Ne pokliče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kefa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
lepo pozdravljeni!
sem nova na tem forumu in temo odpiram, ker bi rada izvedela mnenja o stvari, ki jo bom opisala. gre se za to, da sem pri delu preko študenta spoznala enega tipa, ki mi je postal všeč in sem se vanj zaljubila, čeprav se mi to dogaja zeloooo redko. problem je v tem, da je tudi on k temu veliko pripomogel: sladke besede, dotiki, pogledi...pač klasika, pol mi je reku za telefonsko, ki sem mu jo dala, šele ko mi je drugič reku zanjo in pol mi je večkrat reku da me bo poklical in klica ni bilo, jst pa nisem več delala in se zato nisma vidla in ko sma se pol vidla, je takoj reku: "tt tedn sm te pa mislu poklicat" in pol spet ni poklical...pol sm spet delala par dni in je blo še sam hujše in že ob prvih njegovih besedah: "o lepotica moja, a si prišla?" sem se že stopila...prepričujem se, da je baraba in da pač ne drži svojih besed sam ne morem in ne morem si to dopovedat in še kr naprej čakam na tisti klic.
kako naj ga pozabim? kako dolgo naj čakam da me pokliče? za vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem. Morda to res ni neka globoka tema, ampak res rabim več mnenj.
lp
sem nova na tem forumu in temo odpiram, ker bi rada izvedela mnenja o stvari, ki jo bom opisala. gre se za to, da sem pri delu preko študenta spoznala enega tipa, ki mi je postal všeč in sem se vanj zaljubila, čeprav se mi to dogaja zeloooo redko. problem je v tem, da je tudi on k temu veliko pripomogel: sladke besede, dotiki, pogledi...pač klasika, pol mi je reku za telefonsko, ki sem mu jo dala, šele ko mi je drugič reku zanjo in pol mi je večkrat reku da me bo poklical in klica ni bilo, jst pa nisem več delala in se zato nisma vidla in ko sma se pol vidla, je takoj reku: "tt tedn sm te pa mislu poklicat" in pol spet ni poklical...pol sm spet delala par dni in je blo še sam hujše in že ob prvih njegovih besedah: "o lepotica moja, a si prišla?" sem se že stopila...prepričujem se, da je baraba in da pač ne drži svojih besed sam ne morem in ne morem si to dopovedat in še kr naprej čakam na tisti klic.
kako naj ga pozabim? kako dolgo naj čakam da me pokliče? za vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem. Morda to res ni neka globoka tema, ampak res rabim več mnenj.
lp
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mislim, da tip ni resen in je samo preveril teren, če jo bo dobil. Saj veš, eni se počutijo đeki že samo, da imajo v imeniku čim več kontaktov. Ego pa te fore... In izjava "ta teden pa sem te mislil poklicati" je res kar ena. Jaz bi mu ob taki priliki odgovorila aja, saj res, številko sem ti dala, čist mirno, kot da te ne gane oz. kot da je to stvar, o kateri sploh nisi razmišljala. Pa tudi sicer ne razmišljaj več o njem, ker je škoda časa.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Tip si je malo nafilal ego samo da je videl, če boš še ena izmed tistih ki so mu podlegle. Že način kako te je osvojil, priča o tem da nisi edina. Pač, naletela si na fanta preveč polnega samega sebe, samozvanega Casanovo I guess...
Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
čokolinček napisal/-a:Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
Malo drugače bi rekel: sliši se, da te ne bo poklical, dokler ima kaj drugega za počet in kakšno drugo za dol dajat; če bo pa kdaj ostal na suhem, bo pa že mogoče zavrtel telefon tisti večer.
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Alwaleed napisal/-a:čokolinček napisal/-a:Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
Malo drugače bi rekel: sliši se, da te ne bo poklical, dokler ima kaj drugega za počet in kakšno drugo za dol dajat; če bo pa kdaj ostal na suhem, bo pa že mogoče zavrtel telefon tisti večer.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
No ja, vsi so ti že povedali kakšna je situacija; jaz ti bom pa še odgovoril na vprašanje:
Čim manj kontakta z njim in čim manj razmišljat o njem. Slednje bo sicer malo težje, vendar z malo koncentracije ti lahko uspe. Dalj časa, ko se boš z njim ukvarjala in razmišljala o njem, slabše bo.
Vedi, da ni nič narobe s tabo, da toliko razmišljaš o njem (kljub temu, da je lahko največja baraba) in si zaljubljena vanj. To je pač (žal) fiziološko pogojeno.
kako naj ga pozabim?
Čim manj kontakta z njim in čim manj razmišljat o njem. Slednje bo sicer malo težje, vendar z malo koncentracije ti lahko uspe. Dalj časa, ko se boš z njim ukvarjala in razmišljala o njem, slabše bo.
Vedi, da ni nič narobe s tabo, da toliko razmišljaš o njem (kljub temu, da je lahko največja baraba) in si zaljubljena vanj. To je pač (žal) fiziološko pogojeno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam z zadnjim stavkom, ampak tu gre bolj za zagledanost, ne pa tudi zaljubljenost. Koliko časa pa se sploh poznata, da ga ne moreš pozabiti? Mislim, da je primernejši izraz odmisliti, ker pozabljaš lahko nekoga, s katerim si bil skupaj ali vsaj bil z njim (v kakršnem koli odnosu že).
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
nanamiša - ja, sem optimistka, itak Ampak žal, v taki situaciji kot jo je opisala punca ki je odprla temo, pa res ne morem izvleč nič pozitivnega - zakaj bi ji (še mi) dajali neko lažno upanje? "Sej te bo poklical, sej vidiš da si mu bla všeč" - Če se natančno vidi, s čim jo je osvojil (besedne fraze, ki več ali manj palijo pri vseh puncah sploh če jim je tip všeč...) in da jo malo suče okoli prsta, da se prepriča da še vedno zna - in pri njej mu je uspelo, zato mu ni zanimiva več (vsaj js to tko gledam, no)...
Da meni nekdo reče, da me bo poklical, čakam maksimum deset dni, potem pozabim na vse skupaj. Ajde, če bi mi bil RES toooooooooooook všeč, bi ga sama pozvala ali poslala sms, pa bi potem videla kaj in kako.
Da meni nekdo reče, da me bo poklical, čakam maksimum deset dni, potem pozabim na vse skupaj. Ajde, če bi mi bil RES toooooooooooook všeč, bi ga sama pozvala ali poslala sms, pa bi potem videla kaj in kako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]