Koliko pravih prijateljic imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Koliko dobrih priijateljic imate? Res tistih ta pravih katerim lahko vse zaupate, katere so vam vedno na razpolago za klepet, s katerimi se pogosto družite, se obiskujete?
Ali imate le bolj znanke, s katerimi se pozdravite, izmenjate par besed, se srečujete tu in tam?
Ali pa so to mogoče le prijateljice iz skupne klape, kjer ni pravih globokih, iskrenih in zaupajočih pogovorov?
Ali imate le bolj znanke, s katerimi se pozdravite, izmenjate par besed, se srečujete tu in tam?
Ali pa so to mogoče le prijateljice iz skupne klape, kjer ni pravih globokih, iskrenih in zaupajočih pogovorov?
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
ka pa vem. družim se skor z vlkimi. najbolše pa recimo 4
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
electra* napisal/-a:nanamiša napisal/-a:logično...ker moški ne more biti pravi prijatelj
verjemi da so lahkoo, je pa res da so najboljši prijatelji tisti ki so geji;)
niti prvo niti drugo ni res aaaaal!!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dej ne spet s tem začet, nooo, ljudje!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne vem, koliko imam prijateljev, ker v resnici ne vem, koga bi uvrstila v ta posvečen krog. Nikogar ni, ki bi mu res zaupala vse, hkrati se pa vedno najde nekdo, ki me bo poslušal. Od nikogar niti ne pričakujem, da bo imel vedno čas zame.
Ločim med kolegi in prijatelji, le da zame tu ni jasne meje, je bolj lestvica nians.
Ločim med kolegi in prijatelji, le da zame tu ni jasne meje, je bolj lestvica nians.
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
Js mam enonajbolšo prjatlco, s katero si res povemo use in se tud družmo neprestano, potem mam pa še ene 4 dobre prjatlce, s katerimi se tud dost družmo in si tud zaupamo.
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
- cocostar.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
imam 2 takšni prijateljici, ki jima lahko zaupam vse in onidve meni...skupaj hodimo ven in se družimo..
potem pa je tukaj tudi moj fant, ki je hkrati tudi moj najboljši prijatelj...
res sem vesela da jih imam
potem pa je tukaj tudi moj fant, ki je hkrati tudi moj najboljši prijatelj...
res sem vesela da jih imam
i don't like indefining myself, i just am...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov