Kaj storiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- catlike
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2009
Pozdravljene!
Trenutno sem se znašla v zelo nelagodni situaciji, ko ne vem kaj storiti. Zaljubila sem se v moškega, ki je precej let starejši od mene. Privlačnost je obojestranska in ko sva skupaj, iskrice kar skačejo. Kemija je očitna. Včasih me gleda (lepo, z iskricami v očeh) neprestano v oči in pogleda ne umakne takoj....skratka vse je lepo, skoraj, da preveč. Ko sva skupaj se smejiva....lepo nama je. Ko sva se nazadnje videla, mi je rekel, da je vesel, da me je spoznal in da bi me rad še videl. Toda, edini problem, ki je je njegova punca, ki sta skupaj že par let. Kadar sem v pogovoru namignila na njegovo partnerico, je spremenil temo...očitno ne želi govoriti o njej.
Ne vem kaj storiti, všeč mi je zelo in komaj čakam, da ga ponovno vidim...tako se nisem počutila že dolgo in čutim neko povezavo med nama, kar ne bi rada zavrgla.
Prosila bi za nasvet...ali naj vstrajam pri njenu, ki mi je tako zmešal glavo in počakam, kaj se bo razpletlo z partnerico ali naj vse skupaj pozabim, kar bo pa seveda zelo teško?
Hvala že v naprej, za kakeršen koli nasvet
Trenutno sem se znašla v zelo nelagodni situaciji, ko ne vem kaj storiti. Zaljubila sem se v moškega, ki je precej let starejši od mene. Privlačnost je obojestranska in ko sva skupaj, iskrice kar skačejo. Kemija je očitna. Včasih me gleda (lepo, z iskricami v očeh) neprestano v oči in pogleda ne umakne takoj....skratka vse je lepo, skoraj, da preveč. Ko sva skupaj se smejiva....lepo nama je. Ko sva se nazadnje videla, mi je rekel, da je vesel, da me je spoznal in da bi me rad še videl. Toda, edini problem, ki je je njegova punca, ki sta skupaj že par let. Kadar sem v pogovoru namignila na njegovo partnerico, je spremenil temo...očitno ne želi govoriti o njej.
Ne vem kaj storiti, všeč mi je zelo in komaj čakam, da ga ponovno vidim...tako se nisem počutila že dolgo in čutim neko povezavo med nama, kar ne bi rada zavrgla.
Prosila bi za nasvet...ali naj vstrajam pri njenu, ki mi je tako zmešal glavo in počakam, kaj se bo razpletlo z partnerico ali naj vse skupaj pozabim, kar bo pa seveda zelo teško?
Hvala že v naprej, za kakeršen koli nasvet
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Moja logika: ne zapletaj se z nekom ki ima punco/ženo, ker če vara njo, je čisto možno da bi kasneje varal tudi tebe.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Kaj potem sploh hočeš tle najt?
Začni ga prebolevat, čeprav bo teŠko..
Začni ga prebolevat, čeprav bo teŠko..
-
Kaj pa potem hočeš od njega?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
catlike napisal/-a:naj počakam, kaj se bo razpletlo z partnerico ali naj vse skupaj pozabim, kar bo pa seveda zelo teško?
s partnerico se ne bo nič razpletlo. vprašanja o njej ignorira, s teboj bi se pa najbrž rad samo malo pozabaval.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rinca napisal/-a:catlike napisal/-a:naj počakam, kaj se bo razpletlo z partnerico ali naj vse skupaj pozabim, kar bo pa seveda zelo teško?
s partnerico se ne bo nič razpletlo. vprašanja o njej ignorira, s teboj bi se pa najbrž rad samo malo pozabaval.
Res ja. Najdi si pravega moškega, tega pa pozabi.
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Pozabavaj se ti z njim, za ponucat ziher je.. Nekoč ti bo pa žal, da nisi izkoristila priložnosti
moje mnenje..
moje mnenje..
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov