Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nadaljujte tukaj..
Stara tema
Stara tema
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
@Horus.. predvidevam da zaradi preglednosti... pa unih varjant, ko zaradi brisanja postov na zadnjih X straneh ni blo sporočil in klikaš ko mal moten da najdeš zadnje sporočilo spljoh...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tema je stara 5 let. V tem času smo verjetno že vse vsaj 2x prebolele razno razne tipe/situacije.Horus napisal/-a:tema s 350+ stranmi
Začenja se novo obdobje prebolevanja!
Ne vem, ugibam samo..
- Horus
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sj se tema nadaljuje. Res ni pregledna tema s 350imi stranmi, večkrat so ble težave s praznimi stranmi ipd.. vsaka tema s tolikimi posti se zaklene in se ustvari nova, identična(sj je isti naslov), kjer gremo naprej. In sj ohranjamo temo živo, če je ustvarjena nova, samo part 2.
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
vedno sem za prebolevanje s tem, da uživaš (izkoristiš vsak trenutek za stvari, ki so ti všeč) in usmeriš pozornost drugam. Če ne gre nikakor, spremeniš način življenja (uvedeš nekaj sprememb v svoj način. Npr. Nov hobi, opustiš slabe navade).
Mene je življenje izučilo, da eje vsako prebolevanje vredno. Vsak konec ima smisel in po mojih prebolevanjih sem našla osebo, ki je več kot sem kdajkoli pričakovala od koga...
Sm, a ne bi blo pametno, da bi kdo, ki preučuje obdobje prebolevanja in zbira asvete zbral vse uporabne nasvete na en seznam... Mogoče še meni pridejo kdaj prav... Čeprav mi ljubezni najverjetneje ne bo treba več prebolevat. Trkam na les.
Mene je življenje izučilo, da eje vsako prebolevanje vredno. Vsak konec ima smisel in po mojih prebolevanjih sem našla osebo, ki je več kot sem kdajkoli pričakovala od koga...
Sm, a ne bi blo pametno, da bi kdo, ki preučuje obdobje prebolevanja in zbira asvete zbral vse uporabne nasvete na en seznam... Mogoče še meni pridejo kdaj prav... Čeprav mi ljubezni najverjetneje ne bo treba več prebolevat. Trkam na les.
-
majamajci - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
- Kraj: lj
ko sm prebolevala prvega bivsega mi je en sosolec dau nasvet... ki je neki celo pomagau... probaj si cimbolj zaposlit dan, upisi se u fitnes, ce delas delaj nadure, loti se se kksne ga hobija... tako bos man mislila na njega
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
ja sej to je čist res. morš se nekak zamott.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Za vse, ki prebolevajo: "vtičnik" za FF in Chrome http://blockyourex.com/ (al pa sam za vse nadležne osebke, ki jih nočete več "srečevati" na spletu)
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
purple_rain napisal/-a: (al pa sam za vse nadležne osebke, ki jih nočete več "srečevati" na spletu)
uuu, to bi se pa dalo za Murkota uporabit (in za podobne nadležne "slavne" ljudi)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]