Zelo komplicirana zadeva...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sdat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sdat » 12. Apr. 2010 20:56

Dober večer.

v imenu prijateljice pišem na vaš forum, saj se je zapletla v zelo kompliciran položaj. situacijo bom predstavil brez imen..
torej gremo k bistvu....ona je bila v zvezi z osebo X.. sedaj je z to osebo zaključila, oz zaključuje vse stike. vendar problem nastane ker se je zaljubila v osebo Y, in on se je tudi v njo. ko sta skupaj sta res srečna......problem pa nastane ker sta osebi X in Y bratranca.
torej kaj storiti v tem primeru. oz kakšen nasvet ji naj dam. ker če oseba X izzve da ima ona kar koli z njegovim bratrancem bo katastrofa, ker je izjemno ljubosumen, pa čeprav nista več skupaj, in sedaj njo skrbi da s to zvezo uničila družinske vezi med osebo X in Y.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 20:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2010 21:03

reci tej tvoji prijateljici, da ima srečo, da sta bratranca, da nista brata! :wink:
sdat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sdat » 12. Apr. 2010 21:07

ja, vendar veš kako je to...tako tesna familija da sta skoraj tako kot brata, in sedaj ona res ne ve kaj storiti.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2010 21:08

se bosta že onadva med sabo dogovorila!

kaj pa ta dva bratranca nimata kakšnega simpatičnega soseda? saj veš...kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima... :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 21:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Apr. 2010 21:18

Ja to je isto tud če bi bla prijatelja, če sta se zaljubila sta se zaljubila, ne moreš pomagat, sej ne moreš srcu ukazovat. Bo že razumel. Mogoče na začetku ne, kasneje pa, ne glede na to kako se zveza razvije. Če bosta ostala skupaj, bo to sprejel in živel s tem, da pač ni bila ona zanj in je hvala bogu, za njegovega bratranca, če pa zveza ne uspe, bosta pa imela kaj za obrekovat :) Tak da na koncu, bo vse tako kot mora bit.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
zelenica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a zelenica » 12. Apr. 2010 21:22

To, da sta onadva bratranca lahko čisto vredu funkcionira, lahko pa tudi ne. Sem bila sama na istem, da sem spoznala fanta s katerim sva ugotovila, da je on bratranec od mojega bivšega in je potem kar oba minilo, da bi midva imela kaj več.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Apr. 2010 21:23

Koliko časa je pa bila skupaj z bivšim fantom? Če je bila to dolgoletna zveza s poznavanjem celotne družine, potem je res malo nerodno, da bi nazaj v isto familijo prišla kot bratrančeva punca. Če je bila pa partedenska romanca, naj se pa bratranca pač sama zmenita, kaj in kako.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 12. Apr. 2010 21:28

Hehe, to me spomni na situacijo, ki sem jo imela pred ... hmmm ... precej leti. :wink: Bila sem v zvezi (ce tistemu smiranju pri 16-ih sploh lahko tako recemo) z osebo X, se z njo razšla, se zagledala v osebo Y (in on vame), ki je bil bf od osebe Z, ki pa je bil hkrati bratranec od osebe Y. No, zgodba se konca tako, da sem se vsega skup navelicala in se odlocla za krajsi "celibat". :D

Iz prvega posta sklepam, da sta se Y (njen, ne moj) in ze odlocla. Kakor so ze rekli, morata pa morebitne zamere med sabo poglihati X in Y. Koliko so pa ti ljudje sploh stari?
sdat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sdat » 12. Apr. 2010 21:32

bila sta skupaj precej dolgo.. mislim da se je približevalo že 2 letu..in ja problem je v tem ker je bil kolegica ves čas v stiku z tema družinama....ves čas je bila pri njih.. stari so pa med 18 in 21.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 21:36

...
zelenica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a zelenica » 12. Apr. 2010 21:38

Se je pa ena moja prijateljica poročila z bratom od njenega bivšega. Meni sicer nenavadno, ampak enim pa očitno znese.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 12. Apr. 2010 21:46

No, na njunem mestu vsekakor ne bi zveze obesala na veliki zvon, dokler ne bi bila prepricana, da bo uspelo. Kako se bo koncalo, pa bogve. Zelenica ve za zgodbo s hepiendom, jaz pa za eno, ki se ni koncala tako dobro.

Dve sestri (Recimo jima Marjeta in Lili) sta se zelo dobro, celo odlicno razumeli. Obe sta imeli tudi hcerki. Manca, Marjetina hci, je imela nekaj let partnerja. Njuna zveza je razpadla in cez nekaj casa je ta moski stopil v zvezo z Ljubico - hci od Lili. Druzini sta zaradi prepirov med sestricnama uradno se vedno skregani.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 12. Apr. 2010 21:48

To so lahko težke zadeve. Ne vem no, jaz že razumsko ne bi šla v to. Nekako ne bi mogla no.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov