Kako se spremeniti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 20. Maj. 2010 17:51

S tem ko se je bivsa umaknila, sem spoznal kako "reven" sem v mislih (ozkogled), kako imam probleme z zbranostjo in probleme pri izražanju, koliko mi manjka tistega razuma, potrpljenja, prilagodljivosti pri partnerju, še posebno če mi npr. punca želi vsiliti svoje mnenje.

Po tej propadli vezi čutim, da se moram spremeniti. Ne vem kako bi začel delati na sebi. Najraje bi si v knjižnici sposodil par dobrih knjig na to temo in jih predelal. Poznate kako?
Zadnjič spremenil kolesar, dne 20. Maj. 2010 20:27, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Maj. 2010 17:58

Mislm, da bi blo kr pomembno, če bi nam povedal kaj si zamočil, zakaj sta šla narazen in kaj točno moraš spremenit. Kajti sebe in obe dekleti si opisal, kot da ste v popolnem ljubezenskem romanu in men osebno se niti sanja ne, kako naj bi mi iz te "idilične zgodbice" razbrali, kaj moraš ti spremenit in ti svetovat, kako naj se spremeniš.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Maj. 2010 18:11

Tebi pa ni dolgčas v življenju. 3 dni nazaj si objavil temo, kako sta s punco nehala pred dvema mesecema in jo hočeš nazaj. Poleg nje imaš pa še popolno zdepilirano bivšo izpred več let in novo žensko, ki se meče za tabo.
Pa še vedno najdeš čas za pomoč ubogim ljudem. Kar tako naprej!

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=25582
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 20. Maj. 2010 18:20

jullia_ napisal/-a:Tebi pa ni dolgčas v življenju. 3 dni nazaj si objavil temo, kako sta s punco nehala pred dvema mesecema in jo hočeš nazaj. Poleg nje imaš pa še popolno zdepilirano bivšo izpred več let in novo žensko, ki se meče za tabo.
Pa še vedno najdeš čas za pomoč ubogim ljudem. Kar tako naprej!

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=25582

V drugem stavku sem napisal: Nazadnje sem končal kratko razmerje z dekletom.. in to je ta depiliranka, za katero sem spraševal 3 dni nazaj.

Tista nova je pa prijateljica iz preteklosti.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 20. Maj. 2010 19:21

Važno, da je upedenana glede higiene in da hodi vsak mesec na brazilsko...to je ključnega pomena v zvezi ja :P :lol:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Maj. 2010 19:26

^^heh, tole je tud mene mal "zmotilo" v tistem opisu - nasvet kolesarju? Nehi bit tok plehek! Ker tole preveč ven "buta"..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2010 19:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 20. Maj. 2010 19:59

Fajn bi bilo, da bi povedal, KAJ dejansko želiš spremeniti?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Maj. 2010 20:00

Dopiši bistvo(kkšno hvalisanje lahk pa zbrišeš :D), kaj moraš spremenit, da ti bodo punce sploh lahko svetovale, če bodo hotle, drugače tema nima smisla.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 20. Maj. 2010 20:22

Mogoče noče nasveta... :lol: Lepo se je opisal in zdej čaka zs od kakšne seksi in depilirane cosmopolitanke, ki mu bo pomagala , da začne delat na sebi in se spreminjat...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Maj. 2010 8:24

No, vsaj preoblikoval si začetni post, ker oprosti to da je tvoja bivša bila zdepilirana, upedenana in ne ve kaj še vse, niti ni pomembno pri tvojem vprašanju niti koga tukaj got to zanima.
Tut sama mislim, da bi mogel razložit zakaj sta šla narazen, kaj ni štimalo, takrat ti bomo znali bolj svetovat! Ker če ne vemo kaj si prej narobe delal (če seveda sploh si) ti ne znamo povedat kak bi blo boljše da bi ravnal... Za v prihodnje seveda.
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 21. Maj. 2010 19:47

Končala sva res na beden način. Eno noč sem prespal pri njej v hiši njenih staršev. Reku sem ji, da se moram zbuditi ob določeni uri. Moja je trdila, da imam zadost 20 minut vožnje do sluzbe (ona dela v isti sluzbi kot studentka). Ni me hotla razumeti, da moram bit jaz pol ure prej tam kot je sicer uradno. Ko sva se zbudila, sem jo prosil naj mi prinese lasagno, ki sva jo skuhala en dan prej. Moja odide v kuhinjo staršev, jaz sem se pa vmes zrihtal. Ko sem odšel na lasagno je bila ful vroča in po kuhinji se je že sprehajal njen oče. Povem ji, da se nerad sprehajam v jutranjem času med njenimi starši in jih motim, ko se le ti odpravlajo v sluzbo. Začel sem pogledovati na uro in polglasno bentiti, da mi je preveč pogrela hrano.

Drug dan me je punca poslala SMS, kako sem, zakaj nič ne pišem. Odgovoril sem ji, da se ji opravicujem za tist izbruh in ona mi je rekla, da bi se rada okoli tega pogovorila. Rekel sem ji, da če me misli pustit naj mi takoj pove po telefonu.

Čez dva dni me povabi k njej domov, kjer sva se 2 uri pogovarjala. Ves čas sem jo poizkušal lubčkati, ona pa se mi je odmikala. Enkrat mi je celo na hitro vrnila poljubček. Povedala je, da se boji da se bo to ponovilo. Razložil sem ji, zakaj se je to zgodilo in da bom pazil za naprej. Ona se je še vedno odmikala mojim poljubom, zato sem jo vprašal, ali gre lahko čez to in ali sva še vedno fant in punca. Ona je rekla, da to moram jaz povedat, če sva še vedno par. Jaz sem ji reku, da če ne more čez to, da je najbolje da takoj končava. Punci so se tisti trenutek orosile oči, takoj me je vprašala če bom kaj popil. Jaz pa sem si želel it čimprej stran. Na vratih me je vprašala, če ostaneva prijatelja. Potrdil sem, ona pa me je poljubila in jaz sem ji užaljeno nastavil lice.

Takoj naslednji dan ji v sluzbi recem, da sem se prenaglo odlocil in da mi je zelo zal in se ji opravicil. Ona je isto ponovila, da je njej tudi zal, da je tud ona kriva. Mislil sem si, o superca, spet sva par, in se povabil zvecer k njej domov. Ona je rekla, da je že zmenjena, ampak da mi bo napisala SMS. Ko sem zakljucil sluzbo ob 19.00 sem jo poklical in ni se mi oglasila. Napisal sem ji kratek SMS na katerega je cez uro odgovorila, da je zmatrana in da bo ostala doma in da gre spat.

Dvakrat sem dosegel, da sva se dobila. Zmenila sva se, da bova prijatelja in se skupaj druzila, da dopuscava moznost da obudiva vezo, seveda na mojo pobudo :)

Par dni kasneje sem ji po telefonu povedal razloge zakaj je prišlo do prepira in kaj sem naredil, da do tega ne bi več prišlo. Problem so bili moji fuknjeni sodelavci, ki so me nadzorovali od kod se vozim zaradi potnih stroškov, zato je bilo tako pomembno da pridem prej v sluzbo, da ne bi videli iz katere smeri prihajam. Povedal sem ji, da so poizvedovali o meni po internetu, me iskali celo na domu itd. Torej sem se preselil v isti kraj, da bi naredil korak proti njej. Povedal sem ji tudi, kaj cutim do nje, točno zakaj je ona tista, ki mi je tako zelo všeč. Izlil sem ji svoja čustva.

Poslušala je tiho in ni mi posegala v besedo. Na koncu je pa rekla, da moram jaz njo razumet, da ona zdej ni pripravljena na razmerje in si želi kot sem ji dopoldan v službi obljubil, da ji dam čas. Potrdil sem, da ji dam toliko časa, kolikor ga potrebuje. Povedal sem, da se imel z njo ful dobro in potem me je vsa jezna vprasala, a mislis da se jaz s teboj nism imela super. Omenila je še, da jo moti, da skos govorim o najini preteklosti kot o postani juhi, da je tisto zaključeno in da je potrebno začeti na novo. Potem sem jo pustil pri miru, nisem ji več težil.

Nazadnje sem šel študentski koncert, da bi spet dobil pregled nad dogajanjem. Ful sem se ga napil, da bi pozabil na vse. In glej ga zlomka, čisto na koncu koncerta v množici ljudi srečam bivšo, kako s kolegico beži proti izhodu. Jaz sem jo želel ustaviti, on pa mi zavpije, da mora hitr domov, ker ima jutri službo. Isto sekundo sem ji napisal SMS, "a ni to neverejtno naključje kje se srečava, da ji še vedno dajem čas in da jo lepo prosim, da če bo čutila, da ji nisem več všeč, da naj mi pove, da grem jaz naprej! In da jo ljubim."

Dobil sem čez pol ure vrnjen SMS: "Od mene si vedno slisu tist kar mislim. Trenutno mi ni za nobeno zvezo, ljubezen, fanta... mi pa ni vsec, da mi takele sms pises, ker mi s tem ne daješ časa in skoz name pritiskaš. In tud bl ko razmišljam spoznavam kok sva si različna in dvomim da bi se nama izslo, če bi bila ponovno skupaj."

To je to.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Maj. 2010 20:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 21. Maj. 2010 20:46

Ženske obožujete limonade.

Se ti je le zdelo, ker pisal sem le o tej ženski.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Maj. 2010 21:44

Iz vsega skupaj sem razbrala da
1. preveč burno odreagiraš in si nagnjen k pretiravanju (prepir zaradi pogretga zajtrka, komplikacije zarad prevoza, fobije da te sodelavci zasledujejo, ona se hoče pogovort ti pa zahtevaš, naj ti da konc po telefonu ipd....

2. stalker!!! (razni nepotrebni sms-i, pritiski, obiskovanje študentskih žurov da jo srečaš, selitev v isti kraj...Halo!!!! To je bolano!!!!)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima