Še ena tema o ljubosumju..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ljubosumcek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ljubosumcek » 20. Jul. 2010 11:53

Pozdravljeni,

sem sem se obrnil ker se ne morem obrniti na nobenega drugega za nasvet. Skratka, pol leta hodiva z mojo ljubico, in prejšnji teden sem zvedel, da je imela v času pred mano z enim njenim prijateljem razmerje, baje bolj seksualno. Problem vidim v tem, da ji on še vedno piše sms-e, tudi večkrat na dan (sicer me niti ne zanima kaj je z vsebino), vabi jo na sprehode, ... Zagotovila mi je, da naj se ne sekiram in da ima rada le mene, ampak mene vseeno muči.. Sicer ji zaupam, ampak... Kakšen nasvet kako naj se rešim tega nadležnega občutka?

hvala za odgovor ;-)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2010 12:05

zaupaj ji dokler se ne izkaže nasprotno, dokler ne boš imel dober razlog za neupljivost. Ljubosumje je pa kr smotan občutek, mislim da ni nekega recepta kako se ga rešiš, če je človek po naravi ljubosumen, skos preverja partnerja, potem on tak je, dvomim da se bo spremenil. Povej si da če bi ji on bil tolko super, potem ne bi bla s tabo, nekaj takega si skušaj dopovedat, predvsem pa ne paničarit in imet ljubosumnih izpadov.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 20. Jul. 2010 12:16

čuftika napisal/-a:zaupaj ji dokler se ne izkaže nasprotno, dokler ne boš imel dober razlog za neupljivost. Ljubosumje je pa kr smotan občutek, mislim da ni nekega recepta kako se ga rešiš, če je človek po naravi ljubosumen, skos preverja partnerja, potem on tak je, dvomim da se bo spremenil. Povej si da če bi ji on bil tolko super, potem ne bi bla s tabo, nekaj takega si skušaj dopovedat, predvsem pa ne paničarit in imet ljubosumnih izpadov.

:zustimm:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 20. Jul. 2010 12:22

Velika verjetnost je da si pušča rezervo v primeru da se izkaže da ti nisi pač to kar išče... Verjetno je več ljudi kateri imajo kontakte s svojimi bivšimi partnerji, ker so še navezani na njih. Samo tako pogosti stiki z FF pa niso ravno normalni.
BTW: Sprehod z FF ni nikoli samo sprehod. Da ne boš preveč naiven...

Zdej če pravi da ji zaupaj in če ji res zaupaš, potem se ne rabiš sekirat, v nasprotnem primeru pa...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jul. 2010 12:25

Sicer je res, da če bi hotela bit z prijateljem, bi bila.
Ampak meni prav tako nebi bilo ql, če bi moj tip ohranjal stik z bivšo FF....kar sta tvoja punca in njen prjatu očitno bila.

Razloži ji, da te to moti....ampak lahko si prepičan, da če se med vama kaj zalomi, bo tekla k njemu in se mu ne bo samo zjokala na ramenu, ampak bo še veliko več. Jaz sem 100%.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Jul. 2010 13:06

BHawk napisal/-a:BTW: Sprehod z FF ni nikoli samo sprehod. Da ne boš preveč naiven...
Jap. Zenske v zgodnjih dvajsetih ogromno varajo. Ce ji verjames samo pomeni, da zna dobro lagati.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 20. Jul. 2010 13:07

Pa saj ni nujno, da se na teh sprehodih kaj dogaja! (Ok, če ju neb blo dolg nazaj, bi se tut jz mal zamislila, sam dajte no... Je res nujno takoj pomislit, da ga vara?)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 20. Jul. 2010 13:10

Hm, zdaj je odvisno od tega kaj ta tip misli s sprehodi, ne vem, ponavadi se ''bivšega'' povabi na kavo in ne na sprehod (to se dela bolj z res dobrimi prijatelji ali novo simpatijo). Meni to bolj kaže na to, da bi jo ta tip rad nazaj za te usluge. Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila s punco. Povedala bi ji, da me to dopisovanje moti (okej 1x na teden z vsebino kako si, ne pa večkrat na dan!) in fajn je, da ji poveš, da ji zaupaš, a da je tole šlo malo predaleč.
Pomembno je tudi ali mu ona odpisuje, ali ji on stalno teži ... Ker v slednjem primeru sama ne more kaj dost narediti.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jul. 2010 13:16

Elle.* napisal/-a:Pa saj ni nujno, da se na teh sprehodih kaj dogaja!

Glede na to, da sta bla prej onadva ff.....jaz nebi bila tako zelo 100%, da se na teh sprehodih samo šeta. Pa če takega človeka na kavo povabiš v kafič, se da svašta zgodit...

....sej veste kaj pravijo marsikatere revije: da če hočeš malo zvezo al pa spolno živlenje obudit, ga naredit zanimivega, potem sexaš na nenavadnih plejsih oz. ne samo v postelji: torej je tudi narava en fajn kotiček za sex, pa tudi javni wc v kafiču, kamor se gre na kavo. Sploh v spremstvu bivšega ff....
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 20. Jul. 2010 15:23

Mahagonij napisal/-a:Jap. Zenske v zgodnjih dvajsetih ogromno varajo. Ce ji verjames samo pomeni, da zna dobro lagati.

Ja itak, vse ženske smo iste :lol: .

Ko sva z mojim začela hodit, mi je FF kar nekaj smsov poslal (za kavico, sprehod,..). Ko sva se videla na eni fešti, me je povabil na kavo in sem mu povedala, da lahko brez problema greva, če bo res samo to in ne pričakuje sexa. No ja, na kavo nisva potem šla :) (konflikt interesov)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Jul. 2010 16:28

meni je pa zanimivo oz. me preseneča, kolk pičk se gre te ff in da jim je to fajn....

drugače pa glede problema: če ji on piše večkrat na dan, pomeni da mu ona dopisuje, torej jo še rajca. očitno vajin sex ne štima najbolj.
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 20. Jul. 2010 23:07

Jaz bi jo totalno pustila. Naj gre s svojim FF v 3 pisane marjetice :lol:
ljubosumcek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ljubosumcek » 21. Jul. 2010 7:23

No ja, niste me ravno pomirile, ampak saj sem sam to hotel, mar ne? :D

Mislim da se bom poskušal ravnati po nasvetu čuftike, in si vsake toliko ponavljati da sem res še vedno jaz tisti, v katerega se je zaljubila, in ne on.

MarceLiica, jaz je nebi totalno pustil in jo z njim poslal v 3pm. No, njega mogoče :) Žensko ljubim, in ona ljubi mene. Pač prišel sem do tega dvoma in se ga poskušam znebiti :)

Punce, hvala za pomoč ;-)
Uporabniški avatar
linChi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a linChi » 21. Jul. 2010 8:46

joj ej kolk to vsi takoj panicirate. men se pa tko zdi.. če je to njen prijatelj, sta pač bla skos prijatelja verjetno, in jima je enkrat malo zamedlo pa sta poskusla kej več, pa tut če je bil sam sex. ni nujn da je bil sam ff, ampak frend k je v nekem času postal zravn še ff(mal pa je razlike:D) ne vem zakaj se vsem čudno zdi, sam sej je možno da sta zdej spet samo prijatelja. in se pač družita kot navadna frenda brez useh dodatnih stvari?:) kar je bilo je bilo, obstajajo tut taki ljudje ki so sposobni po takih zadevah naprej furat normaln odnos :)
tko da moje mnenje je tako: ne vara te. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jul. 2010 8:56

ljubosumcek napisal/-a:....sem res še vedno jaz tisti, v katerega se je zaljubila, in ne on...

...to že res, ampak fuka naprej pa lahko še vedno onega drugega. In glede na to, da sama s takim človekom ni prekinila stikov, ga ima za rezervo - za hude, sušne čase :D

Jaz bi ji povedala,dame to moti. Da prej ok, je bila samska, in je očitno rabla FF, zdaj pa ima tebe, s katerim lahko sexa in zato ne potrebuje še prijatelja, s katerim je to prej počela.
Pa naj odloči s kom bo sexala... :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov