Žalostna!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Pozdravljene!
Zadnje časa opažam, da je moje življenje postalo totalno depresivno..oz je takšno že od malega.
naj povem da imam super družino...a sem nesrečna.
že od malega sem bila bolj okrogla. to je vedno grizlo mojo samozavest...nisem imela fanta do svojega 18 rosjtnega dneva.
moja edina tolažba je bila vedno hrana. čeprav sem bila odlična učenka.
to se je spremenilo.začela sem se ukvarjati sama s sabo.postala postavna punca, ki pritegne marsikaterega moškega.
stara sem 22 let...za mano je ena daljša zveza...
pred dvema dnevoma pa sem končala zvezo s fantom s katerim sem bila 5 mesecev.
sprašujem se kaj delam narobe....
sem iskrena, poštena, pametna, nikoli nebi varala, imam svoja načela. pa sem vedno znova prizadeta.
potem pa gledam punce ki se dobesedno kurbarijo okrog, imajo sanjske fante...
kaj moraš res današnji dan bit baraba, če nočeš bit prizadet.
naj povem, da sem zelo čustvena. in me vsaka stvar zelo zaboli.
včasih se mi zdi življenje totalno brez smisla...sploh zdaj v takih dnevih...
nimam nobenega na koga se bi lahko zanesla..za koga bi živela..in za koga gradila prihodnost!
kako se spopadate z depresevnimi dnevi...kako dobite tisto upanje, da bo nekoč vse ok!
hvala za kakšen nasvet!
Zadnje časa opažam, da je moje življenje postalo totalno depresivno..oz je takšno že od malega.
naj povem da imam super družino...a sem nesrečna.
že od malega sem bila bolj okrogla. to je vedno grizlo mojo samozavest...nisem imela fanta do svojega 18 rosjtnega dneva.
moja edina tolažba je bila vedno hrana. čeprav sem bila odlična učenka.
to se je spremenilo.začela sem se ukvarjati sama s sabo.postala postavna punca, ki pritegne marsikaterega moškega.
sem iskrena, poštena, pametna, nikoli nebi varala, imam svoja načela. pa sem vedno znova prizadeta.
kaj moraš res današnji dan bit baraba, če nočeš bit prizadet.
naj povem, da sem zelo čustvena. in me vsaka stvar zelo zaboli.
včasih se mi zdi življenje totalno brez smisla...sploh zdaj v takih dnevih...
nimam nobenega na koga se bi lahko zanesla..za koga bi živela..in za koga gradila prihodnost!
kako se spopadate z depresevnimi dnevi...kako dobite tisto upanje, da bo nekoč vse ok!
hvala za kakšen nasvet!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Jaz sem sam sebi najboljši prijatelj in se posvetim sebi in se ukvarjam s samim sabo... Mogoče grem na kolo al pa tečt pa mi je takoj bolje. Predvsem idi nekaj počet, se sprehajat, ker doma za računalnikom bo samo huje in huje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
zalafa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2010
- Kraj: Polhov Gradec
ko si v depresiji je edina stvar, ki ti pomaga ta, da ti nekdo stoji ob strani - preverjeno.pri meni je bilo tako hudo, da sem dejansko želela vstati iz postelje, ampak nisem mogla-kot bi bila paralizirana
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
- beliangel1
- Sramežljivka
ne ne da mi je fant smisel življenja.
ampak življenje ima tolk enih padcev....porušenih sanj....
saj sem čisto okej....
na zunaj.,
ampak v sebi globoko sem nesrečna!
ampak življenje ima tolk enih padcev....porušenih sanj....
saj sem čisto okej....
na zunaj.,
ampak v sebi globoko sem nesrečna!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vsak ima kdaj slab dan, se ne počuti ljubljeno, se počuti osamljeno ali zapostavljeno od drugih ljudi...
Če sem prav razbrala iz tvoje pripovedi, si iz nekoliko bolj debelušne punce oz. punce z nekaj preveč kilogrami, uspela postati punca z zavidljivo postavo.
Bodi ponosna na to...to je eden izmed dosežkov tvojega življenja, ki se marsikomu morda zdi zanemarljiv ali ne omembe vreden...ampak ti si dosegla s trdo voljo, odrekanjem in verjetno vadbo, nekaj, kar marsikgo nemore v celem življenju. Bodi ponosna na to, nase, da imaš voljo...
Ne vem kaj delaš narobe....lahko ti rečem le to, da ostani takšna kot si (iskrena, poštena, pametna, zvesta, načelna) in lahko mi verjameš, da boš nekoga nekoč spoznala, ki te bo imel rad takšno kot si. (Tudi sama zase sem to težko verjela...potem pa se mi je zgodilo... )
Ostale punce, ki pase po tvoje kurbajo okoli...tukaj večinoma gre za bežne avanturice, zabavo, goli sex,...in zato imajo tudi fante temu primerne. Take, ki jih to zanima...In take zadeve ponavadi ne trajajo...ampak so kratke
Ti pa morda iščeš nekoga za resnejšo zvezo...
Kljub temu pa se tudi ti zabavaj...ne postavljaj si omejitev, ne imej preveč popredalčkano kako bi stvari mogle bit, ker na koncu nikoli niso...Prepusti se....
Dobivaj se s prijateljicami, žurajte, pojdite na morje, pojdi v naravo, telovadi...ne vem....zamoti se s stvarmi, ki jih rada počneš in bo boljše...
Če sem prav razbrala iz tvoje pripovedi, si iz nekoliko bolj debelušne punce oz. punce z nekaj preveč kilogrami, uspela postati punca z zavidljivo postavo.
Bodi ponosna na to...to je eden izmed dosežkov tvojega življenja, ki se marsikomu morda zdi zanemarljiv ali ne omembe vreden...ampak ti si dosegla s trdo voljo, odrekanjem in verjetno vadbo, nekaj, kar marsikgo nemore v celem življenju. Bodi ponosna na to, nase, da imaš voljo...
Ne vem kaj delaš narobe....lahko ti rečem le to, da ostani takšna kot si (iskrena, poštena, pametna, zvesta, načelna) in lahko mi verjameš, da boš nekoga nekoč spoznala, ki te bo imel rad takšno kot si. (Tudi sama zase sem to težko verjela...potem pa se mi je zgodilo... )
Ostale punce, ki pase po tvoje kurbajo okoli...tukaj večinoma gre za bežne avanturice, zabavo, goli sex,...in zato imajo tudi fante temu primerne. Take, ki jih to zanima...In take zadeve ponavadi ne trajajo...ampak so kratke
Ti pa morda iščeš nekoga za resnejšo zvezo...
Kljub temu pa se tudi ti zabavaj...ne postavljaj si omejitev, ne imej preveč popredalčkano kako bi stvari mogle bit, ker na koncu nikoli niso...Prepusti se....
Dobivaj se s prijateljicami, žurajte, pojdite na morje, pojdi v naravo, telovadi...ne vem....zamoti se s stvarmi, ki jih rada počneš in bo boljše...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kratko, a jedrnato - predvsem tole naj ti bo pomembno:
nase..zase..in (še enkrat) zase!beliangel1 napisal/-a:nimam nobenega na koga se bi lahko zanesla..za koga bi živela..in za koga gradila prihodnost!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz bi ti svetovala, da se zamoti s čim, pojdi v družbo, štihat na vrt, ma karkol. ko maš tak dan, se je najslabš prepustit negativnim čustvom.. sej ne rečem, da si ni fajn kak dan vzet fraj pa se smilit sama sebi
in pa kot ti je že bilo svetovano, začni delat na sebi
in pa kot ti je že bilo svetovano, začni delat na sebi
- beliangel1
- Sramežljivka
hvala vsem...
bom začela delat na sebi..bom se ukvarjala sama s sabo..bom postala močnejša....čeprav bo težko.
ampak življenej je samo eno..in ne splača ga zapravit zaradi negodovanja in obupavanja in nesrečnosti.
lep sončkast pozdrav vsem...
bom začela delat na sebi..bom se ukvarjala sama s sabo..bom postala močnejša....čeprav bo težko.
ampak življenej je samo eno..in ne splača ga zapravit zaradi negodovanja in obupavanja in nesrečnosti.
lep sončkast pozdrav vsem...
- Lyresse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2010
- Kraj: Ljubljana
hm...zveni znano
tudi jaz sem bila nekakšen ''labodek'' pač kot otrok ''na dnu'', zdaj pa baje dost popularna x) in življenje je lepo in oh in sploh...
ampak vedno te vsake tolk časa pritisne k tlom
in razmišlaš ka narobe delaš...zkai se ti to dogaja...se primerjaš z drugimi in ugotaulaš, da jo najbolš odnesejo tisti, ki jim dol visi, ki si ''ne zaslužijo'', ali tisti, ki v bistvu prizadevajo druge...js pol še razmišlam, zkaj se ne morejo ta obdobja žalosti že enkrat nehat, zakaj morm za življenje včasih porabljat tooooliko energije -.-
anyway...
pri meni sta dodatn vzrok kontracepcijske tabletke & socialna anskioznost, k me sprauta u občasna obdobja žalosti -.- pa ne da bi mela kakšen vzrok...razen tistih zarad kerih se mi je razvil ta strah x) te so pa ''duhovi otroštva'' pač bz.
na koga bi se zanesla...za koga gradila...
nimam nobenega nasveta
sem se izgubljala v istih mislih...ampak moraš samo vztrajati...in verjeti, da bo enkrat bolje...vem, da je težko. potem pa sem spoznala fanta, ki mi je dal občutek varnosti ^^ ki mi je pokazal, da obstaja tiho, mirno, trdno življenje...pa ne da bi bila odvisna od njega ali da bi črpala moč iz njega ali karkoli...samo to, kar je, da obstaja človek kot on, njegova življenjska energija, v bistvu težko razložim...to mi daje toliko zaupanja v svet, da lahko nanj gledam pozitivno pomiri me ^^ srečna sm brez napora, samoprepričevanja itd. končn!
upam, da boš našla kmalu človeka, ki bo imel pozitiven vpliv nate ali stvar... ali dejavnost... ali pa, da boš postala tako močna, da tega sploh ne boš potrebovala. če ti to uspe, sporoč bi tud js rada zvedla kakoto doseči x)
tudi jaz sem bila nekakšen ''labodek'' pač kot otrok ''na dnu'', zdaj pa baje dost popularna x) in življenje je lepo in oh in sploh...
ampak vedno te vsake tolk časa pritisne k tlom
in razmišlaš ka narobe delaš...zkai se ti to dogaja...se primerjaš z drugimi in ugotaulaš, da jo najbolš odnesejo tisti, ki jim dol visi, ki si ''ne zaslužijo'', ali tisti, ki v bistvu prizadevajo druge...js pol še razmišlam, zkaj se ne morejo ta obdobja žalosti že enkrat nehat, zakaj morm za življenje včasih porabljat tooooliko energije -.-
anyway...
pri meni sta dodatn vzrok kontracepcijske tabletke & socialna anskioznost, k me sprauta u občasna obdobja žalosti -.- pa ne da bi mela kakšen vzrok...razen tistih zarad kerih se mi je razvil ta strah x) te so pa ''duhovi otroštva'' pač bz.
na koga bi se zanesla...za koga gradila...
nimam nobenega nasveta
sem se izgubljala v istih mislih...ampak moraš samo vztrajati...in verjeti, da bo enkrat bolje...vem, da je težko. potem pa sem spoznala fanta, ki mi je dal občutek varnosti ^^ ki mi je pokazal, da obstaja tiho, mirno, trdno življenje...pa ne da bi bila odvisna od njega ali da bi črpala moč iz njega ali karkoli...samo to, kar je, da obstaja človek kot on, njegova življenjska energija, v bistvu težko razložim...to mi daje toliko zaupanja v svet, da lahko nanj gledam pozitivno pomiri me ^^ srečna sm brez napora, samoprepričevanja itd. končn!
upam, da boš našla kmalu človeka, ki bo imel pozitiven vpliv nate ali stvar... ali dejavnost... ali pa, da boš postala tako močna, da tega sploh ne boš potrebovala. če ti to uspe, sporoč bi tud js rada zvedla kakoto doseči x)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz se tudi včasih vprašam, če spadam na ta nori svet, če se mogoče nisem rodila v pravem obdobju. Ampak s časom ugotoviš, da najbolje prideš skoz, če se greš igrico zob za zob. Do tistih, ki so dobri do tebe bodi tudi ti dobra do njih. Ostalih se izogibaj.
Drugače se mi pa zdi, da fantje veliko težje pristopijo do lepe punce, ker se bojijo, da bodo pogoreli. Tako, da ni nič narobe. Stara si 22 let in imaš še nešteto možnosti pred sabo.
Uživaj!
Drugače se mi pa zdi, da fantje veliko težje pristopijo do lepe punce, ker se bojijo, da bodo pogoreli. Tako, da ni nič narobe. Stara si 22 let in imaš še nešteto možnosti pred sabo.
Uživaj!
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
beliangel1 napisal/-a:naj povem, da sem zelo čustvena. in me vsaka stvar zelo zaboli.
Tole je tvoj problem. Trdo kožo boš rabila razvit. Ne ratat sama baraba, ampak sprejet, da jih je svet poln, da tako pač je, in da je svet vseeno v redu, in bit sposobna bit s tem vedenjem srečna.
Svet je v resnici zelo grozen, in v resnici zelo lep. Zavedaj se grozot, probaj ne prispevat k njim, ampak ne pozabi na svetle strani, in naj te temne ne paralizirajo. Srečni in nesrečni - vsi umremo. Izberi biti med srečnimi.
Trdo kožo rabiš, pa smisel za humor. Ker če se zavedaš, kaj se po svetu dogaja, je dejansko tako hudo, da je že smešno.
Pa sonce vseeno sije in trave rastejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov