Nimam pojma pri čem sva..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Moj problem pa je sledeč: Spoznala sem fanta, ki sva si bila noro všeč takoj-na prvi pogled.. in tako sva začela nekaj kontaktirat.. in si povedla, da sva oba za resno zvezo in pač kak razmišljama naprej.. sva si podobna.. potem sva se parkrat vidla in se imela lepo.. malo sms-kama.. mi je pa ful čudno, da je enkrat ful zagret in deluje resno, drugič pa hladn in se npr.sploh ne javi.. ni finta, da nebi imel časa.. pa tud se nič kaj dost ne vidima.. 2x na teden približno.. ne morm ga kar vprašat, zakaj se gre, kr se še le spoznavama in ga nočem prestrašit pa gnjavit. samo ni mi jasno, kak lahko enkrat kaže ful interes, drugič pa spet ne.. :S
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
Jaz mislim, da potem le ni tako zagret za resno zvezo oz. ti nisi the one, ker če bi bil tako zainteresiran kot si napisala, bi te želel videti kolikor se le da .
- teiika
- Sramežljivka
Ja, razumem.. sam ko sma skupaj je vedno čist nor na mene.. pa mu paše bit z mano.. se mi je zdelo tud ful pomembno, da me je recimo povabo, da grem z njim in njegovim sinekom na izlet.. menda ne predstavi kar vsake malemu.. nevem.. čudno je..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
Hmm. Odvisno od tega, koliko je sin star. Saj veš, kaj pravijo, ko te je moški/fant vesel, samo ko te vidi.. ---> FF
- teiika
- Sramežljivka
Ne, to sm pa ziher, da ne, kr še nisma seksala.. čeprav je vse skoz ful hot.. kr mi je že takoj na začetku rekel, da mu ni sam do tega.. aja, 7let..
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni se pa na začetku zveze nič ne zdi takega, če se vidita 'samo' 2x na teden. Verjetno ima tudi druge obveznosti, službo, pa kot si omenila ima sina... Meni se to zdi čisto dovolj pogosto, da se vidita.
Jaz bi se na tvojem mestu še nekaj časa dobivala z njim pa boš verjetno kmalu videla v katero smer to pelje.
Jaz bi se na tvojem mestu še nekaj časa dobivala z njim pa boš verjetno kmalu videla v katero smer to pelje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gut:haley napisal/-a:Meni se pa na začetku zveze nič ne zdi takega, če se vidita 'samo' 2x na teden. Verjetno ima tudi druge obveznosti, službo, pa kot si omenila ima sina... Meni se to zdi čisto dovolj pogosto, da se vidita.
Pa, teiika, mal poglej v temo fant in sms-i

In - men se zdi tole pomembno - če ti je predstavil sina, kar verjamem, da ga ne kar vsaki.. ..optimizem velja!

Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]