mesec, bi se mi konkretno začelo mešat=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Pišem lahko za nazaj, da mi ni bilo problem bit 14 dni brez fanta. To ne pomeni, da ga nisem nič pogrešala, in da sem se ga hotla znebit, ampak tako pač nanese. Človek mora znati živeti tudi sam s sabo, si vzeti čas tudi za druge stvari ne samo za fanta in si vzeti čas zase.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
meli241177 napisal/-a:Madona, ste vse hladnokrvne. Niti ena ne bo priznala, da pogreša partnerja, ko ga ni kak teden ob njej? Ne vem, zakaj pol sploh rabite partnerje, če ste srečne, da se ga rešite. Kako nabijanje![]()
undercover napisal/-a:.. kdaj je nastopila tista ''kriza'' ko ste ga začele tako zelo pogrešati da so se vam še ob prizorih iz največjih komedij ulile solze ker ga ni bilo zraven da bi te objel, malo pocartal in se smejal s tabo . ???
A boš rekla, da sem zato, ker pri meni taka kriza ne nastopi, hladnokrvna in očitno srečna, da se tipa znebim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]