Brez volje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
cele dneve sem doma, na kompu, visim na fbju, gledam filme, nikamor se mi ne da it, še u šoping ne. ful bi začela športat, sam kaj ker je tako blesavo vreme zuni, nevem kam naj se dam. evo dans bom že spet cel dan doma visela, zraven vsega sem še bolna, joba se mi ne da iskat... a kdo ve za kako aktivnost za študente al karkol podobnga, ker nekam se morm dat...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
A še jaz namesto tebe pokličem
Dejmo, dejmo...ne smeš tko...življenje je pred tabo! Bolana si ker si skoz doma, tvoj organizem sploh ne dela...
Dejmo, dejmo...ne smeš tko...življenje je pred tabo! Bolana si ker si skoz doma, tvoj organizem sploh ne dela...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Greš v fitnes ali kakšno aerobiko, sej športa se ne samo zunaj.. Tudi sama sem v podobni situaciji, a vsaj zase nekaj naredim, ne glede kakšno vreme je zunaj. Celo zimo sem sedaj delala na sebi-svoji postavi, ker imaš za takšne stvari več kot dost časa, pa še fajn se počutiš. Če se hoče, se vse da... sam volja mora bit, ampak nekak se boš mogla prepričat, ker sama od sebe ne bo priletela.
Zadnjič spremenil T00Mika, dne 11. Mar. 2010 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Joj punca no...sklepam, da si študentka a ne? Pol se ti tudi na faks ne da hodit ali kaj? Po predavanjih pejt na kako pijačo s sošolko, pa zdej se lahko še fino nakepate, k je še nekaj snega Če maš kužka doma, ga pelji na sprehod, pa tudi kaka mama/sestra/cimra bo zihr vesela, če jo boš kdaj na sprehod povabila... Da iščeš službo se tud ni treba kej preveč pretegnit...odpreš stran od študentskega servisa, pogledaš oglase, pri nekaterih rabiš poklicat za delo, nekje pa pošlješ mail...tok energije pa mnde maš a ne
Dej punca začni migat...drugač te pridem js iz hiše prestavt!
Dej punca začni migat...drugač te pridem js iz hiše prestavt!
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Najdi hobi ki te veseli, seveda je moj predlog ples npr. salsa, orientalski
Pa tud doma lahko marsikaj počnes vlivanje mavca, izdelovenje nakita, pleskanje/risanje po stenah,.... učenje novega jezika,....sestavljanje puzzlov.... Pa še kakšno prijateljico povabiš da bo bolj zabavno
Pa tud doma lahko marsikaj počnes vlivanje mavca, izdelovenje nakita, pleskanje/risanje po stenah,.... učenje novega jezika,....sestavljanje puzzlov.... Pa še kakšno prijateljico povabiš da bo bolj zabavno
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^seveda, najlažje je okrivit nekaj drugega, depresijo, okolico, vlado...samo, da nismo mi krivi, ker smo morda preleni in neodločni, ne?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov