Dekle hoče pavzo v vezi? izgovor za konec? Mnenja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- uporabnik123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2010
Pozdrav vsem na forumu. Zanima me sledeče: S ponco sva bila skupaj sedem mesecev. V vezi je vse štimalo, sma se dosti pogovarjala, se razumela, vse prepire rešila(čeprav jih ni bilo dosti). Torej zadnje 14 dni, pa se njej začnejo ispiti v šoli. Cele dneve skorajda sedi v knjižnici, vidiva se mogoče samo na kosilu, nekako dobim občutek, da se je "ohladila". To ji tudi povem. Na kavi mi pove, da to ni fer do mene, da ima res gužvo v šoli in da bi rabila pavzo? Nevem je to zgolj izgovor? Ko sem ji napisal v sms-u kaj misli s to pazvo je konec, mi odpiše da neve kok časa bo to trajalo:S kaj mislite glede tega?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Bi rekla, da je punca pod stresom in takrat se mal spremeni pogled na zadeve. Zaradi nezabavnega preživljanja časa za knjigami se ji naenkrat tudi ostale stvari zdijo brez veze in začne negativno gledat tudi na vajino zvezo. Sklepam po tem, da se tako obnaša šele zadnjih 14 dni.
Če je res tako, potem nisi ti nič kriv, najbolje, da počakaš na konec njenih izpitov pa se potem pomenita.
Možno pa, da se ji je že prej nabiralo nezadovoljstvo pa ti tega sploh nisi opazil. In zdaj je butnilo ven, ker se ji poleg izpitov ne da ukvarjat še z (po njenem) nefunkcionalno zvezo.
Samo podajam možnosti, ne trdim, da je zares tako.
Na tvojem mestu bi jo pustila pri miru do konca izpitov.
Če je res tako, potem nisi ti nič kriv, najbolje, da počakaš na konec njenih izpitov pa se potem pomenita.
Možno pa, da se ji je že prej nabiralo nezadovoljstvo pa ti tega sploh nisi opazil. In zdaj je butnilo ven, ker se ji poleg izpitov ne da ukvarjat še z (po njenem) nefunkcionalno zvezo.
Samo podajam možnosti, ne trdim, da je zares tako.
Na tvojem mestu bi jo pustila pri miru do konca izpitov.

Because I can.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Čisto bedno je, če imaš izpite in se moraš res učit, tip ti pa mori z msgi, kako te pogreša, da bi šel na sprehod, pijačo, sladoled, kdaj se bosta šla kopat na bazen, da je ful hud film zloadal, pa spet te pogreša,...
Just saying. Saj je možno, da je njena knjižnica v resnici res "knjižnica", ampak nekateri smo se za izpite res morali ogromno učit in to, da se še tip spremeni v AW in ne zna bit tri ure sam, je kriza.
Just saying. Saj je možno, da je njena knjižnica v resnici res "knjižnica", ampak nekateri smo se za izpite res morali ogromno učit in to, da se še tip spremeni v AW in ne zna bit tri ure sam, je kriza.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
težk je predvidevat če je knižnca zj res knižnca kr ne vemo.. mislim pa da če ima res veliko v šoli, potrebuje nekoga da se ob njem sprosti ne pa da še to opusti.. lahko pa da se ji res ne zdi fer do tebe, sam ka ji bo pauza.. pauze ne uzameš če se morš učit .. uzameš jo če se hočeš znoret al pa morš premislat o čem.. pust jo. dej ji prostor. 

-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Itak, da hoče mir med izpitnim obdobjem. Ona študira zato, da bo naredla izpite in končala študij, ne pa zato, da bo med izp. obdobjem hodla s tabo na kavice, sprehode ipd. Saj sta najbrž čez leto dost časa preživela skupaj, zdaj ji pa daj 1 mesec mir, da uredi študijske obveznosti, pol bota pa spet skupaj po starem.
- LoveBite
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
Jooj moj tip je isti. Pa mu lepo povem, da nimam casa, ker se mam res ogromno za ucit. Pa me kar klice pa kdaj pridem potem joka, da ga ignoriram in da nimam casa zanj. Ja halo, casa nimam, ker se doma ucim in ne zato, ker se dobivam z drugimi. Dej ji mir 

-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Fantin napisal/-a:Kaj pa, če bi se skupaj učila? Recimo ti sediš za eno mizo, punca pa za mizo poleg tvoje? Pa bo volk sit in koza cela, sicer bo potrebna koncentracija, ampak vseeno.
namesto, da bi bili tipi tako nesigurni vase in takšni kontrol friki (zaradi te nesigurnosti), bi raje podprli punco in ji pustili, da se uči.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
LoveBite napisal/-a:Jooj moj tip je isti. Pa mu lepo povem, da nimam casa, ker se mam res ogromno za ucit. Pa me kar klice pa kdaj pridem potem joka, da ga ignoriram in da nimam casa zanj. Ja halo, casa nimam, ker se doma ucim in ne zato, ker se dobivam z drugimi. Dej ji mir
in ti si še kar z takim tipom?

- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
puma napisal/-a:Fantin napisal/-a:Kaj pa, če bi se skupaj učila? Recimo ti sediš za eno mizo, punca pa za mizo poleg tvoje? Pa bo volk sit in koza cela, sicer bo potrebna koncentracija, ampak vseeno.
namesto, da bi bili tipi tako nesigurni vase in takšni kontrol friki (zaradi te nesigurnosti), bi raje podprli punco in ji pustili, da se uči.
Res je, ker nekateri rabijo popolen mir za učenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov