Partner se ne želi preseliti k meni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BETINA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2010
pomagajte mi razumeti, zakaj se partner ne preseli v mojo hišo, ve, da mi je to zelo pomembno, pa vendar ima vse svoje stvari v hiši, kjer je živela, živi? s starši, ves čas sva skupaj, želiva družino in vse, vendar se nikakor ne preseli k meni
- BETINA
- Sramežljivka
dvoumen sem, ne namenoma, ime je žensko, zato zmede, moški sem, in vprašal sem jo, včeraj spet, in v precejšnji jezi mi je odgovorila, da rabi čas se pravi dopust za selitev, in da tudi ni nič takega, če ima vse stvari v drugi hiši, kjer je živela 30 let
- BETINA
- Sramežljivka
oprostite za nerazumljivo formulacijo, naj poizkusim znova
partnerka se ne preseli k meni, vse svoje stvari razen za dan dva ima še zmeraj v hiši, kjer je živela s starši
želim zgolj razumeti njeno vedenje, odgovori, ki jih uporabi so neresni (da potrebuje dopust in podobno)
partnerka se ne preseli k meni, vse svoje stvari razen za dan dva ima še zmeraj v hiši, kjer je živela s starši
želim zgolj razumeti njeno vedenje, odgovori, ki jih uporabi so neresni (da potrebuje dopust in podobno)
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nekateri pač težko naredijo ta korak, tudi jaz bi se npr. zdaj težko preselila iz hiše, kjer imam še pa još svojega miru in prostora v eno garsonjero, kjer bi živela dva človeka.
Ne vem zdaj, kakšne pogoje imaš ti tukaj, kamor želiš, da se preseli, ampak men se zdi, d aje 3 mesece veze še malo prehitro za skupno vselitev.
To je ful velik korak, zato ti priporočam malo več razumevanja do punce v tem primeru.
Ne vem zdaj, kakšne pogoje imaš ti tukaj, kamor želiš, da se preseli, ampak men se zdi, d aje 3 mesece veze še malo prehitro za skupno vselitev.
To je ful velik korak, zato ti priporočam malo več razumevanja do punce v tem primeru.
- BETINA
- Sramežljivka
saj me je eno samo razumevanje, ampak resnično bi rad razumel zakaj, ker če si nekdo leto želi, da pride z nekom skupaj, in mu pot ni lahka, in potem pride skupaj, zakaj potem rabi še samskost, tega ne razumem, to me bega, saj je bila enako pobudnik veze
hišo imam, dve leti staro, luksuzno
tam pa ima sobo in starše, in babico
hišo imam, dve leti staro, luksuzno
tam pa ima sobo in starše, in babico
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ ja in ravno če nekdo hoče nekdo z nekom prit skupaj in mu pot ni bla lahka in si želi, da bi se vse skupaj dobro izšlo, je mogoče boljše če je malo bolj previden in se ne prenagli, se ti ne zdi?
napisal si, da sta skupaj 3 mesece na polno (karkoli bi naj to že pomenilo), pred tem pa eno leto bolj na izi. no po treh mescih nobena pametna ženska nebo šla k nekomu živet.
mislim halo. saj tudi če nebo takoj pri tebi, v tvoji luksuzni bajti, ne pomeni da bo pobegnila?
a čez 2 mesca boš pa jamral, da ne razumeš, zakaj se tvoj partner po tolikšnem času ne želi poročit s tabo?
napisal si, da sta skupaj 3 mesece na polno (karkoli bi naj to že pomenilo), pred tem pa eno leto bolj na izi. no po treh mescih nobena pametna ženska nebo šla k nekomu živet.
mislim halo. saj tudi če nebo takoj pri tebi, v tvoji luksuzni bajti, ne pomeni da bo pobegnila?
a čez 2 mesca boš pa jamral, da ne razumeš, zakaj se tvoj partner po tolikšnem času ne želi poročit s tabo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Dopuščam možnost, da tukaj razlika v letih dejansko igra ogromno vlogo (ker sem kar nekaj let mlajša od vaju), ampak jaz jo razumem. Pišeš, da sta imela eno leto bolj tako-tako zvezo. Zdaj, ko je 3 mesece vse kul, pa pričakuješ, da se bo kar vselila k tebi.
Saj ne rečem, tisti, ki so bolj pustolovske narave, bi verjetno že pakirali kufre, ampak jaz bi se pa na njenem mestu tudi še malo obirala.
Ne štekam pa, zakaj pišeš, da si ona očitno želi samskosti, če se noče preselit k tebi. A sta to po tvojem edini dve opciji?
Saj ne rečem, tisti, ki so bolj pustolovske narave, bi verjetno že pakirali kufre, ampak jaz bi se pa na njenem mestu tudi še malo obirala.
Ne štekam pa, zakaj pišeš, da si ona očitno želi samskosti, če se noče preselit k tebi. A sta to po tvojem edini dve opciji?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov