Zaroka kako in ali je že čas?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jurekosili
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2010
Pozdravljeni
Sem moški (30let) in s punco sva skupaj že 3 leta. Sedaj iščeva stanovanje kjer se bova skupaj vselila in v naslednjem letu,recimo čez eno leto načrtujeva otročka!
Ker greva sedaj na bolj romatično potovanje sem razmišljal da bi jo zasnubil.
Vendar nisem prepričan če ji bo vredu, če bo zadovoljna, v glavnem ne vem če si želi.
Zelo sem v dvomu ali naj storim to ali naj še malo počakam
Kako lahko bi bilo če ženske nebi bile tako zahtevne za razumet.
Ali je kakšen predlog.
lp jure
Sem moški (30let) in s punco sva skupaj že 3 leta. Sedaj iščeva stanovanje kjer se bova skupaj vselila in v naslednjem letu,recimo čez eno leto načrtujeva otročka!
Vendar nisem prepričan če ji bo vredu, če bo zadovoljna, v glavnem ne vem če si želi.
Ali je kakšen predlog.
lp jure
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Prvo vprašanje, ki se mi poraja je- a si tvoja punca sploh želi poroke?
Potem, kolk je punca sploh stara (da ni kak ekstrem pa sva 10 let narazen, no sej dvomim, ampak vseen rajš vprašam)?
Torej, če veš da si želi in sta zrela za poroko, potem pa navali narode
Potem, kolk je punca sploh stara (da ni kak ekstrem pa sva 10 let narazen, no sej dvomim, ampak vseen rajš vprašam)?
Torej, če veš da si želi in sta zrela za poroko, potem pa navali narode
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Se strinjam s temle kar je UG napisala... Po treh letih zveze bi pa človek že pričakoval, da veš od svojega parterja, če si želi poročiti ali ne.
Zgleda pa vajina zveza kar resna, če se mislita preseliti skupaj pa da v prihodnosti načrtujete otročka... Predvidevam, da sta se o tem pogovarjala, zato mi je res čudno, da glede poroke nimata še nič razčiščeno. Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
Zgleda pa vajina zveza kar resna, če se mislita preseliti skupaj pa da v prihodnosti načrtujete otročka... Predvidevam, da sta se o tem pogovarjala, zato mi je res čudno, da glede poroke nimata še nič razčiščeno. Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
haley napisal/-a:Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
to pa zgleda takole:
pelješ se z drago z avtom, seveda ti voziš, v prvi ovinek pripelješ s hitrostjo 50km/h in jo vprašaš: draga, bi se poročila z mano?
če reče "ne", greš v drugi ovinek s hitostjo 60km/h...in tako naprej....pri hitrosti 90km/h bo prav gotovo rekla "Da"...
samo če si slab voznik ali imaš nestabilen avto, se ni s tem za igrat!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah, saj je tam zunaj dosti takih parov, ki imajo za sabo že par let zveze, pa se še ne vedo pogovarjati. Kako naj MI vemo kaj bi ona rada? Zakaj je kar sam ne vprašaš? Meni se zdi komunikacija v zvezi najbolj pomembna, ker razjasni marsikatere dvome. In vse bolj opažam, da ni tabu tem, pač pa je tabu sama komunikacija!
Imaš dve možnosti: ali odpreš debato o poroki in jo vprašaš ali si tega želi ali ji je bolj všeč življenje "na koruzi", ali pa jo zasnubiš in boš vedel pri čem sta oz. si.
Da se ne bo kje zgodilo, da bosta že skupaj živela ali celo imela otroka, pa ti še vedno ne boš vedel kaj si ona misli o poroki. Saj ne, da bi poroka predstavljala such a big deal, ampak glede na to, da se še nista pogovarjala o tem, čeprav delujeta resen par... Think about it and do something.
Imaš dve možnosti: ali odpreš debato o poroki in jo vprašaš ali si tega želi ali ji je bolj všeč življenje "na koruzi", ali pa jo zasnubiš in boš vedel pri čem sta oz. si.
Da se ne bo kje zgodilo, da bosta že skupaj živela ali celo imela otroka, pa ti še vedno ne boš vedel kaj si ona misli o poroki. Saj ne, da bi poroka predstavljala such a big deal, ampak glede na to, da se še nista pogovarjala o tem, čeprav delujeta resen par... Think about it and do something.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Jochie napisal/-a:haley napisal/-a:Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
to pa zgleda takole:
pelješ se z drago z avtom, seveda ti voziš, v prvi ovinek pripelješ s hitrostjo 50km/h in jo vprašaš: draga, bi se poročila z mano?
če reče "ne", greš v drugi ovinek s hitostjo 60km/h...in tako naprej....pri hitrosti 90km/h bo prav gotovo rekla "Da"...
No dobra ideja, zdj vem kako bom svojega zaročila in "oženla"
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jochie napisal/-a:haley napisal/-a:Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
to pa zgleda takole:
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
jurekosili napisal/-a:Pozdravljeni
Ali je kakšen predlog.
lp jure
Poskusi, več kot zavrnit te tk ne more...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sirova štručka napisal/-a:Jochie napisal/-a:haley napisal/-a:Če ne pa drugač jo pa recimo malo po ovinkih vprašaj če si to želi.
to pa zgleda takole:
in tako je johi dobil ženo
kar se mene tiče, se je zgodilo na mestu med posnetkom nekje tukaj vmes...
http://www.youtube.com/watch?v=2PcGkVnJGbk
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov