Partner se ne želi preseliti k meni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 10. Jan. 2010 8:21

pomagajte mi razumeti, zakaj se partner ne preseli v mojo hišo, ve, da mi je to zelo pomembno, pa vendar ima vse svoje stvari v hiši, kjer je živela, živi? s starši, ves čas sva skupaj, želiva družino in vse, vendar se nikakor ne preseli k meni
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Jan. 2010 8:44

Zakaj pa enostavno ne vprašaš njega? Boš dobila/la odgovor iz prve roke :) .

Ni mi čist jasno ali je avtor ženska ali moški.
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 10. Jan. 2010 8:48

dvoumen sem, ne namenoma, ime je žensko, zato zmede, moški sem, in vprašal sem jo, včeraj spet, in v precejšnji jezi mi je odgovorila, da rabi čas se pravi dopust za selitev, in da tudi ni nič takega, če ima vse stvari v drugi hiši, kjer je živela 30 let
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 10. Jan. 2010 9:09

Pišeš tako nerazločno, da sploh ne vem kaj točno hočeš.
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 10. Jan. 2010 9:58

oprostite za nerazumljivo formulacijo, naj poizkusim znova

partnerka se ne preseli k meni, vse svoje stvari razen za dan dva ima še zmeraj v hiši, kjer je živela s starši
želim zgolj razumeti njeno vedenje, odgovori, ki jih uporabi so neresni (da potrebuje dopust in podobno)
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2010
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pupi1 » 10. Jan. 2010 10:13

Po mojem še ni pripravljena na resno zvezo.Ali pa ni sigurna v vajino ljubezen.Ne vem kako bi si to drugače predstavljala.Koliko časa pa sta skupaj?
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 10. Jan. 2010 10:29

tako si žal tudi jaz razlagam, skupaj tri mesece na polno, pred tem pa malo atipično leto, pa stara čez trideset
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 10:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Jan. 2010 10:59

ja pač ji ne sede ane, zakaj bi moglo bit tko kot ti hočeš? si jo sploh že prašal, česa si ona želi? al ni pomembno??
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 11:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Jan. 2010 11:15

Nekateri pač težko naredijo ta korak, tudi jaz bi se npr. zdaj težko preselila iz hiše, kjer imam še pa još svojega miru in prostora v eno garsonjero, kjer bi živela dva človeka.
Ne vem zdaj, kakšne pogoje imaš ti tukaj, kamor želiš, da se preseli, ampak men se zdi, d aje 3 mesece veze še malo prehitro za skupno vselitev.
To je ful velik korak, zato ti priporočam malo več razumevanja do punce v tem primeru. :wink:
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 10. Jan. 2010 11:20

saj me je eno samo razumevanje, ampak resnično bi rad razumel zakaj, ker če si nekdo leto želi, da pride z nekom skupaj, in mu pot ni lahka, in potem pride skupaj, zakaj potem rabi še samskost, tega ne razumem, to me bega, saj je bila enako pobudnik veze
hišo imam, dve leti staro, luksuzno
tam pa ima sobo in starše, in babico
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 10. Jan. 2010 11:26

^^ ja in ravno če nekdo hoče nekdo z nekom prit skupaj in mu pot ni bla lahka in si želi, da bi se vse skupaj dobro izšlo, je mogoče boljše če je malo bolj previden in se ne prenagli, se ti ne zdi?
napisal si, da sta skupaj 3 mesece na polno (karkoli bi naj to že pomenilo), pred tem pa eno leto bolj na izi. no po treh mescih nobena pametna ženska nebo šla k nekomu živet.
mislim halo. saj tudi če nebo takoj pri tebi, v tvoji luksuzni bajti, ne pomeni da bo pobegnila?

a čez 2 mesca boš pa jamral, da ne razumeš, zakaj se tvoj partner po tolikšnem času ne želi poročit s tabo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Jan. 2010 11:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jan. 2010 11:36

Dopuščam možnost, da tukaj razlika v letih dejansko igra ogromno vlogo (ker sem kar nekaj let mlajša od vaju), ampak jaz jo razumem. Pišeš, da sta imela eno leto bolj tako-tako zvezo. Zdaj, ko je 3 mesece vse kul, pa pričakuješ, da se bo kar vselila k tebi.
Saj ne rečem, tisti, ki so bolj pustolovske narave, bi verjetno že pakirali kufre, ampak jaz bi se pa na njenem mestu tudi še malo obirala.

Ne štekam pa, zakaj pišeš, da si ona očitno želi samskosti, če se noče preselit k tebi. A sta to po tvojem edini dve opciji?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov