Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 12. Jun. 2007 11:31

Ste kej ljubosumne?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Jun. 2007 11:34

Odvisno... če se kdo gre neke igrice, pa vidim, da me hoče narest ljubosumno, pol nisem.

Če mi pa nekaj prikriva pa se laže v povezavi z drugo punco, pol sem pa FUL :roll:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 12. Jun. 2007 12:24

ja če ga imam res rada sem res kr mal ljubosumna ampak mu tega sploh ne povem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 12. Jun. 2007 13:15

Hm... nism lih ljubosumne narave, oz to nikol ne kazem :) Dokler mam zaupanje v tipa, pol je use ok.. kukr mi pa da slab obcutk, takrat pa... :)
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 12. Jun. 2007 13:17

jz sm kr mal preveč lubosumna, samo mu tega velikrat ne pokažem ... pr mojmu fantu je pa tko: more bit res fest neki očitno da on znori in dobi napad lubosumja (to je blo enkrat k mi je bivši skos smse pisov), drugač mi pa ne mori če grem s frendam na pjačo, jz mu tud ne morim če gre on s frendico, samo pa priznam da mi je mal gadno takrt, on pa tega ne ve. mislm da je pr količini lubosumja tud zlo pomembn kok časa sta skupi, ker recimo mi2 sva 8 mescov, to je že nekej in pol maš tud določeno stopnjo zaupanja in to gre. se motim?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 12. Jun. 2007 13:18

Sem ljubusumna, sicer brez razloga, ker mi jih splo ne daje ampak vseeno :x . Morm se skulirat! :roll:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jun. 2007 14:47

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 12. Jun. 2007 14:50

niti nisem kaj,dokler vem da mu lahko 100% zaupam
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 12. Jun. 2007 15:13

BIBI21 napisal/-a:Mene pa bolj zanima, če so vaši tipi lubosumni?
Namreč moj je full in na momente že kr posesiven. Namreč včeraj sm šla z enim kolegom na pijačko ( njemu sicer nisem povedla, s kom grem, kr drugače bi bil hudič ), in ko sem prišla dam me je non stop preverjal, bil živčen, tegoten in hladen do mene.
Preden sva zopet skupaj prišla, me je z avtom zasledoval in tako kontroliral s kom in kje sem.

Kaj pravite na take reakcije? Se vam zdi to normalno?

Je bil že tako daleč, da mi je prepovedal imeti kakšne tipe shranjene v telefonu, še s prijateljicami ne bi smela ven iti....

Kaj je za vas zdrava mera lubosumja?

Tole je men bivši naredu...vse sm mu povedala kje sem, s kom sem...pa me je šel preverjat nato pa še v glavo lagal kje je bil in sm mu dala sam konc pa mu je blo full hudo pa nevem kaj še vse....sem rekla samo adijo...

Temu fantu pa isto vse povem kaj pa kako pa je vse kull...

Sam je pa danes znoru k sm mu povedala da me je sošolc udaru in je tip hotu pridt na šolo in je reku da ga bo ubil prvič v lajfu sem ga slišala takega :eek:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 12. Jun. 2007 15:18

Nisem ljubosumna. Fantu zaupam, da ne počne neumnosti, če pa bi slučajno kdaj jih, pa to lahko pomeni samo eno - da me nima dovolj rad in posledično konec veze.

Pa tudi če bi bil on ljubosumen ne vem kako dolgo bi zdržala. Imam kar precej frendov, ki so moški in noben fant mi ne bo prepovedal, da bi šla z njimi na kavo. Do fanta sem iskrena in povem kje in s kom sem bila, magari tudi kaj sva počela, to pa je tudi vse.

Tako je moje prepričanje in zaenkrat še nisem imela težav. Ključ je v tem, da daš fantu vedeti, da ne rabi biti ljubosumen in da so ostali res samo prijatelji, on pa tisti, s katerim deliš še mnogo več.

Bibi21, mislim da tvoj fant močno pretirava. Na tvojem mestu bi se pogovorila z njim... To, da ne smeš imeti moških shranjenih v telefonu (kar je v bistvu tvoja zasebnost in nima veze z njim) se mi zdi malo too much.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 12. Jun. 2007 16:03

Jaz sem ljubosumna! Učasih sem bila zelo zelo ampak sm se umirila! Ampak tega ne moreš odpraviti k se kr zažre vate! Ampak zdaj sem čist tko z eno mero ampak fantu zmeraj povem!
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 12. Jun. 2007 16:34

Še preveč. Ampak se trudim obvladovati samo sebe...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 12. Jun. 2007 16:40

ja odvisno od situacije.
če recimo bi fant prevažal naokoli neko drugo ali pa samo če bi jo objel ko bi ji vošil za rojstni dan bi bila jaz ljubosumna. ja sem kar ja.
na prijateljice pa res tako malokrat da ni omembe vredno.
bolj recimo če fant kakšno zakuhal :D :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 12. Jun. 2007 16:54

Načeloma nisem, sm pa bla enkrat in to zato, ker sm mela konkretn razlog. No in to zej obžalujem. Drgač recimo, da sem malo. Čisto malo.

Lp
ada22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ada22 » 12. Jun. 2007 21:29

jz sm na začetku bla mau:(zdj pa ne več:)zdj je njegova družba tud moja in obratno......nimam nobenga razloga za ljubosumje.....če pa gre kdaj s sodelavci in sodelavkami na kavico me to nč ne moti,ker grem jz tudi s svojimi,pa je tud njemu prav:)po moje en dobr pogovor pa kakšen kompromis pa ne bi smelo bit težav zljubosumjem:)
lp

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley