Rabim pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikolina24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
Pozdravljeni,
že zelo dolgo spremljam ta forum in vidim, da tuki vsi radi priskočijo na pomoč...tu se pa začnejo moji problemi v bistvu sem z mojim fantom 4 leta, kr naenkrat pa se je z njegove strani začelo ignoriranje...naj razložim...sem študentka, on se je zaposlil in od takrat naprej so se pojavili problemi, ker enostavno ni časa zame. Ima zelo veliko dela, sploh za računalnikom in je nonstop pod stresom...skušam ga razumet zakaj je živčen, vendar se tud men zdi zamalo ker sem kot nek kreten, ko ga čakam in čakam in čakam...od njega pa nč...včeraj je reku, da je med nama konec, ker mu skos težim, on bi meu pa rad tud kaj časa zase ter da bi žural okrog...KR NAENKRAT...jaz mu že več kot pol leta govorim, da nikamor ne greva pa je meu vedno izgovore, da se mu ne da, da je utrujen itd. Zato me zanima vaše mnenje, je možno da mu je všeč druga, čeprav je zatrdil da je ni? al ga je pač enostavno minilo in se morm s tem sprjaznit? Poleg tega je problem še v tem, ker stanujeva skupaj in ne vem kako naj zdej v izpitnem obdobje se odselim k bo največja gužva in učenje? :S
Prosim za kakšen dober nasvet...
že zelo dolgo spremljam ta forum in vidim, da tuki vsi radi priskočijo na pomoč...tu se pa začnejo moji problemi v bistvu sem z mojim fantom 4 leta, kr naenkrat pa se je z njegove strani začelo ignoriranje...naj razložim...sem študentka, on se je zaposlil in od takrat naprej so se pojavili problemi, ker enostavno ni časa zame. Ima zelo veliko dela, sploh za računalnikom in je nonstop pod stresom...skušam ga razumet zakaj je živčen, vendar se tud men zdi zamalo ker sem kot nek kreten, ko ga čakam in čakam in čakam...od njega pa nč...včeraj je reku, da je med nama konec, ker mu skos težim, on bi meu pa rad tud kaj časa zase ter da bi žural okrog...KR NAENKRAT...jaz mu že več kot pol leta govorim, da nikamor ne greva pa je meu vedno izgovore, da se mu ne da, da je utrujen itd. Zato me zanima vaše mnenje, je možno da mu je všeč druga, čeprav je zatrdil da je ni? al ga je pač enostavno minilo in se morm s tem sprjaznit? Poleg tega je problem še v tem, ker stanujeva skupaj in ne vem kako naj zdej v izpitnem obdobje se odselim k bo največja gužva in učenje? :S
Prosim za kakšen dober nasvet...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pust ga pri miru. Verjamem, da je dejansko živčen zaradi službe, daj mu čas da se navadi na novo službo. Ni to več študentsko življenje in spanje do kadar hočeš, itd...
Če hočeš res še bit z njim, ga pust na miru. Naj gre s prijatelji ven, ti pejt pa s kolegicami (al se lahko le s fantom hodi ven??), tudi če on noče.
Najd si kak hobi, ker mislim da ti res manjka
NEHI MU TEŽIT!! Verjetno ga čist dušiš s svojo stalno prisotnostjo.
Če hočeš res še bit z njim, ga pust na miru. Naj gre s prijatelji ven, ti pejt pa s kolegicami (al se lahko le s fantom hodi ven??), tudi če on noče.
Najd si kak hobi, ker mislim da ti res manjka
NEHI MU TEŽIT!! Verjetno ga čist dušiš s svojo stalno prisotnostjo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
itak da je možno da je kaka druga, ampak kdaj če praviš da skos dela????
preseliš se lahko kadarkoli tako da nehaj s tem.
in če te je pustil te zagotovo ni brez razloga ali zaradi službe. kvečjemu zaradi sodelavke. koliko jaz razumem zdaj več nista skupaj ali kako?
odseli se. mislim kaj pa imaš sploh od njega če nikamor ne gresta in on vedno dela? kadar ne dela gre raje s prijatelji. ti pa težiš. brezveze. naj gre. ti pa tudi svojo pot naprej.
preseliš se lahko kadarkoli tako da nehaj s tem.
in če te je pustil te zagotovo ni brez razloga ali zaradi službe. kvečjemu zaradi sodelavke. koliko jaz razumem zdaj več nista skupaj ali kako?
odseli se. mislim kaj pa imaš sploh od njega če nikamor ne gresta in on vedno dela? kadar ne dela gre raje s prijatelji. ti pa težiš. brezveze. naj gre. ti pa tudi svojo pot naprej.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- pikolina24
- Sramežljivka
heh, sej to razumem..sam je bedno, ker sva ze en tedn tkle...on gre s svojimi kolegi na pijače, na kolo...js pač s svojimi...in me še zmer ne pogreša, to me pa najbolj boli, kako lahko kr naenkrat lubezn mine? pa še bolj bedno je, če sva oba skupi doma, vsak za svojim računalnikom, vsak je kosilo zase in se cel dan ne pogovarjava...mah, sej bo...hvala ti
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
iz svojih izkušenj... ja je možno da ga je minilo, ampak je mogoče še nekaj časa vztrajal, da bi videl, da to ni samo obdobje. glede na to, da praviš da dosti hodi ven s prijatelji, mu paše tak način življenja, komunikacija z drugimi ljudmi, odklop od vajine zveze, ko je zunaj se mu ni treba soočat s tabo. lahko pa je tudi kaj drugega vmes, mogoče celo druga punca. ampak če ti je rekel da je konec, zadeva ni tako nedolžna, pogovri se z njim v miru, naj ti pove kaj je v resnici za njegovo odločitvijo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lana505 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2009
Ma dej... dej mu pust dihat, pejd mal posvoje...
Pač pridejo vzponi in pridejo padci, in pač vi2 sta trenutno na mal slabšem, sej ne more bit skoz lepo.
Pač mlada sta še in rabta mal se še "odklopt". Men osebno se ne zdijo opisani problemi v tej dani situaciji nevekako katastrofalni, da bi mogla spokat in jt?!?!
Pač pridejo vzponi in pridejo padci, in pač vi2 sta trenutno na mal slabšem, sej ne more bit skoz lepo.
Pač mlada sta še in rabta mal se še "odklopt". Men osebno se ne zdijo opisani problemi v tej dani situaciji nevekako katastrofalni, da bi mogla spokat in jt?!?!
- pikolina24
- Sramežljivka
hvala vsem za mnenja...zdej sem se pogovarjala se z eno frendico k ga tud dobro pozna in mi je pač mal svetovala...zdej ko bo konc hokeja ga bom prosila naj se lepo usede dol pa naj mi pove če me sploh še ima rad pa če kaj čuti...ker če bo reku ne, pol je zgodba zame res zaključena in tud če bo prosu naj pridem nazaj, ne bo šans...kar se bo zgodilo potem, bo dokončno... hvala še enkrat vsem
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Fajn, ker maš lih zdaj izpite... uč se, njemu daj pa mir, ko imata pavzo seksajta... če se stvari ne bodo skulirale se lahko, ko narediš vse izpite še vedno odseliš. Bodi praktična, pa ne delaj preveč drame, verjetno je samo obremenjen zaradi službe, ker mu je to novo se še ne zna soočit s stresom etc.
Ko je najbolj živčen mu ga potegni... men blazno pomaga.
300 % sem prepričan, da ti bo za to hvaležen in se bo začel lepše obnašat, če bo rekel, da ne... ma pač drugo punco... ali pa fanta.
Ko je najbolj živčen mu ga potegni... men blazno pomaga.
300 % sem prepričan, da ti bo za to hvaležen in se bo začel lepše obnašat, če bo rekel, da ne... ma pač drugo punco... ali pa fanta.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mah, ti ga pomoje prav poskušaš pripravit do tega, da bi ti rekel, da mu ni več do tebe. Že to, da pogovor tako resno zastaviš, s takim resnim vprašanjem, me niti ne prepriča, da sploh želiš pozitiven odgovor. Ti boš pa to še naredila direkt po koncu hokejske tekme. Kaj pa, če bo njegova ekipa zgubila?
Hočeš dober nasvet? Ne takoj rinit v ekstreme - ali me neizmerno ljubi, ali pa je konec.
Baby steps. Pripravi mu malico, medtem ko dela na računalniku. Brez zahteve, da ti zato obljubi večno ljubezen, zgolj kot pozornost fantu. S svojim teženjem vnašaš ful napetosti v zvezo, poskusi ustvarit bolj sproščeno ozračje.
Hočeš dober nasvet? Ne takoj rinit v ekstreme - ali me neizmerno ljubi, ali pa je konec.
Baby steps. Pripravi mu malico, medtem ko dela na računalniku. Brez zahteve, da ti zato obljubi večno ljubezen, zgolj kot pozornost fantu. S svojim teženjem vnašaš ful napetosti v zvezo, poskusi ustvarit bolj sproščeno ozračje.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dober nasvet.jullia_ napisal/-a:Hočeš dober nasvet? Ne takoj rinit v ekstreme - ali me neizmerno ljubi, ali pa je konec.
- pikolina24
- Sramežljivka
jaooo pa ne zdej s takimi....kako naj se zdej kr naenkrat obnasam da je vse kul če pa se zdej ze dolgo sploh ne pogovarjava velik, par stavkov na dan...js morm vedet če mu je še kaj do mene da vidim pr čem sploh sem...kaj pa če se bom zdej obnasala kot da ni nč narobe, on bo čutu pa drgač...bo pa ja mislu da se mi je zmešalo, enkrat tako drugič tako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov