Ali sem punci všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Misek22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Pozdravljeni! Moja izkušnja je pa taka,da sem pred 2 letoma hotel bit z punco, pa sem preveč silil vanjo in jo prestrašil. Niti na pijačo ni hotela z mano. Ostala sva prijatelja, vendar se je spremenilo. Zdaj po dveh letih oba študirava, oba sva sramežljiva bolj (vsaj mislim) pa skupaj hodiva na pijače in v kino pa ven pa pleševa...Včeraj sem opazil eno njeno gesto. Ko sem gledal vstran me je gledala, ko sem jo pa pogledal se je pa na hitro obrnila vstran kot da gleda nekam drugam. Z njo je bila tudi najbolšja prijateljica, ko sem šel na wc in prišel iz wcja se je umaknila in naju pustila sama. Seveda sem včeraj ugotovil da to punco še vedno imam rad, vendar neven kako naprej...malo me je strah tudi ker nisem imel dosti izkušenj z puncami, kere so pa ble pa so ble slabe.
Hvala vam za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Hvala vam za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Misek
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
predlog za skupno silvestrovanje je to, kar sem hotel slišati...
če bo zavrnila, kljub temu, da je že zmenjena, pomeni, da ni to to.
mimogrede, preden jo povabiš, moraš pogruntati zanimiv plan silvestrovanja! oz. vsaj nekaj predlogov, kako bi lahko preživela...
če bo zavrnila, kljub temu, da je že zmenjena, pomeni, da ni to to.
mimogrede, preden jo povabiš, moraš pogruntati zanimiv plan silvestrovanja! oz. vsaj nekaj predlogov, kako bi lahko preživela...
- Misek22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
jaz sem nameraval delati za silvestrovo v gostinstvu ker rabim denar, ona pa me je prosila št. ker bi ona tudi delala. Enkrat prej mi je že namignila da sem lahko z njimi za silvestrovo...tak ka..zdaj sem ji pisal če maš čas za pijačo pa se potem zmeniva če bo seveda šla
Misek
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jochie napisal/-a:če bo zavrnila, kljub temu, da je že zmenjena, pomeni, da ni to to.
Vse kul, sam to ne.. če je pač že zmenjena, ji ponudi drugo opcijo, da gresta kdaj skupaj ven v kino al nekaj in je..Če je že zmenjena in drži svojo obljubo prijateljem ipd. ne pomeni, da ni zainteresirana zate..Mogoče je kino ali kak zmenek še boljše kot silvestrovanje skupaj, kjer ne bosta sama..
It was forever..but it didnt last long..
-
Jochie - Cosmopsiho
evelyn, če bi bil jaz zmenjen s prijatelji pa da se mi pokaže prilika, da bi bil istočasno skupaj z osebo, ki mi je všeč, bodo moji prijatelji to razumeli in me podprli!
itak od žura s prijatelji ne bi imel nič, če bi vseskozi mislil nanjo...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jochie napisal/-a:evelyn, če bi bil jaz zmenjen s prijatelji pa da se mi pokaže prilika, da bi bil istočasno skupaj z osebo, ki mi je všeč, bodo moji prijatelji to razumeli in me podprli!
Pa saj nista par nevem kok časa, da bi se zdaj tko žrtvovala ona zanj. Če njej ustreza bolj bit s prijatelji takrat je to popolnoma razumljivo in ne pomeni ničesar slabega. Pač bosta ob drugi priliki ona2 skupaj in ponavljam, še bolje je, da bi si izbrala kak drug večer za skupno preživljanje, ker na silvestrovanju sigurno ne bosta sama in bo prišlo do trenj, če se bo ona ali on(odvisno v kateri družbi bosta) bolj ukvarjala s svojo družbo. Nekako bi se mu bolj splačalo jo prej povabit na nek zmenek, kjer bi se zmenila mogoče za novo leto..pod ta zmenek pa ne štejem kavic sred popoldneva, ker tukaj ni nič intimnega in povezovalnega..
-
Jochie - Cosmopsiho
evelyn, ne vem kakšne so tvoje ljubezenske izkušnje, meni so bili eni najlepših trenutkov takrat, ko se je začelo dogajati, ko se je pletlo, tisti prvi trenutki pred poljubom pa tudi prvi trenutki veze...
ne vem, če bi imel na njegovem mestu možnost biti na toplem sam z njo...pripravila bi večerjico, pogledala kakšen film ali koncert na dvd-ju, igrala kakšen monopoly, itd...
to bi bilo zame najidealnejše silvestrovanje, če bi bil na njegovem mestu...in ko bi odbila polnoč, bi bila morda že par, takrat bi se odpravila k prijateljem voščiti in morda ostala na žuru...
ne vem, če bi imel na njegovem mestu možnost biti na toplem sam z njo...pripravila bi večerjico, pogledala kakšen film ali koncert na dvd-ju, igrala kakšen monopoly, itd...
to bi bilo zame najidealnejše silvestrovanje, če bi bil na njegovem mestu...in ko bi odbila polnoč, bi bila morda že par, takrat bi se odpravila k prijateljem voščiti in morda ostala na žuru...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No, ja, takšno silvestrovanje bi blo super ja, da imata malo zasebnosti..jaz govorim da v primeru, če bosta res na neki žurki s samo njemimi al njegovimi prijatelji..bo to bolj tko..nekej polovičnega, ki se nakoncu še v slabo lahko spreobrne..Vsaj tko, da če že sta v družbi, da imata nek kraj, kjer sta lahko malo sama..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov