Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
D-D - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men so všeč kratka imena, Žan, Lea, Lara, Jan,....
Glede menjave imena pa tko, če bi bil res u nulo sfaljen ime pol bi mu pustila, sicer pa po 18 letu lahko dela kar če,... no jz sm si na pobudo staršev spremenila ime, ubistvu samo eno črko sm izbrisala, mislim pa da to ni nič takega, nevem pa zakaj bi se kdo sramoval svojega imena.
Glede menjave imena pa tko, če bi bil res u nulo sfaljen ime pol bi mu pustila, sicer pa po 18 letu lahko dela kar če,... no jz sm si na pobudo staršev spremenila ime, ubistvu samo eno črko sm izbrisala, mislim pa da to ni nič takega, nevem pa zakaj bi se kdo sramoval svojega imena.
- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Svojemu otroku bi dala slovensko ime, predvsem uporabno, tako, ki se da normalno izgovoriti tudi v tujini. Na živce mi grejo ženske, ki svojim otrokom dajejo tuja imena, nekatere celo dva, da jih potem vsi zafrkavajo. Se mi zdi, da imamo čisto lepa slovenska imena. Misliti je treba predvsem na otroka, in ne nase, saj bo to ime otrok nosil.
-
reimi - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
jaz bi rada dala svojemu otroku nepogosto ime ampak, da vseeno ne zveni preveč "eksotično". ko bo prišel čas, bom zelo premislila. nekateri starši sploh ne vem kaj mislijo, kadar devajo kaka "komična" imena njihovim otrokom, da imajo slednji celo življenje kompleks zaradi imena...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Meni so tudi všeč kratka imena..npr. za
fantke-Jan, Vid,Tim,Žiga,Leo,Greg...
punčke -Ana,Eva,Nina,Ula,Luna,Lucija...
fantke-Jan, Vid,Tim,Žiga,Leo,Greg...
punčke -Ana,Eva,Nina,Ula,Luna,Lucija...
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Imena za hčerko:
Samanta, Ana, Karin, Teja, Laura in Jelena.
Imena za fantka:
Žan, Klemen, Marko, Jure, Jan in Grega.
Samanta, Ana, Karin, Teja, Laura in Jelena.
Imena za fantka:
Žan, Klemen, Marko, Jure, Jan in Grega.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
punčke:
rea, darka, sergeja...
fantki:
rene, (ja rene... lol)
najbolj grozno ime, prebrala v nekšnih cerkvenih oznanilih kjer pač vedno napišejo kak je ime na novo krščenim otrokom v našem kraju. torej ime je: scarlett aurora
definitivno dajem slovenska imena... ker v sloveniji mi dati otroku tuje ime je čist bv
rea, darka, sergeja...
fantki:
rene, (ja rene... lol)
najbolj grozno ime, prebrala v nekšnih cerkvenih oznanilih kjer pač vedno napišejo kak je ime na novo krščenim otrokom v našem kraju. torej ime je: scarlett aurora
definitivno dajem slovenska imena... ker v sloveniji mi dati otroku tuje ime je čist bv
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
moja dva bosta pa arian sven in scarlet elena pa če vam je prov alpa ne!
je pa tak al tak zlo mejhna verjetnost da bosta živela v sloveniji tak da sploh ni panike.
I like it to je pa itak sam pomembno ker bosta moja
je pa tak al tak zlo mejhna verjetnost da bosta živela v sloveniji tak da sploh ni panike.
I like it to je pa itak sam pomembno ker bosta moja
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men so najbl bedna ta kvazi zvezdniška otroška imena Ruby, Liu, ipd. Za kozlat. Sej je lepo, če so ti všeč mal drugačna imena, ampak tako pizduliranje...halooo no...pa Apple, pa Cruz, pa Brooklyn....
Men so lepa imena:
Ženska: Lara, Lana, Sara, Laura, Anabela
Moška: Mark, Nik, Alen, Aleksander
Men so lepa imena:
Ženska: Lara, Lana, Sara, Laura, Anabela
Moška: Mark, Nik, Alen, Aleksander
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ko bom mela otroka in če bosta fantka bosta tilen in anže....
punčka pa verjetno eva.......no nevem...to so še zaenkrat sanje......sicer pa se mi tuja imena in slovenski priimek ne zdita ravno ql.
punčka pa verjetno eva.......no nevem...to so še zaenkrat sanje......sicer pa se mi tuja imena in slovenski priimek ne zdita ravno ql.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Fantek: Georg, Matic Matevž, Nik, Žiga,...
Punčka: Luna, Neja, Kaja, Lina,...
Takrat, ko bo treba res izbrati bo treba zelo dobro premisliti kakšno ime bom dala.
Punčka: Luna, Neja, Kaja, Lina,...
Takrat, ko bo treba res izbrati bo treba zelo dobro premisliti kakšno ime bom dala.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov