Sodelavka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Gonzo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2010
Lep pozdrav vsem skupaj!
Naj najprej opišem svoj problem. Imam sodelavko, ki je zelo prijetna punca. Sprva se nisem preveč zanimal za njo (vsaj ne v čustvenem smislu), vendar se mi je v zadnjih pol leta izjemno prikupila
(pogovori, občasna druženja, pač neki normalni odnosi med sodelavci). Od takrat naprej ne morem nehati misliti o njej. Ker ima dolgoletnega fanta, kakršnokoli ukrepanje z moje strani odpade (z zasedenimi ženskami se ne zapletam, slabe izkušnje).
Zanima me, kako naj si jo izbijem iz glave, ker celotna situacija vpliva na moje delo (ne samo na delo).
Srečujem jo vsak dan, tako da se ji ne morem nekako izogniti. Naj tule še povem, da zamenjava službe v tem trenutku ne pride v poštev (služba mi je všeč, tudi sodelavci so super, še posebej ta sodelavka, očitno, in sumim, da bi v kratkem našel tako službo).
Vsak resen nasvet bi mi zelo koristil.
P.S.: Ker pri iskanju nisem zasledil podobne teme (delovno mesto) sem odprl novo.
Če taka tema že obstaja, pa prosim moderatorja/moderatorko naj tale post prestavi.
LP
Naj najprej opišem svoj problem. Imam sodelavko, ki je zelo prijetna punca. Sprva se nisem preveč zanimal za njo (vsaj ne v čustvenem smislu), vendar se mi je v zadnjih pol leta izjemno prikupila
(pogovori, občasna druženja, pač neki normalni odnosi med sodelavci). Od takrat naprej ne morem nehati misliti o njej. Ker ima dolgoletnega fanta, kakršnokoli ukrepanje z moje strani odpade (z zasedenimi ženskami se ne zapletam, slabe izkušnje).
Zanima me, kako naj si jo izbijem iz glave, ker celotna situacija vpliva na moje delo (ne samo na delo).
Srečujem jo vsak dan, tako da se ji ne morem nekako izogniti. Naj tule še povem, da zamenjava službe v tem trenutku ne pride v poštev (služba mi je všeč, tudi sodelavci so super, še posebej ta sodelavka, očitno, in sumim, da bi v kratkem našel tako službo).
P.S.: Ker pri iskanju nisem zasledil podobne teme (delovno mesto) sem odprl novo.
Če taka tema že obstaja, pa prosim moderatorja/moderatorko naj tale post prestavi.
LP
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
V službi ne hodi po nepotrebnem do nje (kavice ipd.), druženju z njo izven delovnega časa se odpovej in probaj si dopovedati, da je samo sodelovka, da ne boš res po tihem upal, da bosta pristala skupaj. Osredotoči se zgolj na delo, izven službe pa se pojdi malo sprostit na kakšen žur, kjer boš spoznal novo, prijetno dekle.
Kakšen uporaben nasvet boš verjetno našel tudi v temi pod čustvi, kako pozabiti bivš/o/ega.
Kakšen uporaben nasvet boš verjetno našel tudi v temi pod čustvi, kako pozabiti bivš/o/ega.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Kaj sta v pisarni skupaj al pa kaj? Ker če sta pol se jo boš res težko izogibal. Kar tak nekoga pozabit ni ravno lahko in verjetno si je tudi ne boš tak na izi mogel iz glave izbit, vsaj dokler si ne najdeš zamenjave za njo in ti bo katera druga všeč. Drugače pa če je le možno se je probaj čim več izogibat in čim manj srečevat na kakih kavicah itd.
Yada, yada, yada...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
se strinjam s sirovo..probaj se osredotočit na kako drugo punco..meni je bil tudi 1x všeč en sošolec, ki je bil zaseden in totalno neprimeren za mene, pa sem se ga preprosto čim bolj izogibala in hkrati na veliko metala oči za primerjenšimi kandidati..in s časoma res pozabiš na to osebo, midva se še zdaj redno vidiva pa sploh več ne pomislim da bi mi bil všeč
Houd de wereld tegen
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz pa mislim da je kul da sta prijatelja, ampak postavi vseeno delo na prvo mesto in ne dovoli da vpliva nate tako da slabše opravljaš svoje delo- kot si sam rekel ti je služba všeč in takšno službo je težko najti.
Družita se pa ti bo že ona pokazala kje so začrtane meje...
Družita se pa ti bo že ona pokazala kje so začrtane meje...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Uf, slaba, najslabša situacija
1.Poskušaj se oddaljiti od nje, ampak potem ji bo jasno, da nekaj ni ok.
2.Najdi si drugo. Deluje. Pozabil boš nanjo.
3.Menjaj delo.
Druge ni.
1.Poskušaj se oddaljiti od nje, ampak potem ji bo jasno, da nekaj ni ok.
2.Najdi si drugo. Deluje. Pozabil boš nanjo.
3.Menjaj delo.
Druge ni.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Gonzo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2010
sirova štručka napisal/-a:... da bo nekak končala s fantom in bosta vidva živela srečno skupaj do konca svojih dni...
O takih utopičnih scenarijih sem nehal razmišljati že davno.
kikyca napisal/-a:Kaj sta v pisarni skupaj al pa kaj? Ker če sta pol se jo boš res težko izogibal.
Nisva skupaj v pisarni, sodelujeva pa skupaj pri enem projektu, kar precej zakomplicira stvari.
Sedaj je odšla na dopust, tako da si lahko medtem malo ohladim glavo.
Drugače pa hvala vsem za nasvete.
LP
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
em kdo pa pravi, da ta sodelavka se ne bi posexala s tabo na wc-ju in da je tako rada zvesta svojemu tipu?
- cilinon799
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2023
Živjo!
Imam sodelavko, ki je zelo prijetna punca. Sprva se nisem preveč zanimal za njo (vsaj ne v čustvenem smislu), vendar se mi je v zadnjih pol leta izjemno prikupila (pogovori, občasna druženja, pač neki normalni odnosi med sodelavci). Od takrat naprej ne morem nehati misliti o njej. Ker wordle today ima dolgoletnega fanta, kakršnokoli ukrepanje z moje strani odpade (z zasedenimi ženskami se ne zapletam, slabe izkušnje). Zanima me, kako naj si jo izbijem iz glave, ker celotna situacija vpliva na moje delo (ne samo na delo). Srečujem jo vsak dan, tako da se ji ne morem nekako izogniti. Naj tule še povem, da zamenjava službe v tem trenutku ne pride v poštev (služba mi je všeč, tudi sodelavci so super, še posebej ta sodelavka, očitno, in sumim, da bi v kratkem našel tako službo).
Lep pozdrav!
Imam sodelavko, ki je zelo prijetna punca. Sprva se nisem preveč zanimal za njo (vsaj ne v čustvenem smislu), vendar se mi je v zadnjih pol leta izjemno prikupila (pogovori, občasna druženja, pač neki normalni odnosi med sodelavci). Od takrat naprej ne morem nehati misliti o njej. Ker wordle today ima dolgoletnega fanta, kakršnokoli ukrepanje z moje strani odpade (z zasedenimi ženskami se ne zapletam, slabe izkušnje). Zanima me, kako naj si jo izbijem iz glave, ker celotna situacija vpliva na moje delo (ne samo na delo). Srečujem jo vsak dan, tako da se ji ne morem nekako izogniti. Naj tule še povem, da zamenjava službe v tem trenutku ne pride v poštev (služba mi je všeč, tudi sodelavci so super, še posebej ta sodelavka, očitno, in sumim, da bi v kratkem našel tako službo).
Lep pozdrav!
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov