Kaj bi naredili vi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
empty
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 08. Mar. 2011 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
erm, Fairytale*, in kaj si ti misliš o vsem skupaj?
*edit: aja, spregledala tole:
*edit: aja, spregledala tole:
Jah, nimaš kej dosti za razmišljat, probi mu na lep način povedat, da lepo od njega or something (če se ti tko zdi), ampak da se teb ne zdi ravno najboljša ideja in to je to, lepo se mej.Fairytale* napisal/-a: vi pa ne želite ničesar več imeti z njim..
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 10. Apr. 2010 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala_miška* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Fairytale* napisal/-a:...vi pa ne želite ničesar več imeti z njim.. kaj bi torej storili?...
1. mislili bi si: če sma končala sva končala, ni razloga da bi hodila kam, ali pa bi sklepali da je bivši vaš rojstni dan samo izkoristil, da bi spet poskušal kaj imeti z vami, zato na lep način poveste da nimate želje da bi se srečali z njim, brez slabe vesti da se bo (revež še vedno zaljubljen do ušes) vedno spominjal tega roj. dneva z vašo zavrnitvijo
Kaj je za razmišljat? 1. seveda (moje mnenje)
The man on top of the mountain didn't fall there
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
ja če ne želiš več biti z njim mu to na lep način povej. ne dajej mu nekega upanja, če si 100% da ne želiš biti z njim. povej, da se ti ne zdi pametno, da se dobita. pa brez skrbi tudi on bo s časoma prebolel in se ne bo tega roj. dne spominjal le po tem, da si ga zavrnila.
tako, da jaz sem za prvo možnost - na lep način zavrni povabilo.
tako, da jaz sem za prvo možnost - na lep način zavrni povabilo.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
jaz razmišljam tudi malo po drugi strani - da si dolgo zaljubljen v nekoga,da ves čas misliš samo na eno in isto osebo bi ti verjetno največ na svetu pomenilo da je tisti na tvoj osebni praznik s tabo, kaj pa vem
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^in s tem daje lažne upe? Dej no, postav se na njegovo mesto - a bi teb kaj takega res blo fajn?
Pa zihr si že slišala za "The worst way to miss someone is to have them sitting right next to you and know you can never have them.".
Pa zihr si že slišala za "The worst way to miss someone is to have them sitting right next to you and know you can never have them.".
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Če te tolko sekira dejstvo, da bo mel verjetno uničen rojstni dan, če ga zavrneš, sprejmi povabilo in če bo začel kej namigovat mu dej na lep način vedet kako in kaj.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
glede na to, da ti ni do bivšega, si tukaj pomembna le ti in ne on. nista več vidva, ampak le ti in le on. čeprov se mi zdi, da te le še malo vleče nazaj. razčisti pri sebi kaj resničo želiš potem pa se odloči kaj boš naredila.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
Isis - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
Ne it... Been there, done that. Samo zakomplicirala si boš zadevo, tako kot sem si jo skoraj jaz. Po nekaj mesecih sva se dobila, da sem mu vrnila še nekaj njegovih stvari, ki sem jih našla med čiščenjem omare, pa še zdaj obžalujem. Spet mi je lagal kot že mesece prej in spet se je smilil sebi kot že celo življenje... Dobro, da sem pravi čas odšla.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Čisto enostavno-če bi še hotela kaj imeti z njim, bi šla.Če pa ne, pa niti slučajno, ker je to samo en jasen znak, da si želi vzpostaviti konkreten stik.
Navsezadnje so bivši bivši z razlogom in je potem na tebi, da si razjasniš kaj bi rada.
Navsezadnje so bivši bivši z razlogom in je potem na tebi, da si razjasniš kaj bi rada.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov