Ko ljubezen zacne bledet

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jackicca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a jackicca » 12. Jan. 2010 16:39

S fantom sva skupaj ze 2l.,... imela sva veliko padcev in cudovitih trenutkov. Odkar sva skupaj se je njegovo zivljenje spremenilo za 80% -na bolje (se ne drogira, naredil solo, naredil izpit za avto...itd),... no zdaj pa pravi da bi rad da greva narazen ker ga spet vlece v prejsno zivljenje (zuranje,.. kolegi... itd)... in da me ima se zmeraj rad, vendar ljubezen je mocno upadla zarad te zelje. to se je 1x ze zgodilo, vendar sva se s5 vrnila v rozice-zdaj pa spet. 2x se je dobil s kolegm ki mu na polno razlaga kaj je pocel, s kermu,... in vsakic je to prineslo crnino v najino vez. KAJ NAJ NAREDIM?? nisem v vezi zato ker bi bla navezana na njega ali pa kaj takega,.. se zmeraj cutim vse to kar sem na zacetku,... vsakic ko ga vidm imam metuljcke v trebuhu itd,.. enostavno-LJUBIM GA

Help :(((
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Jan. 2010 16:47

Am en verz pravi tako, da kogar ljubiš, ga pusti da gre, če vama je usojeno, se bo vrnil.
Ampak tako kot praviš ti, je to naredil že drugič.
Dve leti res ni malo, ampak a hočeš res vedno biti na drugem mestu? Seveda ima nekaj prstov vmes ta kolega, zaradi katerega je postal nostalgičen, ampak zadnja beseda še je vedno na njem.In on se je očitno odločil, bolj ga boš prepričevala itd, slabše bo.Pa vso srečo :o
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 12. Jan. 2010 16:48

Po tvojih besedah sodeč, fant ne more pozabiti prejšnjega življenja. Ti ga očitno ljubiš in si ga želiš za resnega partnerja, on pa tega ni sposoben, ni zrel za resno zvezo.
Kot si rekla, se je enkrat takšna situacija že zgodila. Torej..., če se vama tudi sedaj uspe izvleči iz krize in ponovno v "rožice" vajine zveze, kot sama navajaš, dvomim, da boš v njej sproščeno uživala. V tebi bo verjetno ostal nek strah: "Kaj, če se to ponovno zgodi?"
Jasno je, da fanta bivši prijatelji takoj nagovorijo in on dobi željo po svojem prejšnjem življenju. Četudi se tebi še tako zdi, da zdaj živi bolje kot nekoč - njemu je očitno vseeno in se mu ne zdi tako kot tebi, on živi najbrž le iz dneva v dan in za trenuten užitek.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jan. 2010 16:57

mene bi skrbelo na tvojem mestu. glede na to, da ima kaj za primerjati (torej vezo s tabo in "pohajkovanje"), pa se mu toži po prejšnjem načinu življenja...
hmmm...
očitno on ni tako srečen v tej vezi. sicer bi zate kaj žrtvoval in ne tebe za nekaj drugega.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Jan. 2010 17:02

Tvoj potencialni fant te mora biti vreden in ti pokazati, da do tebe resnično čuti nekaj več.Fantu je očitno všeč tako, kot je (pogreš prejšnjo življenje)
In če tako ne moreš več naprej, boš to zgodbo preprosto morala končati, saj boš na koncu ti tista, ki bo prizadeta in sama.

Srečno!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Jan. 2010 17:14

jackicca napisal/-a:S fantom sva skupaj ze 2l.,... imela sva veliko padcev in cudovitih trenutkov. Odkar sva skupaj se je njegovo zivljenje spremenilo za 80% -na bolje (se ne drogira, naredil solo, naredil izpit za avto...itd),... no zdaj pa pravi da bi rad da greva narazen ker ga spet vlece v prejsno zivljenje (zuranje,.. kolegi... itd)... in da me ima se zmeraj rad, vendar ljubezen je mocno upadla zarad te zelje. to se je 1x ze zgodilo, vendar sva se s5 vrnila v rozice-zdaj pa spet. 2x se je dobil s kolegm ki mu na polno razlaga kaj je pocel, s kermu,... in vsakic je to prineslo crnino v najino vez. KAJ NAJ NAREDIM?? nisem v vezi zato ker bi bla navezana na njega ali pa kaj takega,.. se zmeraj cutim vse to kar sem na zacetku,... vsakic ko ga vidm imam metuljcke v trebuhu itd,.. enostavno-LJUBIM GA

Help :(((

To ga vleče nazaj k teb kolegom s kerimi ga je že prej žural? So taki, da ga lahko zapeljejo nazaj v droge?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Jan. 2010 17:31

Probej pogledat z nejgovega zornega kota. Mogoče je zate vajina zveza res popolna in sta oba res v rožicah, zanj pa mogoče ni, ker bi ga rad še malo žural.
IMO, pusti mu da ga žura, ne mu težit, pejt ga z njim žurat, pa te bo mel pomoje še rajši. Trenutno si na meji: al ga boš sprejela takega kot je, al pa ga boš hotla spremenit, 'privezat' nase, s tem pa boš močno povečala možnosti da ti bo prej al slej ušel.
To govorim iz lastnih izkušenj. Mojmu tut ful pomenjo frendi, žuranje, in ko sm jz to sprejela in ga zravn žurala, ob enem pa mu tut dala čas zase in za njegove kolege, me bolj spoštuje in mu več pomenim. Ne vem, bolj mu boš težila slabše bo po mojem mnenju in izkušnjah. Sej, kaj pa je to kaj takega, če gre recimo 1x na tedn vn s kolegi? Ti najbrž ne boš umrla ker ga boš tko pogrešala.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Jan. 2010 17:33

^^kot je napisala, bi on rad zvezo končal.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Jan. 2010 17:47

Kje? Napisala je: in da me ima se zmeraj rad, vendar ljubezen je mocno upadla zarad te zelje.
Jz govorim iz svojih izkušenj: pustila sem mu da ga žura in da je s kolegi, dala sem mu proste roke in se zato še rajši vrača k meni. Če bi mu vedno težila: zakaj nimaš časa zame, a spet greš vn..., bi me prav gotovo že dolgo časa nazaj nekam poslal. Večina tipov imajo rajši bejbo ki mu ne teži in ga sprejme takega kot je.
Je pa res, da on je dost tut z sam z mano, recimo 2 dni z mano, 1 dan s kolegi, včasih obratno. Zna si tut čas zame vzet, ima neko mejo. Sprejela sm njegove kolege kot moje, velik časa tut skup preživimo, skupej ga žuramo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Jan. 2010 17:48

jackicca napisal/-a: no zdaj pa pravi da bi rad da greva narazen ker ga spet vlece v prejsno zivljenje (zuranje,.. kolegi... itd)...

Evo, tukaj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Jan. 2010 17:52

lol, pa 2x sm brala :? se opravičujem
jackicca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jackicca » 12. Jan. 2010 18:04

claire: sm 100% da je bil srecen, in je marsikaj zrtvoval... Enega izmed naj kolegov (no obeh) je pred mano odjebal. clo 'partye', pa ne da bi zahtevala jst to od njega,.. no ugl. veliko je zrtvoval.

Liefde: tud to mi je vsak dan znova kazal-tud podzavesno-a stekas un k VES da te ljubi

haley: ja 2x :(

Dita-: mu pustim, hocem z nemu hodt, pa tud hodva vsake tok,... samo k on noce,... sm ga ze parkrat sama prepricevala da nj gre mal vn, ker nism hotla da njegovi kolegi misljo da sm ga prvezala. mi2 sva vsak dan skupaj-ker me on poklice, in ce sm kdaj rekla da nebom oz da nebom prespala je bla koj panika 'zakaj' pa dej',...itd
jackicca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jackicca » 12. Jan. 2010 18:08

pa se neki,... kadarkol sva se hudo skregala (brez debate da greva narazn), pa takrat ko se je to ze naredl-sva vsakic nekam sla sama (toplice, gardaland, morje) in je blo poj vse popolno spet,... samo k zdj pa nimava nc v nacrtu oz placan,.. in nevem kako bi ga prepricala da bi sla nekam,.... ze takrat ga je kot je sam reku 'zamedl' in da je vesel da nisva sla narazn :(((
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Jan. 2010 18:18

Jaz imam občutek, da on noče bit več s tabo, pa ti ne želi tega direkt povedat. :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Jan. 2010 18:22

Daj malo poglej dolgoročno na ta problem. A ga boš res do konca življenja vlačila v toplice, ko mu bo zamedlo? Naj gre.
Govorim iz lastnih izkušenj, ker poznam razliko med fantom, ki res hoče biti s tabo, in takim, ki ga stalno "nekam vleče". To je potem večen stres in strah, kdaj bo naslednja epizoda in lahko ti povem, da ni vredno. Ampak to vem šele danes, ko gledam z distance, takrat je bilo pa tudi meni neskončno hudo.
Realno gledano itak nimaš kaj narest. Ti kratki oddihi so sicer začasna rešitev, ko bosta prišla nazaj v vsakdanje življenje, bo pa spet isto.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov