Zmedena glede fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- :'(
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2010
živjoo.
... všeč mi je bil fant na šoli. vse je zelo zakomplicirano zato ne bom vsega razlagala. lani ko sem prišla v šolo(1.letnik) nova šola in vse... tam sem ga videla. takoj sem dobila metuljčke v želodcu. videla sem ga prvič po4 letih. že takrat sem bila nora nanj a sem mislala da me je minilo. začela sva se dopisovati po msn-ju v šoli sva se vedno samo pozdravila, pogovarjala se nisva saj sem zelo sramežljiva in sem se umaknila vsakič ko je hotel kaj reči(še sama ne razumem). potem me je čisto skenslal. in potem me je spet začel pozdravljati. nevem kaj to pomeni.. nevem kaj naj naredim saj mi je ZELOOOZELOO všeč!! :'(

... všeč mi je bil fant na šoli. vse je zelo zakomplicirano zato ne bom vsega razlagala. lani ko sem prišla v šolo(1.letnik) nova šola in vse... tam sem ga videla. takoj sem dobila metuljčke v želodcu. videla sem ga prvič po4 letih. že takrat sem bila nora nanj a sem mislala da me je minilo. začela sva se dopisovati po msn-ju v šoli sva se vedno samo pozdravila, pogovarjala se nisva saj sem zelo sramežljiva in sem se umaknila vsakič ko je hotel kaj reči(še sama ne razumem). potem me je čisto skenslal. in potem me je spet začel pozdravljati. nevem kaj to pomeni.. nevem kaj naj naredim saj mi je ZELOOOZELOO všeč!! :'(
- ulalala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
ja kako pogosto se pa pogovarjata (na msnju), kdo zacne pogovor, o cem se pogovarjata?
kaj si to na faxu ali na srednji? če si se vedno umaknila potem je verjetno to razumel kot da ga ne zanimaš...
ne vem kaj bi ti svetoval, ker praviš da si bolj sramežljiva... poskušaj si najt skupno družbo z njim, pa boste šli na kakšne pijače, se bosta mogoče bolj navadila drug drugega. pa chataj še naprej po msnju
kaj si to na faxu ali na srednji? če si se vedno umaknila potem je verjetno to razumel kot da ga ne zanimaš...
ne vem kaj bi ti svetoval, ker praviš da si bolj sramežljiva... poskušaj si najt skupno družbo z njim, pa boste šli na kakšne pijače, se bosta mogoče bolj navadila drug drugega. pa chataj še naprej po msnju
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
:'( napisal/-a: ampak tko mi mind goes blank...
love is in the air

le pogumno, zgubit itak nimaš nič. Oz. če z njegove strani ne bo zanimanja za pogovors tabo, boš vsaj vedela pri čem si, in lahko greš naprej....
Lahko pa da je tudi on sramežljiv in čaka nate, da narediš prvi korak...
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
hehe, to so pa res točn te znaki, metuljčki tud verjetno ipd. Ti kar pogumno, začni z običajnim pogovorom kako je kaj, če gre kaj na morje, kaj takega. Počasi bo že stekla debata, nič skrbet, pa tudi ta strah bo minil 

anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
mugoče si mu ušeč pa je to naredu
sam ne morš pa zagotov vedt..

Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]